Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

gio

Member
Σεπτ. 26, 2010
230
0
0
Εχει καποιο απο τα παιδια που εχουν το sb θεμα η να καταλαβε μετα απο καιρο προβλημα με το συμπλεκτη?
 

panosd

Pro Member
Σεπτ. 4, 2011
657
0
16
35
Όχι.ουτε εγω εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα!
 

gio

Member
Σεπτ. 26, 2010
230
0
0
Το αναφερω σαν εμπειρια που ειχε ενας φιλος,στα ξεκινηματα και στις αλλαγες του κλοτσαγε το αμαξι με αποτελεσμα να μην μπορει να το συνηθισει και μετα απο καιρο να παει για δισκο!!To αυτοκινητο ηταν μια bmw.
 

gio

Member
Σεπτ. 26, 2010
230
0
0
Τη πεμπτη το πρωι τοποθετηθηκε το booster στο μπουλεκο αλλα μεχρι και σημερα τα πραγματα δε πανε καλα!!τη μερα της τοποθετησης και στη μεσαια σκαλα(πρασινη) ανοιγμα 1 2 3 και αλλαγες στις 3000-3500 max βαζω 4 αφηνω το γκαζι και μου πεταει στο καντραν θαυμαστικο(ενδεικτικη λυχνια κινητηρα-κιβωτιο ταχυτητων)κανω δεξια σβηνω απενεργοποιω και το booster και ξαναμιζαρω χωρις να αναψει αυτη τη φορα η λυχνια και ενεργοποιωντας παλι το sb to αμαξι μια χαρα.Τηλ το απογευμα στο μπουλεκο του λεω το προβλημα και την επομενη το πρωι ημουν εκει,μπηκε το διαγνωστικο δε μου ειπε οτι εχει κρατησει κατι ο εγκεφαλος και τελικα αλλαξαν φισα.Σημερα και παλι με λιγο τσιτα στις αλλαγες ειχα τα ιδια αποτελεσματα :( Ξερει κανεις κατι γι αυτο ρε παιδια?
 

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
34
Αυτή ειναι η ένδειξη ,ότι δν λειτουργεί σωστά το γκάζι ,εμένα τόσα χρόνια μου έχει βγάλει μόνο 2 φορές ,κατι παίζει με το προγραμμα του booster ή του αυτοκινήτου ,δν συνεργάζονται καλα
Να το πας πάλι αν στο βγάζει
 

pumaspeed

Member
Σεπτ. 20, 2010
278
0
0
34
και εγω 2 χρονια δεν εχω προβλημα ! το κλοτσημα μπορει να στο κανει στο ξεκινημα και στις αλλαγες αν εισαι αποτομος με το γκαζι γτ ανεβαζει γρηγορα στροφες αρα αν εχεις ανοιχτο το μπουστερ και πατησεις το γκαζι οσο το πατουσες και πρωτα χωρις μπουστερ φυσιολογικα θα κλωτσησει το αμαξι! Για μενα πες του να στο  αντικαταστησει υπηρχε και μελος εδω που του εκανε νουμερα στο δρομο και του αναβε ενδειξη στην οθονη του πανου νμζ!
 

gio

Member
Σεπτ. 26, 2010
230
0
0
Ζηση τι ενδειξη σου ειχε πεταξει και αυτη ηταν πανω σε αποτομη αλλαγη?
 

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
34
Πχι μ την εβγαε κατα την εκκινηση του κινητηρα .
Το κοτρινο θαυμαστικο
 

gio

Member
Σεπτ. 26, 2010
230
0
0
Λοιπον το θεμα που παρουσιασε το booster λυθηκε.Το αποτελεσμα ηταν η κατασκευη-αντικατασταση με καινουργιο και η ενσωματωση περισσοτερων φιλτρων στη συσκευη για την αντιμετωπιση καποιων παρεμβολων στα ρευματα που προερχοντουσαν απο τα xenon.Σαν τη περιπτωση τη δικια μου εχουν υπαρξει και αλλες με (xenon aftermarket) χωρις ομως αυτο να παει να πει κατι δηλ οτι φταιει το sb η οτι δε θα δουλεψει πανω στο αμαξι η οτι ακουγοντας ενα παραδειγμα σαν το δικο μου θα διστασει καποιος..οχι σε καμια πειπτωση ειναι μια ωραια συσκευη που κανει ευχασιστα τη δουλεια της και το team του boulekou δε θα σ αφησει να φυγεις χωρις να εχει γινει η δουλεια σου.
 

Kostas_Fiesta

Member
Σεπτ. 21, 2013
135
0
0
32
χαλκιδικη
καλησπερα σε ολους εχω ενα fiesta 1.4 titanium εβαλε κανενας σε 1.4 sprint booster ? του εβγαλε καποιο προβλημα?

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1423352089[/time]
καποιος να βοη8ησει?
 

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
11
0
20
www.fiestamaniacs.gr
Δυστυχώς δε γνωρίζω για το 1.4 πως αποδίδει το sprint booster. Και για να το πω πιο "στεγνά" (αν και το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν), δεν είμαι υπέρ τέτοιων "βοηθημάτων" που μπορεί με μια πιθανή δυσλειτουργία τους να σε αφήσουν χωρίς γκάζι εν κινήσει και με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Άλλωστε στο δικό μου (mk6) όποτε πατάω γκάζι, ανταποκρίνεται άμεσα, δεν έχω κάποιο παράπονο (και έχοντας οδηγήσει golf και astra που πραγματικά δεν "ακούνε").
 

