Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by NorthFastFiesta

  1. NorthFastFiesta

    Δεν ανοίγει το καπο ΜΚ8

    Gyiama φερνω τον μοχλο ως την μεση και τον τραβαω συνεχομενα να τερματιζει για να ανοιξει δηλαδη και κανει το "κλακ" και ανοιγει...!! Στην ιδια αντιπροσωπεια πηγαινουμε??
  2. NorthFastFiesta

    Θόρυβος χτύπημα στρίβοντας το τιμόνι

    Εγω εχοντας το ιδιο θεμα απλα μου αλλαξαν τακακια και εβαλαν παστα και δεν ειχα ξανα προβλημα για τα επομενα χλμτρα..!!!
  3. NorthFastFiesta

    Κωδικός χρώματος ζάντας ΜΚ8

    γινεται να βαφτει τοπικα στον ιδιο αλλα θελει ωαξιμο το χρωμα το συγκεκριμενο για να βρεθει η σωστη συνταγη να μην ξεφευγει καθολου απο το εργοστασιακο...ημουν ο δοτης για το χρωμα στις ΣΤλαιν οποτε θελει λιγο υπομονη!! το αποτελεσμα ομως ειναι πραγματικα ιδιο!
  4. NorthFastFiesta

    Δεν ανοίγει το καπο ΜΚ8

    Το ιδιο θεμα εχω κι εγω μετα το τελευταιο σερβις αλλα πηρα τηλ και μου ειπαν θα το λυσουν εννοειται οταν ξαναπερασω απο αντιπροσωπεια(Βροχιδης-Χατζης)... εγω το ανοιξα βαζοντας το μοχλο στην μεσαιαθ εση και επαναλαμβανωντας το τραβηγμα για να ανοιξει...του εριξα λιγο ςδ-40 και τωρα ανοιγει...
  5. NorthFastFiesta

    Κωδικός χρώματος ζάντας ΜΚ8

    gyiama αν βρισκεσαι Θεσσαλονικη και σκοπεύεις να βάψεις ή να διορθώσεις τις ζάντες εχει βρεθει η συνταγη απο την Wheeltech στην Μοναστηριου!! Εχουν παει αρκετα μκ8 για διορθωση και βάψιμο!
  6. NorthFastFiesta

    Πρόγραμμα Ecoboost ΜΚ8

    Αξιοπιστος προγραμματιστης Θεσσαλονικη ειναι ο SPtunes μεχρι στιγμής για 3κιλυνδρα που εχω προγραμματισει κ εγω εκει το μκ8 μου.. Εχω 64.000χλμτρα με προγραμμα απο τις 20.000 και δεν ειχα κανενα θεμα με εγγυηση... Σε τετοια περιπτωση απλα πας στο ξανακανει "μαμα" και ολα καλα!!
  7. NorthFastFiesta

    Επιλογή ελαστικών ΜΚ8

    Εγώ μετά τα ps4 δοκιμασα τα dunlop sportmax Rt2...ο θορυβοσ στο δρομο μειωθηκε κατα πολύ μιας και ειναι στην κατηγορια των 79db και θεωρω οτι ζεσταινονται πολυ πιο γρηγορα απο τα ps4...στην βροχη ειναι αρκετα ικανοποιητικα αλλα όχι τόσο οσο τα ps4...οχι οτι ειχα ποτε θέμα... Στο στεγνό ειναι...
  8. NorthFastFiesta

    Επαναπρογραμματισμός Εγκεφάλου (ecu remap) EcoBoost

    Καλησπέρα και απο μένα!! Ως κάτοχος Fiesta Mk8 stg3 173hp έχοντας περάσει όλα τα στάδια θα σου πω οτι το stg1 είναι ότι πιο light μπορείς να κάνεις σε προγραμματισμό και "πίεση" του μοτερ σου!! Στον Γιώργο "Microchips Tuning" θα γινουν ολοι οι απαραιτητοι ελεγχοι του αυτοκινητου και μετρήσεις...