-
vouts said:Ωραια μπαλιτσα χτες...Ισως ο stuparart καταφερε να εχει αποτελεσματα μιας και εφερε την φωτογραφικη του μαζι...8-6 το τελικο score...Να δηλωσουμε συμμετοχες για την επομενη εβδομαδα σιγα σιγα????
εγω και ΤΕΟ μέσα..
vouts said:Ωραια μπαλιτσα χτες...Ισως ο stuparart καταφερε να εχει αποτελεσματα μιας και εφερε την φωτογραφικη του μαζι...8-6 το τελικο score...Να δηλωσουμε συμμετοχες για την επομενη εβδομαδα σιγα σιγα????
τον Μαυρο των 80s η του 2010?????mk1 Stelios said:...ωχ!! Ωραίο μαθητή έχω!! Την επόμενη φορά να τον πάρετε στην ομάδα σας αφού εχει μπλέ ST! ;D ..δεν τον ξέρω τον κύριο!!Â![]()
Την επόμενη φορά θα είμαι κ εγώ! Παίζω μπάλα σαν τον Θωμά τον Μαύρο!! ...το νου σας!!! ;D
scorpion said:για μενα ο mvp ηταν ο ξαδερφος του σωτηρη ο οποιος εβαλε ενα γκολ με ψαλιδακι......
vouts said:Παιδια οποιος θελει ερχεται ετσι???Δεν ειναι αναγκη να ξερει μπαλα...Μην νομιζετε οτι οι υπολοιποι ειναι οι επομενες μεταγραφες της real....Εγω ισως και να μαι...Δεν ξερω....Ποιος θα φτιαξει λιστα με αυτους που ειναι μεσα για την Τεταρτη?
scorpion said:εγω παιδια δεν ξερω ακομα,λογω προσαγωγων