PanosAek21

Rookie
Σεπτ. 12, 2014
30
0
6
Καλησπερα και απο μένα.πριν 2 χρονια περιπου ειχα παραγγιλει ενα sprint booster.μετα απο 1 εβδομαδα ταλεπορειας..φτασαμε σε σιμιο να μου πουνε οτι για το fiesta 1.400 titanium που εχω δεν τεριαζει.και αυτο λογο ηλεκτρολογικων προβληματων κ.τ.λ.καπου δν εβρισκε με τιν ταση του ρευματος.δεν θυμαμε καλα...μετα απο 2 χρονια..ξερει κανεις αν ειπαρχει booster για 1.400?δεν θελω να το αγορασω και να την πατησω ξανα
 

VaggPore

Member
Aug 29, 2016
145
0
16
Εγω παντως φιλαρακι που μπηκα στο προφιλ του Μπουλεκο δεν ειδα κατι στο τομεα αυτο! Θελω και εγω να ψαχτω σ'αυτον τον τομεα!
 
Σεπτ. 24, 2017
3
0
0
καβαλα
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάνεις να πουλάει το sprint booster για το fiesta 1.6 120ps του μπουλεκου?
Θέλω να το δοκιμάσω αν ειναι να το παρω καινούργιο αλλιώς θελω μεταχειρισμενο . Απο καβαλα ειμαι αν ειναι κάνεις απο εδω να το εβλεπα....
 

PanosAek21

Rookie
Σεπτ. 12, 2014
30
0
6
Θελωντας ν περασω μ εγο το booster στο 1400 fiestaki μου..πηγα σε γνωστο μου ηλεκτρολογο και με απετρεψε να το βαλω καθως μου ειπε οτι θα εχω προβλημα με υον κινιτιρα αργοτερα καθως θα ζοριστει.μ ειπε αν ειχα 1600 κιβικα κατι γινοτανε.γνωριζει κανεις αν ειπαρχει τετοια περιπτωση;
 

Astral

Member
Σεπτ. 1, 2012
143
0
0
33
Αθηνα
Νομιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα..την αποκριση της πεταλουδας ρυθμιζει να ανοιγει πιο αμεσα..απλα πρεπει να προσεξεις τι booster  θα βαλεις..
 

akiz90

MK7
Pro Member
Jul 15, 2014
459
7
18
33
Athens
Μοντέλο
MK7
Εγώ δεν είχα καλή εμπειρία με το συγκεκριμένο εξάρτημα. Έμεινε πάνω στο αμάξι καμιά ώρα μέχρι που το έβγαλα γιατί φοβήθηκα 1ον για την ασφάλεια μου και 2ον για το αυτοκίνητο. Να εξηγήσω αν και έχει ξαναειπωθεί:

Το κούμπωσα πάνω στο γκάζι και πριν βγω στους δρόμους είπα (ευτυχώς) να κάνω δοκιμές γύρω από ένα πάρκο που δεν πατάει ψυχή τη νύχτα. Πριν φτάσω στο πάρκο που είναι 2 στενά από το σπίτι το αμάξι κόβει απότομα λες και πάτησα έντονα φρένο, το beeper άρχισε να χτυπάει και στην οθόνη έβγαλε "mulfunction service now". Σβήνω μηχανή, ανάβω πάλι, όλα καλά. οδηγώ άλλα 5 λεπτά ξανά τα ίδια, κόβει απότομα ο κινητήρας και μπαίνει σε safe mode. Μην τα πολυλογώ αυτό γινόταν συνέχεια σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα. Το έβγαλα, καθάρισα επαφές με ειδικό σπρέι, τίποτα. Σκέφτηκα ότι αν αυτό γίνει σε καμιά εθνική την ώρα της προσπέρασης ζήτω που καήκαμε. Δεν το πήγα καν για ρύθμιση, πλέον το είχα φοβηθεί και όσο και αν το ρύθμιζε εγώ θα πήγαινα φοβισμένος μην ξαναγίνει. Έτσι και το έβγαλα να ξεμπερδεύουμε.

Στις επιδόσεις τώρα...πολύ κακό για το τίποτα. Αυτό που κάνει στην ουσία (περίπου) είναι να δίνει  σήμα για πολύ γκάζι ενώ πατάς λίγο. Αν όχι ίδιο, παρόμοιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις αν σε κάθε εκκίνηση φεύγεις πατημένος. Η πεταλούδα ανοίγει πολύ απότομα που δεν ξέρω αν είναι σωστό να δουλεύει έτσι. Το αμάξι ναι μεν μουγκρίζει γιατί δέχεται απότομα τον αέρα από το μεγάλο και απότομο άνοιγμα της πεταλούδας αλλά από επιδόσεις τίποτα που να αξίζει να ρισκάρεις. Άντε να σου σώζει κανένα δευτερόλεπτο στην εκκίνηση. Επίσης παρατήρησα ότι όταν αλλάζεις σε 2α, 3η κτλ. το τίναγμα είναι λιγότερο έντονο ίσως γιατί η πεταλούδα δεν προλαβαίνει να κλείσει όπως πριν και είναι ήδη αρκετά ανοιχτή την ώρα της αλλαγής.

Αν πρέπει να βρω κάτι που να αξίζει ίσως είναι το κλείδωμα της ταχύτητας που το έχει μόνο η version 3 αν δεν κάνω λάθος και ίσως να βολέψει κάποιον που δεν έχει cruise control. Αυτά βέβαια μετά από πολύ δοκιμή και αφού το έχετε δουλέψει ώρες για να σιγουρευτείτε ότι παίζει απροβλημάτιστα.
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread