Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by potatorunner

  1. P

    Catback εξάτμιση σε 1.0 ecoboost & καταλύτης

    Έχω κάνει συζητήσεις με πολλούς και νομίζω θα καταλήξω στον microchips που με προσγείωσε -σε σχέση με άλλους- στην έξτρα ιπποδύναμη και ροπή που θα πάρει το αυτοκίνητο.
  2. P

    Catback εξάτμιση σε 1.0 ecoboost & καταλύτης

    Σκοπεύω για πρώτο στάδιο αλλά πρώτα θα ήθελα να βάλω φίλτρο και εξάτμιση. Με τις ενδείξεις στο καντράν για τον καταλύτη νομίζω με κλέφτη στον Λ λύνεται το πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος.
  3. P

    Catback εξάτμιση σε 1.0 ecoboost & καταλύτης

    Kαλησπέρα, Όλη η εξάτμιση από turbo πίσω είναι η μαμά εκτός από ένα λίγο πιο ελεύθερο τελικό. Δηλαδή αν βάλω μία Φ55 - Φ60 με μεσαίο καζάνι νορμάλ και με 200άρη καταλύτη δεν θα έχω πάρα πολύ θόρυβο; Επίσης, αν μείνει ο μαμά καταλύτης δεν θα κερδίσω τίποτα ουσιώδες σε απόδοση; Ευχαριστώ και πάλι.
  4. P

    Catback εξάτμιση σε 1.0 ecoboost & καταλύτης

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Με κατατοπίσατε αρκετά. Εγώ έχω αλλάξει ήδη τελικό σε κάτι ελαφρώς πιο ελεύθερο. Θα ήθελα κάτι να μου αυξήσει την ιπποδύναμη και από θόρυβο να είναι ήρεμο και να μην κάνει συντονισμό σε ένα ταξίδι και με τρελαίνει. Γιατί με το τελικό ήδη σε ταξίδι μου...
  5. P

    Κολλαρα σιλικονης 1.0ΕΒ

    Καλησπέρα, Με γεια και καλοφόρετα εύχομαι τα hoses. Μια ερώτηση, σκέφτομαι να παραγγείλω και εγώ εδώ και καιρό από Pumaspeed. Υπάρχει τελωνείο; Ευχαριστώ!
  6. P

    Catback εξάτμιση σε 1.0 ecoboost & καταλύτης

    Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω στο θέμα εξάτμισης σε χιλιάρη ecoboost 140 hp black edition. Τι πλεονεκτήματα και τι μειονεκτήματα έχει ένα catback σύστημα εξάτμισης; Πέρα από τις έτοιμες λύσεις της miltek και της scorpion που κυκλοφορούν στο εμπόριο, για custom εξατμίσεις τι...
  7. P

    Stage 1 remap

    Και κάτι ακόμη αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Αν αλλάξω το τελικό σε κάτι πιο ελεύθερο, θα υπάρχει θέμα απόδοσης στα χαμηλά ή ψηλά; Θέλω να κερδίσω και λίγο ήχο χωρίς να χάσω κάπου στο φάσμα. Εννοείται πως δεν θα κερδίσω.
  8. P

    Stage 1 remap

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
  9. P

    Stage 1 remap

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο microchips επίσης μου είπε ότι το να βάλω εισαγωγή χωρίς να βάλω εξάτμιση δεν θα προσφέρει πουθενά. Επίσης σχετικά με την εξάτμιση μου είπε ότι όσο μελετημένη και αν είναι από την στιγμή που θα μεγαλώση η διατομή της τότε θα χάσω πολύ στα χαμηλά.
  10. P

    Stage 1 remap

    Kαλησπέρα, Επειδή ακούω πολλά και διάφορα και από προγραμματιστές και από εδώ. Επικοινώνησα με microchips tuning και μου είπε ότι με έναν προγραμματισμό δεν πάει πάνω από 150 - 155. (Μιλάω για την black edition με τα 140 άλογα stock) Mίλησα και με revo και μου είπε 160 - 170 άλογα σίγουρα...