Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Kuv23

Original poster
Newbie
Nov 20, 2023
2
0
1
Μοντέλο
MK8
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά, αγόρασα το αυτοκίνητο του θέματος εδώ και δύο μήνες κούτα και είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το sync 2.5.
Το apple car play δεν ανοίγει αμέσως με iphone 15pro max (το αναφέρω γιατι με το 8plus που είχα αργούσε 3 φορές περισσότερο) και κάποιες φορές χρειάζεται να βγάλω και να βάλω το καλώδιο ακόμα και 10 φορές μέχρι τελικά να το αναγνωρίσει (δεν είναι θέμα καλωδίου έχω δοκιμάσει 3). Το συνέδεσα με wifi και δε μου βγάζει update για να πω οτι φταίει αυτό. Στο πολύ κρύο ή τη πολύ ζέστη κολλάει τεείως δε μπορώ να ακούσω ούτε ραδιόφωνο και ακόμα και να σβήσω το αυτοκίνητο τελείως, αυτό συνεχίζει να είναι κολλημένο όταν βάλω μπροστά πάλι. Το πήγα στη Βελμάρ και μου είπε οτι το έκαναν (update) κάτι που είνα ψέμα και το κατάλβα γιατί εκτός του γεγονότος οτι εμένα πριν 2 μέρες δεν έβφγαζε διθέσιμο update, όταν πήρα στα χέρια μου το αυτοκίνητο πάλι, είχαν διαγραφεί όλα τα settings που σημαίνει οτι το έκανα απλώς master reset. Το ερώτημα είναι οτι δε ξ΄έρω αν πρέπει να συνεχίζω να τους ξεχέζω και να απαιτήσω την εγκατάσταση κάποιου προηγμένου συστήματος sync 3 η ανώτερο ή να β΄γω στην αγορά και να ψάξω μόνος μου να το αγοράσω. Το θέμα είναι μήπως θα πρέπει να αποφύγω τλείως τα sync της FOrd και να ασχολήθω να ψάξω κάποιο σύστημα διαφορετική μάρκα? Και αν ναι έχετε κάποια πρόταση ή γενικά την αποψη σας για το θέμα
 

nicktheo07

Newbie
Σεπτ. 29, 2021
3
0
1
Μοντέλο
MK8
Παρόμοια προβλήματα από στη στιγμή που το αγόρασα. Η Βελμάρ τα ρίχνει στην Apple και η Apple με παραπέμπει στην Ford. Άντε βγάλε άκρη. Το βασικό μου πρόβλημα εμένα είναι ότι το Carplay συνδέεται αυτόματα μια στις 10. Συνήθως τα καταφέρνω μετά απο reset στο Sync. Έχω δοκιμάσει γνήσια Apple καλώδια και το ίδιο. Τώρα αγόρασα έναν wireless adapter μπας και, και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αν το έχει λύσει κανείς ας μας πει τι πρέπει να κάνουμε επιτέλους για να παίζει απρόσκοπτα.
 

Kuv23

Original poster
Newbie
Nov 20, 2023
2
0
1
Μοντέλο
MK8
Δυστυχως βλέπω μονόδρομο την αντικατάσταση τις οθόνης. Το θέμα είναι οτι δεν γνωρίζω απο τέτοια συστήματα τι μπορεί να ταιριάζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και τι γενικότερα λειτουργεί άψογα. Αν κάποιος έχει κάποια πρόταση καλοδεχούμενη. Απαράδεκτο πάντως καινούργιο αυτοκίνητο του 2023 και να το πουλάνε με τόσο παλιό τεχνολογικά σύστημα.
 

gvala

Rookie
Jan 23, 2021
48
10
8
Μοντέλο
MK8 ST
Σε mk8 μετά από πολλαπλά updates έχουν λυθεί παρόμοια προβλήματα που αντιμετώπιζα. Ποιά έκδοση έχει εγκατεστημένη;
Υπ´αρχει η δυνατότητα για update με usb stick


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

gvala

Rookie
Jan 23, 2021
48
10
8
Μοντέλο
MK8 ST
Η τελευταία έκδοση είναι η MJ - G2.2.0.1_R23021A


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
135
49
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
LOCATION
MK8.5 ST2 Frozen White
δεν θα προτεινα σε καμια περιπτωση να αντικαταστησετε την οθονη με aftermarket
και γω στο δικο μου εχω sync 2.5 αλλα ειμαι με android και το android auto παιζει καρφι! ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα με το AAwireless που εχω παρει. Αλλα και με apple θα επρεπε να παιζει καρφι!
Ειναι υποχρεωμενοι να σας λυσουν το προβλημα ειτε κανοντας update το infotainment system ειτε τον εγκεφαλο ειτε αντικαθιστώντας ολη την οθονη αν χρειαστεί!!!!
με την βλεμαρ λιγο δυσκολο να βγαλετε ακρη δοκιμαστε καποια αλλη αντιπροσωπία πχ car center
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread