Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Dark knight

Hero Member
tm099 said:
Μία μικρή γεύση και από μένα....έρχεται και περισσότερο υλικό!!!  ;) tease
l6f5.jpg

Φίλε μου είναι τούμπανο το ζαντικο σου!!
Και όπως λέει η διαφήμιση:
'Καλά σε λέω... δεν παίζονται'    AR15firing AR15firing

Feb 10, 2014
21
0
0
39
tm099 said:
Μία μικρή γεύση και από μένα....έρχεται και περισσότερο υλικό!!!  ;) tease
l6f5.jpg
πολυ καλες αυτες, με αλλο σχεδιο ζαντας δειχνει απιστευτα το αυτοκινητο,

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Πανο απλα τελειες φιλε. Τις ειδα οτι τις εκανες αλλα οχι φορεμενες ανυπομονω! Και παλι μπραβο

Sadon

Member
Jun 4, 2013
118
0
16
34
Melbourne Australia
Καλησπερα παιδια, να κανω ενα update για την ποιοτητα των plasti-dip που πηραμε μεσα στη βδομαδα. Τα μαυρα plasti-dip σπρευ δεν ειχαν καποιο θεμα, οσο αφορα ομως την κατηγορια "Blaze" 3 στα 4 σπρευ ηταν χαλια. Το χρωμα δεν πεταγοταν ομοιομορφα πιθανον λογο χαμηλης πιεσης στο σπρευ.

Η αντιμετωπιση απο το μαγαζι οταν επιστρεψαμε με την ξεφτισμενη ζαντα δεν ηταν και η καλυτερη, λεγοντας μας οτι δεν ειναι θεμα σπρευ και οτι απλως δεν καθαρισαμε καλα τις ζαντες (κατι που δεν ισχυει).  Εγω με το μαυρο ξαναλεω δεν ειχα κανενα θεμα εαν θελετε ομως καποιο αλλο χρωμα καλο ειναι να το σκεφτειτε πριν το παρετε.  ::)

Dark knight

Hero Member
Sadon said:
Καλησπερα παιδια, να κανω ενα update για την ποιοτητα των plasti-dip που πηραμε μεσα στη βδομαδα. Τα μαυρα plasti-dip σπρευ δεν ειχαν καποιο θεμα, οσο αφορα ομως την κατηγορια "Blaze" 3 στα 4 σπρευ ηταν χαλια. Το χρωμα δεν πεταγοταν ομοιομορφα πιθανον λογο χαμηλης πιεσης στο σπρευ.

Η αντιμετωπιση απο το μαγαζι οταν επιστρεψαμε με την ξεφτισμενη ζαντα δεν ηταν και η καλυτερη, λεγοντας μας οτι δεν ειναι θεμα σπρευ και οτι απλως δεν καθαρισαμε καλα τις ζαντες (κατι που δεν ισχυει).  Εγω με το μαυρο ξαναλεω δεν ειχα κανενα θεμα εαν θελετε ομως καποιο αλλο χρωμα καλο ειναι να το σκεφτειτε πριν το παρετε.  ::)

Του  a1 επαγγελματια τον κοβω τον μαγαζατορα οτι ειναι...
Μπραβο του,ωραια εξυπηρετηση...  παντα ο πελατης φταιει και οχι οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι ελαττωματικο το προϊον...  :mad: :mad:

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
Λοιπόν.....

όπως σας είπα και στο facebook...

1ον
90 ευρώ είναι πολλά για ένα σπρέι που για να βάψεις 4 ζάντες ( προσωρινά) που με 120 ευρώ τις βάφεις σε φούρνο και δεν έχεις φόβο ότι με πολύ πίεση από νερό (και όχι μόνο από νερό) μπορεί να φύγουν φλούδες από το υλικό....

