Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

naoumis

Original poster
Newbie
Σεπτ. 18, 2022
1
0
1
Μοντέλο
MK6
Καλησπέρα σας.Εδω κ ένα μήνα έχουν σταματήσει να παίζουν τα πλήκτρα στην κονσόλα του ραδιοφώνου,όλα εκτός των αλαρμ και του κλειδώματος ενώ η οθόνη κ το ραδιόφωνο παίζουν κανονικά.Ξερει κανείς τι μπορεί να φταίει;έχει τύχει ξανά σε καποιον; fiesta 2010

Last edited:

akiz90

MK7
Pro Member
Jul 15, 2014
463
9
18
36
Athens
Μοντέλο
MK7
Το έπαθα και εγώ χθες. Μετά από αλλαγή μπαταρίας η οποία με άφησε, πήγα να βάλω μπροστά το αμάξι και δεν έπαιζε τίποτα. Βλέπω μόνο ημερομηνία και ώρα στην οθόνη. Από κουμπιά δεν πατάει κανένα παρά μόνο alarm και κλείδωμα.

fiestaf1

New member
Aug 29, 2018
85
1
8
πολύ πιθανόν να είναι η ίδια η κονσόλα για αλλαγη

GESTAKOS

Rookie
Apr 15, 2015
26
0
1
37
Χαλκίδα
Έπαθα το ίδιο λογικά, είχε κολλήσει σε έναν σταθμό, δεν άλλαζε σταθμούς ούτε ένταση,γενικα η κονσόλα δε δούλευε κ τα φωτάκια των κουμπιών μια αναβαν μια εσβηναν. Έβγαλα τους πόλους μήπως και αλλά πλέον δεν ανοίγει καν το ράδιο κ δείχνει την ημερομηνία και ώρα (2009 κλπ). Σε ηλεκτρολόγο που πήγα μου είπε ότι είναι κλασική περίπτωση βλάβης κονσόλας, αντικατάσταση (δεν έκανα ακόμα) με επίσημη της Φορντ στα 180€. 🥲

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Έπαθα το ίδιο λογικά, είχε κολλήσει σε έναν σταθμό, δεν άλλαζε σταθμούς ούτε ένταση,γενικα η κονσόλα δε δούλευε κ τα φωτάκια των κουμπιών μια αναβαν μια εσβηναν. Έβγαλα τους πόλους μήπως και αλλά πλέον δεν ανοίγει καν το ράδιο κ δείχνει την ημερομηνία και ώρα (2009 κλπ). Σε ηλεκτρολόγο που πήγα μου είπε ότι είναι κλασική περίπτωση βλάβης κονσόλας, αντικατάσταση (δεν έκανα ακόμα) με επίσημη της Φορντ στα 180€. 🥲
Ποιο μοντελο εχεις;

Αναζητήστε και στα μεταχειρισμενα ή διαλεξτε καποιο αλλης μαρκας οχι γνησιο.

GESTAKOS

Rookie
Apr 15, 2015
26
0
1
37
Χαλκίδα
Έπαθα το ίδιο λογικά, είχε κολλήσει σε έναν σταθμό, δεν άλλαζε σταθμούς ούτε ένταση,γενικα η κονσόλα δε δούλευε κ τα φωτάκια των κουμπιών μια αναβαν μια εσβηναν. Έβγαλα τους πόλους μήπως και αλλά πλέον δεν ανοίγει καν το ράδιο κ δείχνει την ημερομηνία και ώρα (2009 κλπ). Σε ηλεκτρολόγο που πήγα μου είπε ότι είναι κλασική περίπτωση βλάβης κονσόλας, αντικατάσταση με επίσημη της Φορντ στα 180€.
Ποιο μοντελο εχεις;

Αναζητήστε και στα μεταχειρισμενα ή διαλεξτε καποιο αλλης μαρκας οχι γνησιο.
Το 1.6 Sport του 2009. Θα το ψάξω λίγο ακόμα κ θα δω τι θα κάνω

nicolaos

MK7
Member
Dec 8, 2012
164
11
18
66
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ
Μοντέλο
MK7
Έχω το titanium του 2010 , στη κονσόλα του ταμπλό δεν λειτουργεί κανένα πλήκτρο, απο το τιμόνι λειτουργούν κανονικά, μπορώ να αλλάζω σταθμούς, ένταση και οι φωνητικές εντολές. Δεν θέλω να βγάλω πόλο μπαταρίας μήπως πάψει να λειτουργεί όλη μονάδα,τι νομίζετε ότι έχει πάθει;

billys

MK7
Newbie
Oct 16, 2025
3
2
3
Μοντέλο
MK7
Λοιπόν έχει η σύζυγος του τιτανιουμ 09 εδώ και 6με7 χρόνια το radio cd άρχισε τα νούμερα μια εσβινε η οθόνη μια τα χειριστήρια στο τιμόνι μια η κονσόλα μέχρι που δεν είχε ρεύμα η κονσόλα είχε μείνει η ημερομηνία στην οθόνη και τα χειριστήρια στο τιμόνι νεκρά.. λοιπόν είναι ένα chip στην πλακέτα στο πληκτρολόγιο το άλλαξα και όλα μια χαρά κόστος περίπου 25 ευρώε προσκοπική δουλειά

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

billys

MK7
Newbie
Oct 16, 2025
3
2
3
Μοντέλο
MK7
Φωτογραφία από το τσιπ ή το πώς το έφτιαξα?

billys

MK7
Newbie
Oct 16, 2025
3
2
3
Μοντέλο
MK7
Του τσιπ ο κωδικός Mc33911bacScreenshot_2025-10-30-10-12-13-530_com.facebook.orca.jpg
Post automatically merged:

Παιδιά μάλλον αυτή τη Βδομάδα θα πιάσω να φτιάξω και ενός φίλου θα βγάλω φωτογραφίες και θα σας εξηγήσω πλήρως

Last edited:
  • Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread