tm099 said:Μία μικρή γεύση και από μένα....έρχεται και περισσότερο υλικό!!!tease
![]()
πολυ καλες αυτες, με αλλο σχεδιο ζαντας δειχνει απιστευτα το αυτοκινητο,tm099 said:Μία μικρή γεύση και από μένα....έρχεται και περισσότερο υλικό!!!tease
![]()
Sadon said:Καλησπερα παιδια, να κανω ενα update για την ποιοτητα των plasti-dip που πηραμε μεσα στη βδομαδα. Τα μαυρα plasti-dip σπρευ δεν ειχαν καποιο θεμα, οσο αφορα ομως την κατηγορια "Blaze" 3 στα 4 σπρευ ηταν χαλια. Το χρωμα δεν πεταγοταν ομοιομορφα πιθανον λογο χαμηλης πιεσης στο σπρευ.
Η αντιμετωπιση απο το μαγαζι οταν επιστρεψαμε με την ξεφτισμενη ζαντα δεν ηταν και η καλυτερη, λεγοντας μας οτι δεν ειναι θεμα σπρευ και οτι απλως δεν καθαρισαμε καλα τις ζαντες (κατι που δεν ισχυει). Εγω με το μαυρο ξαναλεω δεν ειχα κανενα θεμα εαν θελετε ομως καποιο αλλο χρωμα καλο ειναι να το σκεφτειτε πριν το παρετε. :![]()
ρε παιδια να προτεινω κατι? γιατι δεν τις βαφετε εσεις και να τις βαλετε στο φουρνο του σπιτιου σας αν χωρανε, (πρεπει να χωρανε, 16αρες ειναι) το ιδιο δεν ειναι?Sadon said:Η διαδικασία πλυσίματος και στις 2 τετραδες ηταν ακριβως η ιδια. Ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας των σπρευ. Επισης εγω προσωπικά εδωσα 65 ευρω και το εκανα περισσότερο για να δω εαν μου αρεσει σαν χρωμα για να δω εαν θελω να τις κανω βαφη αργοτερα η οχι.
Επισης οπου και να εχω ρωτησει για βαφη ζαντων και να γινεται αξιολογη δουλεια δεν εχω βρει κατι κατω απο 150. (για φουρνο μιλαμε.) :![]()
Sadon said:Η διαδικασία πλυσίματος και στις 2 τετραδες ηταν ακριβως η ιδια. Ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας των σπρευ. Επισης εγω προσωπικά εδωσα 65 ευρω και το εκανα περισσότερο για να δω εαν μου αρεσει σαν χρωμα για να δω εαν θελω να τις κανω βαφη αργοτερα η οχι.
Επισης οπου και να εχω ρωτησει για βαφη ζαντων και να γινεται αξιολογη δουλεια δεν εχω βρει κατι κατω απο 150. (για φουρνο μιλαμε.) :![]()
ΤΕΟ Kia Pro Ceed said:ρε παιδια να προτεινω κατι? γιατι δεν τις βαφετε εσεις και να τις βαλετε στο φουρνο του σπιτιου σας αν χωρανε, (πρεπει να χωρανε, 16αρες ειναι) το ιδιο δεν ειναι?
θα δείχνουν μικρότερεςthodoris said:Είμαι σε δίλλημα για το βάψιμο της ζάντας...Άμα τις βάψω μαύρες θα δίξουν μικρότερες?Φοράω 15αρες...
thodoris said:Είμαι σε δίλλημα για το βάψιμο της ζάντας...Άμα τις βάψω μαύρες θα δίξουν μικρότερες?Φοράω 15αρες...