Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Phynikas95

Original poster
Newbie
Aug 26, 2015
6
0
0
28
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Ford Fiesta 1.4 TDCi του 2006 με 151.000 χμ. Το αυτοκινητο προσφατα μου εβγαλε ενα θεμα με την βαλβιδα egr, την πηγα να την καθαρισουν και μου αλλαξαν τον σωληνα που κουμπωνει στην egr γιατι ηταν τρυπιος.

Το αυτοκινητο απο τοτε, οταν παταω το γκαζι, ενω το παταω σταθερα, κοβει ο κινητηρας, ειδικοτερα μετα τις 3000 σ.α.λ. , με πατημενο γκαζι οι στροφες δεν ανεβαινουν για λιγο μετα ανεβαινουν και μετα παλι κοβει, αυτο μου το κανει πολυ συχνα ειδικα μετα τα 70 χλμ σε ευθεια και γενικα πιο εντονα στους δρομους με ανηφορικη κλιση. Υπαρχει καποιος που του εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα; Υποψιαζομαι ρευματα τουρμπινα ή μπεκ, ειναι και diesel και γενικα για οτι προκυπτει ο ενας μαστορας με στελνει σε αλλον. Ευχαριστω
 

Soulismar

Rookie
Aug 12, 2016
12
0
1
Κορωπί
Εάν έχει φίλτρο μικροσωματιδίων, σου έχει βουλώσει το φίλτρο. Σου αναβοσβήνει η αντίσταση στο καντράν μήπως, όταν σε κόβει?
 

Phynikas95

Original poster
Newbie
Aug 26, 2015
6
0
0
28
φιλτρο DPF ή αλλου ειδους; δεν νομιζω να εχει dpf αυτο το μοντελο. Το λαμπακι της αντιστασης ειναι ενα πορτοκαλι απλο;
 

Soulismar

Rookie
Aug 12, 2016
12
0
1
Κορωπί
Το λαμπάκι της αντίστασης είναι ένα ελατήριο πορτοκαλί (όταν αναβοσβήνει). Απο την εμπειρία μου πάντως, ναι είναι φίλτρο dpf ή βουλωμένος καταλύτης, έχω το ίδιο θέμα σε αυτοκίνητο της εταιρίας μου, με σταθερό γκάζι, κυρίως στη 3η, κάνει κάποια κενά, κόβει γκάζι, ξαναδίνει, είναι απο το φίλτρο. Σε ford, όπου είχα πρόβλημα στα μπεκ, έκοβε τα γκάζια τελείως, αναβόσβηνε η αντίσταση και έπρεπε να ξαναβάλω τη μηχανή μπροστά. Αυτό το έκανε πάνω απο τα 60χλμ...
 

Phynikas95

Original poster
Newbie
Aug 26, 2015
6
0
0
28
Αυτο το λαμπακι με το "ελατηριο" δε μου εχει αναψει ποτε, ουτε αναβοσβησε. Μακαρι να θελει μονο καθαρισμα κατι και να μην ειναι τιποτα πιο σοβαρο. Θα παω να το δει και θα ενημερωσω ξανα το topic. ευχαριστω για τις απαντησεις.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread