Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostas-patra

Original poster
Member
May 10, 2010
123
1
0
Πάτρα
Για όποιον ενδιαφέρεται....το μκ3 έχει μικρά ηχεία εμπρός και πίσω. Για μεγαλύτερα θα χρειαστεί μπροστά να κόψει λίγο την πόρτα ή να φτάξει πολυεστερική κατασκευή. Επίσης μια καλή θέση για twitter είναι επάνω απο το χειριστήριο του καθρέφτη (εγω εκεί τα έχω βάλει). Πίσω η εταζέρα είναι μονόδρομος εκτός και αν θέλετε να κατασκευάσετε πολυεστερική βάση για τα ηχεία στίς πίσω πόρτες (αν υπάρχουν) ή στο χώρο αποσκευών...(αν σκέφτεστε και για subwoofer και ενισχυτή(ές). Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βάλει subwoofer αλλά δεν έχει ή δε θέλει να βάλει ενισχυτή, θα πρέπει να διαλέξει Pioneer όπου βγάζει έξοδο sub και έχει μια προενίσχυση η ίδια η πηγή.
 

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
8
23
38
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
εγω οταν ειχε το mk3 εκανα το εξης :
αγορα 2 ηχεια 300w το καθενα,εφαγα την εταζερα πισω (δεν χωραγαν) και μετα ρυθμισα να παιζει η μουσικη πιο πολυ πισω και ημουν αρχοντας,εκανα φασρια καλη μπορω να πω.....
δεν εμπλεξα ουτε με πολυεστερικες κατασκευες και οικονομικα
 

kostas-patra

Original poster
Member
May 10, 2010
123
1
0
Πάτρα
Εγω έχω 2x200άρια πίσω και 2x120 μπροστά με twitter. Έχω και εναν ενισχυτή που περιμένει...θα δείξει αν θα τον βάλω (δωρεά του γαμπρού μου οτι έχω στο αμάξι απο ήχο εκτός απο το Pioneer). Σκεφτόμουν να αλλάξω αργότερα σε DEH7100BP (νομίζω έτσι λέγεται) λόγω bluetooth/USB και άλλων που προσφέρει. Για οθόνη δε με απασχολεί γιατί έχω μια 8άρα που αν θελήσω τη βάζω.
 

puma-r

Hero Member
May 9, 2010
1,004
0
0
κι εγω οταν ειχα το μκ3 ειχα ανοιξει τρυπες στην εταζερα και ειχα βαλει κατι sony xplod οβαλ και σε συνεργασια με τα μπροστινα εβγαινε ενα συμπαθητικο αποτελεσμα! ::)
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread