Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
39
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
και εγω κοντα στα 35.000χλμ εκανα τον πρωτο καθαρισμο....και αυτο οφηλεται στο οτι δεν ηξερα να το κανω και με βοηθησε ενας φιλος και τον ευχαριστω παρα πολυ!!!!
 

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
41
Veria
Τωρα που μπηκε στο προγραμμα μου φαινεται με καθε αλλαγη λαδιων θα καθαριζεται και η πεταλουδα!!! Δεν το ξαναφηνω τοσο πολυ
 

KWSTAS.S FIESTA

New member
Oct 4, 2012
60
0
0
και εγω με καθε αλλαγη λαδιων ριχνω και ενα καθαρισμα στην πεταλουδα. εχει πολυ μαυριλα...
 

dj-sofos

Member
Aug 30, 2010
126
0
0
31
χανιά
εχω να την καθαρισω απο τοτε που το πειρα (2004) με 36500 χλμ... ωρα ειναι ε?  :D :D :D
 

xr

Member
Dec 5, 2010
113
0
16
Νοτια προαστια
Στα 25000 χλμ περιπου οταν γυρνουσα απο ταξιδι ξαφνικα δεν ειχα γκαζι χωρις το αυτοκινητο να σβηνει.  Οταν σταματαγα εκλεινα τον διακοπτη κ συνεχιζα κανονικα μεχρι να ξανασυμβει το ιδιο προβλημα.    4 - 5 φορες εγινε αυτο κ εφτασα Αθηνα μετα απο αρκετο ανγχος , μου εβγαινε κ η ενδειξη (!) .
Τελικα αυτο ωφειλοταν σε βρωμικη πεταλουδα ,οπως σωστα μου ειπαν κ τα παιδια στο φορουμ οταν ζητησα την βοηθεια τους.
Τωρα τον εχω στα υποψιν τον καθαρισμο της σε καθε σερβις για να μην την ξαναπαθω.
 

dj-sofos

Member
Aug 30, 2010
126
0
0
31
χανιά
παιζει αυτο ρολο στο να κραταει στροφες χωρις λογο ψηλα? μεσα στην πολη με 2α την αλλη φορα χωρις γκαζι ειχα 3500 στροφες για καποια δευτερολεπτα....
 

leon

New member
Aug 4, 2012
50
0
0
46
ΠΥΡΓΟΣ
              Πιστεύω πως παίζει ρόλο και η βενζίνη που βάζουμε. Μία φορά το μήνα βάζω 100 οκτανίων και δουλεύει αρκετά καλά. Έχω φτάσει 146000 χμ χωρίς να έχω κάνει καθαρισμό στην πεταλούδα. Δεν είχα έωσ τώρα κανένα πρόβλημα.
 

dj-sofos

Member
Aug 30, 2010
126
0
0
31
χανιά
πριν την βγαλουμε απο την φισα να βγαλουμε καλυτερα την μπαταρια απο τον ενα πολο τουλαχιστον? για τυχον ρευματα. ποτε δεν ξερεις... και με το σπρευ που ψεκαζουμε?

θα το κανω εντως των ημερων μαζι με την αλλαγη των μπουζι.
 

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
0
0
45
θεσσαλονικη
www.facebook.com
leon said:
              Πιστεύω πως παίζει ρόλο και η βενζίνη που βάζουμε. Μία φορά το μήνα βάζω 100 οκτανίων και δουλεύει αρκετά καλά. Έχω φτάσει 146000 χμ χωρίς να έχω κάνει καθαρισμό στην πεταλούδα. Δεν είχα έωσ τώρα κανένα πρόβλημα.
πολυ την κρατησες απορω πως δεν σου εχει κανει κολπα ακομα
καθαρισε την και θα δεις τη διαφορα


dj sofos δεν χρειαζεται να βγαλεις κανεναν πολο βγαλε την φυσα παρε την πεταλουδα στα χερια και ψεκασε με το  σπρει εκει που εχει μαυριλα προσεχοντας να ανοιγεις οσο το δυνατον λιγοτερο την πεταλουδα υστερα καθαρισε προσεκτικα την μαυριλα με χαρτι η πανακι αν η βρωμια επιμενει ξανα ψεκασε και σκουπισε
υστερα κανε την διαδικασια αναποδα για να βαλεις παλι την πεταλουδα
 

dj-sofos

Member
Aug 30, 2010
126
0
0
31
χανιά
την καθαρισα και εγω πριν λιγο με καθαριστηκο καρμπιλατερ εβγαλε αρκετη μαυριλα... επισης δεν εχετε θεμα με το να την ανοιξετε την ανοιγοκλεισα ποσες φορες και δεν εχει θεμα. ειναι πολυ πιθανο αν ειναι πολυ βρομικη μολις την καθαρισετε και την κουμπωσετε να σας βγαλει το check engine διοτι απο την βρομια εχει ρυθμιστει να "κλεινει" ποιο  ψηλα.. προσωπικα δεν ειχα καποιο θεμα με το ανοιξε κλεισε.... :) :)
 

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
40
παντού και πουθενά
Το οτι δεν παρουσιασε προβλημα τωρα,δεν σημαινει οτι δεν θα σου βγαλει στην πορεια.Και γενικα αν συνεχισεις να το κανεις αυτο,καθε φορα που την καθαριζεις δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Οπως εχουμε πει και αλλες φορες,στον καθαρισμο δεν υπαρχει λογος καποιος να ανοιξει την πεταλουδα,απο την στιγμη που μπορει να την καθαρισει και ετσι οπως ειναι.Ειναι αρκετα ακριβο ανταλλακτικο για να κανει καποιος πειραματα.

dj-sofos said:
ειναι πολυ πιθανο αν ειναι πολυ βρομικη μολις την καθαρισετε και την κουμπωσετε να σας βγαλει το check engine διοτι απο την βρομια εχει ρυθμιστει να "κλεινει" ποιο  ψηλα.. προσωπικα δεν ειχα καποιο θεμα με το ανοιξε κλεισε.... :) :)

Αυτο που γραφεις δεν γινετε,εκτος και αν εχει πιασει καρβουνο η πεταλουδα  :eek:.Κλειστη η πεταλουδα εχει καποιο κενο γυρω γυρω.
 

AN7

Member
Oct 2, 2010
241
1
0
36
Βάρκιζα
To οποίο απ την μάκα κλείνει και αναγκάζεται η πεταλούδα να μένει πιο ανοιχτή.
 

yannis_s

Hero Member
May 10, 2010
1,397
5
38
39
νεα αγχιαλος
ξεινησα να καθαρισω την φιλτροχοανη και περασα και ενα χερι την πεταλουδα. εβγαλα το πολο της μπαταριας ξηλωσα την φιλτροχοανη και επαθα ενα εγκεφαλικο. ειχα κανει το λαθος να ριξω τις αναθυμιασεις μεσα στη φιλτροχοανη και οταν την ελυσα βρηκα την σωληνα μεσα στα λαδια καθως και την πεταλουδα. ξηλωσα την πεταλουδα και απο κατω ακριβως κουμπωνουν οι αναθυμιασεις απο το μπλοκ του κινητηρα. ο σωληνας των αναθυμιασεων ηταν τσακισμενος και μνιγμενος με αποτελεσμα απο εκει να μην περνανε με τιποτα αναθυμιασεις και να τις τραβαει απο το ψευτοκαπακο τις μηχανης. αντικατεστησα το σωληνα περασα ολη την πεταλουδα με ενα σπρευ καθαριστικο και τα ξανασυνδεσα.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread