Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by psixakias

  1. P

    Αστεία βιντεάκια...

    http://www.youtube.com/watch?v=vBrCVI8hPN4]https://www.youtube.com/watch?v=vBrCVI8hPN4
  2. P

    Πίσω δισκόφρενα MK7

    Καλημερα. Δεν μου λετε ρε παιδεις. Υπαρχει καμια των περιπτωσεων να ταιριαζει πισω αξονας απο mk6 στο mk7 ?
  3. P

    Αστεία βιντεάκια...

    http://www.youtube.com/watch?v=lMjRq7Ci_7Y
  4. P

    Χρόνια πολλά!

    Εεεεευχαριστουμε πολυ για τα χρόνια πολλά και τις όμορφες ευχές σας. Ότι είπατε εύχομαι να το πάθετε κι ακομα παραπάνω. Χρόνια πολλά κι από μένα στ αλλα τα παιδιά.
  5. P

    Aνέκδοτα!

    - Πωω!Τι έπαθες ρε φίλε; - Αστα είχα φοβερό ατύχημα με το μηχανάκι!Και το λεγε στα ζώδια να μη βγω σήμερα.. - Ερμής ανάδρομος; - Ερμού μονόδρομος.
  6. P

    Aνέκδοτα!

    - Σε αυτό το βίντεο βλέπεις πως περνάω την ημέρα μου. - Μα είναι φωτογραφία που είσαι ξαπλωμένος στον καναπέ... - Βίντεο είναι.
  7. P

    Προβολάκια Ομίχλης

    Ε λογικα εχει καποιο ρελε που οταν ξεκλειδωνεις δινει ρευμα στα φωτα μας για λιγο και μενουν αναμενα. Και εκει πανω πρεπει να φερεις και καλωδια που ενωνονται στα προβολακια. Αλλα τωρα που ακριβως ειναι δεν ξερω. Η θα σου πει κανεις η ακολουθα τα καλωδια και ψαξε. Σιγουρα θες και πολυμετρο...
  8. P

    Το Fiesta του Μήνα - Μάρτιος 2014

    Εγω λεω αδερφια να βγαλουμε μεχρι και ιουνη απο θεσσαλονικη τι λετε ??? χαχαχααχαχα OOOλο το φορουμ θελει φουξ ζαντα και εεεελη!
  9. P

    Τα Fiesta μας!!

  10. P

    Το Fiesta του Mήνα - Φεβρουάριος 2014

    Να στε καλα παιδες και για τα καλα σας λογια και για τις ψηφους σας. Και στα αλλα παιδια μραβο και να τις χαιρεστε και σεις τις αμαξαρες σας.
  11. P

    Καθίσματα-σαλόνι από άλλο μοντέλο ford

    Στην ερωτηση μου σου απανταω οτι χρειαζεται 2 μεγεθη απο αστερακια κατσανια. Βγαινουν ευκολα. Οι μπροστα ειδικα για χαβα. Το πισω εχει λιγες παραπανο αλλα και παλι ευκολα βγαινει. Οι βασεις δν νομιζω να υπαρχει λογος να μπλεχτεις αν και εγω το ειχα σκεφτει. Ολοι κομπλε τα πουλανε. Τωρα αν...
  12. P

    Σχετικά με αναρτήσεις!

    Πεεεε ρε... Εγω πηρα 250 τα αμορτισερια και αλλα 250 τα ελλατηρια. Αυτα τα ελλατηρια πως τα καταφερα και τα πηρα δν καταλαβα ακομα. Τεεεσπα
  13. P

    Σχετικά με αναρτήσεις!

    Κι εγω στο μκ6 μου ειχα βαλει τα πορτοκαλι. Οντως αρκετα πιο ακριβα τα κιτρινα αλλα ειναι ρυθμιζομενα τα ατιμα. Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος. Spel τα ελλατηρια τι χαμηλωματος ειναι και γνκ τιμες που τα πηρες ολα ποσο ? Εργατικα?
  14. P

    Impressive videos

    http://www.youtube.com/watch?v=cH7F1HRy1Ig
  15. P

    Επιδιόρθωση - Ίσιωμα - Βαφή ζαντών

    Απο οτι εψαξα λιγο κι αν καταλαβα καλα. Διαμαντε ειναι αυτο ακριβως που εστειλα. Δλδ γλυφεται η προσοψη με διαμαντι για να βγει ετσι πως βγαινει. Κατα πρωτον μπορει να κανω λαθος. Απο κει και περα οποιος ξερει τι παιζει ακριβως ας πει. Βρηκα και γω 2 μαγαζια να παρω τηλ.