Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Recent content by r-clark

  1. R

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK8 ST

    Καλησπέρα. Αν μέτρησα σωστά, η απόσταση από το πάνω μέρος του δίσκου (1η φωτο) είναι 5 cm και από τo κάτω μέρος (2η φωτο) 4 cm.
  2. R

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK8 ST

    Για να τη μετρήσω, σου είπε ποιά ακριβώς διάσταση εννοεί ; Από δίσκο μέχρι εσωτερικό σημείο ζάντας ; Είχα μιλήσει με brake dynamics, αρχές Μαϊου και μου είχαν πει ότι θα ψάξουν λύση χωρίς αλλαγή ζάντας και με αλλαγή ζάντας, αλλά ακόμη δεν έχω λάβει απάντηση.
  3. R

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK8 ST

    Το έψαξα πολύ και έμαθα τα εξής : Το μόνο kit που κυκλοφορούσε και έμπαινε σίγουρα στις 17αρες ήταν της MOUNTUNE, η οποία όμως δεν το δίνει πλέον. Σύμφωνα με όσα λένε στην αντιπροσωπεία, το kit της TAROX που δίνει η ίδια η Ford σαν αξεσουαρ, μπαίνει και στις 17αρες χωρίς αποστάτες, έχω όμως...
  4. R

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK8 ST

    Δεν είμαι από Αττική, αλλά μπορώ να έρθω στην Αθήνα αν έχεις κάποιον να μου υποδείξεις.
  5. R

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK8 ST

    Το πρόβλημα δεν είναι το budget, αλλά οι ζάντες (17'') που δεν χωράνε τα Big Brake Kits. Δεν θέλω, για πολλούς λόγους, να τις αλλάξω, ούτε να βάλω αποστάτες (spacers) και να αλλάξει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
  6. R

    Βελτίωση μπροστινών φρένων MK8 ST

    Καλησπέρα. Προ ημερών και μετά από ένα χρόνο χρήσης (ST-1, 5-Θ, Performance Pack) πήγα την πρώτη πολύωρη, γρήγορη βόλτα σε ορεινό στροφιλίκι. Μετά από 15 περίπου χλμ. πολύ γρήγορης (με ακολουθούσαν 5 Renault RS !!) και αρκετά κατηφορικής διαδρομής, σταμάτησα για λίγο σε κάποιο σημείο για να...