2ον
αν τις ζάντες πριν τις πλύνουμε , ρίξουμε χημικό (φάρμακο) για να μαλακώσουμε την βρωμιά που βγάζουν τα τακάκια ( τα κάνουν σε βενζινάδικα για τελειώνουν γρήγορα) το υλικό μπορεί να κάνει αντίδραση επάνω στο φάρμακο και να μην το δεχτεί στην επιφάνεια  (γιαυτό και να πέταξε τις φουσκάλες)

εγώ πάντως δεν θα πετούσα 90 ευρώ για κάτι προσωρινό στις ζάντες μου. ;D

Sadon

Member
Jun 4, 2013
118
0
16
34
Melbourne Australia
Η διαδικασία πλυσίματος και στις 2 τετραδες ηταν ακριβως η ιδια. Ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας των σπρευ. Επισης εγω προσωπικά εδωσα 65 ευρω και το εκανα περισσότερο για να δω εαν μου αρεσει σαν χρωμα για να δω εαν θελω να τις κανω βαφη αργοτερα η οχι.

Επισης οπου και να εχω ρωτησει για βαφη ζαντων και να γινεται αξιολογη δουλεια δεν εχω βρει κατι κατω απο 150. (για φουρνο μιλαμε.) ::)

Feb 10, 2014
21
0
0
39
Sadon said:
Η διαδικασία πλυσίματος και στις 2 τετραδες ηταν ακριβως η ιδια. Ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας των σπρευ. Επισης εγω προσωπικά εδωσα 65 ευρω και το εκανα περισσότερο για να δω εαν μου αρεσει σαν χρωμα για να δω εαν θελω να τις κανω βαφη αργοτερα η οχι.

Επισης οπου και να εχω ρωτησει για βαφη ζαντων και να γινεται αξιολογη δουλεια δεν εχω βρει κατι κατω απο 150. (για φουρνο μιλαμε.) ::)
ρε παιδια να προτεινω κατι? γιατι δεν τις βαφετε εσεις και να τις βαλετε στο φουρνο του σπιτιου σας αν χωρανε, (πρεπει να χωρανε, 16αρες ειναι) το ιδιο δεν ειναι?

elli

Member
Oct 20, 2010
196
0
0
41
Κοιταξε επειδη με τις δικες μου εγινε το θεμα εγω την επομενη φορα δεν το ρισκαρω.θα τις παω εξω για βαφη να ξερω οτι θα γινει σωστη δουλεια!

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
Sadon said:

όταν το ψεκάζατε έκανε σωστή ομπρελά το σπρέι ? το ανακινήσατε καλά?
Την άλλη φορά να μου τις στείλεις  Βόλο..... ;)

πάρε και τους άλλος και ελάτε να ποιούμε και κάνα τσίπουρο... biggrin

ΤΕΟ Kia Pro Ceed said:
ρε παιδια να προτεινω κατι? γιατι δεν τις βαφετε εσεις και να τις βαλετε στο φουρνο του σπιτιου σας αν χωρανε, (πρεπει να χωρανε, 16αρες ειναι) το ιδιο δεν ειναι?

:D :D :D :D δεν είναι παστίτσιο βρε..... άσε που σας βλέπω όλους μαζί στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση....

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
38
ΚΑΒΑΛΑ
Πόσα χέρια  θέλει για να βαφτεί η ζαντα με το plastic dip ;και ανά  πόση ώρα  το κάθε  χέρι;Στο βίντεο κάνει  4χέρια ανά 10 λεπτά ...Ισχύει;

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Θοδωρη απο οτι εχω διαβασει και εγω στο site του plastic dip και απο οτι ειδες και εσυ στο βιντεο ναι ειναι 4 χερια ανα 10 λεπτα!!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
το σπρευ στις οδηγιες του λεει τουλαχιστον ανα μισαωρο!

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
38
ΚΑΒΑΛΑ
Είμαι σε δίλλημα για το βάψιμο της ζάντας...Άμα τις βάψω μαύρες θα δίξουν μικρότερες?Φοράω 15αρες...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
thodoris said:
Είμαι σε δίλλημα για το βάψιμο της ζάντας...Άμα τις βάψω μαύρες θα δίξουν μικρότερες?Φοράω 15αρες...
θα δείχνουν μικρότερες

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread