Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
Τα κυκλωματα γνωστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως ο ολυπιακός σαφως και έχει πιο "δουλεμένη" ομάδα.

Και ο ΠΑΟ είναι πολύ δυνατός για το υλικό που έχει στο ροστερ και αυτο οφειλεται στον Φερεϊρα.

Νομίζω οτι δικαια ο γαυρος πήρε το πρωτάθλημα, οι παίκτες του ΠΑΟ ποτε δεν το πίστεψαν...

Τωρα για τις καφρίλες, δικαιολογω την οργη των βάζελων, αλλα πρέπει να στραφεί εκεί που χρειάζεται και σ΄αυτούς που άφησαν την ομάδα ξεβράξωτη (τους μεγαλομετόχους και τα παραμύθια της Χαλιμάς με τους άραβες)

Η λύση: Ο έλληνας φοβαται μόνο το ξύλο και το πρόστιμο. Αποκλεισμός έδρας και προστιμο στην ομάδα και προστιμο ισόποσο των ζημιών που προκλήθηκαν σε καθε έναν που τα προκάλεσε.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και στις δύο ομάδες. Και ακούγοντας μαρτυρίες από άτομο που πήγε στο γήπεδο σαν θεατής, ο έλεγχος της αστυνομίας στους φιλάθλους ήταν ανύπαρκτος, λες και ήθελαν να περάσουν "απαγορευμένα" αντικείμενα στις εξέδρες και να γίνουν τα επεισόδια και όσα τέλος πάντως είδαμε χθες.

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
φιλε turbo.......κοίτα,συμφωνω μ'αυτά που λες! περσι στο Καραϊσκάκης είδες τι εγινε και τελικά καμία τιμωρία?? η χώρα ειναι διεφθαρμένη το ίδιο κ το ποδόσφαιρο κ πολλά αλλα σπορ!!!!

Τοσα χρόνια ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ παίρνει κύπελλα,πρωταθλήματα,ευρωπαϊκά....δεν εχω ακούσει κανέναν να λέει είμαι αντιπαναθηναϊκός!! ΓΙΑΤΙ???????

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
http://www.sport24.gr/Columns/papamakarios/h_drash_ths_astynomias_efere_antidrash_apo_toys_opadous.1697921.html
http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/xouligkans-astynomia_asos_hmixrono-asos_teliko.1697970.html

lookmimis

Member
May 13, 2010
216
0
0
54
αθηνα
αποκαρδιωτικη η εικονα του ολυμπιακου σταδιου τουλαχιστον στον περιβαλλοντα χωρο που μπορεσα να δω σημερα το πρωι με σπασμενα ολα τα φωτα τον διαδρομων που οδηγουν προς το σταθμο Ειρηνης, πετρες  (κοτρωνες) διασπαρτες βρηκα μια μπουκαλα οξυγονου με μασκα καμμια 50αρια ποντους σε μηκος, σπασμενα κυλεικια, σπασμενα καγκελα πεταμενα παντου .
Η υποθεση μυριζε μπαρουτι εδω και μερες και ολοι γνωριζαν τι προκυτε να συμβει
Ομως γιατι το Σταδιο δεν φυλασωταν απο το πρωι της Κυριακης που ειδε ο αδελφος μου τα λεβεντοπαιδα να σκαρφαλωνουν τα καγκελα( αυτα που οταν εχει αγωνα υποτιθεται οτι γινεται σωματικος ελεγχος) και να περνανε μεσα την μανα τους και τον πατερα τους?
Ετσι γινεται με αυτον τον τροπο τα περνανε μεσα ωρες ποιο πριν
Ετσι βρεθηκαν 4 δοχεια με βενζινη 15 λιτρα στην θυρα 3
Περαστικα μας !

billz

Member
Oct 13, 2010
226
0
0
PATRA
Το θεμα ειναι να μας δωσει πισω η bwin τα λεφτα απο το στοιχημα(ειχα παιξει διπλη ευκαιρια Χ2):p

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
kostg said:
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία και στις δύο ομάδες. Και ακούγοντας μαρτυρίες από άτομο που πήγε στο γήπεδο σαν θεατής, ο έλεγχος της αστυνομίας στους φιλάθλους ήταν ανύπαρκτος, λες και ήθελαν να περάσουν "απαγορευμένα" αντικείμενα στις εξέδρες και να γίνουν τα επεισόδια και όσα τέλος πάντως είδαμε χθες.
γιατι ρε κωστη να την πληρωσουν κ οι ομαδες;;; Εγω σαν φιλαθλος του ολυμπιακου τι φταιω για τη μ@λακια που τον βαραει τον "φιλαθλο" χουλιγκαν του παο ; Ειδες φωτο που στα vip ηταν ατομα με κρανοι κουκουλες κ φουλface? ο ολυμπιακος που φταει; Απλα αισχος κ ντροπη... Κοιταχτε σε μια εφημεριδα που ειναι ενα παιδακι κ κλαιει,αυτο το παιδι πως θα ξαναπαει γηπεδο;; Ας αφησουμε τα ομαδικα ποιος ηταν καλυτερος κ ποιος οχι παιρνανε σε δευτερη μοιρα μ αυτα που ειδαμε.αλλα ενα μικρο σχολιο θα το κανω κ παλι ο ολυμπιακος παζει με "σχεδιο" εκανε 3 φασεις κ εβαλε γκολ,ο παναθηναικος απλα υπηρχε στο γηπεδο για να υπαρχει... Μετα το κεντρο δν σταυρωνε μπαλα...

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
Αντρίκο..... ''φίλαθλος'' ειναι λέξη με ευρεία σημασία για τους Έλληνες και δε για εσάς,οπότε να μη την αναφέρεις καλύτερα εαν δε ξέρεις την έννοια της!!

την λεξη ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ την γνωρίζεις??

τοσα χρόνια βιάζετε τον ψυχή των φιλάθλων και όλων των Ελλήνων (εκτός των ολυμπιακών) μ'αυτα που κάνετε!!!

ντρέπομαι για ολα..... ολα!
δε θελω να ξαναπαίξει ο Παναθιναϊκός στο πρωτάθλημα σας.......καλύτερα να παίζει στης Αγγλίας κ ας βγαίνει κάθε χρόνο τελευταίος....τουλάχιστον εκει ξέρουν να χάνουν

vasilisfiesta

Hero Member
Nov 13, 2010
1,027
0
0
38
Δηλαδη για οτι εγινε φταει ο ολυμπιακος? ???
Παιζαμε στο γηπεδο σας,με το κοσμο σας και φταιμε εμεις?Χρονια μασατε αυτη τη καραμελα.Μονοι σας κανατε οτι κανατε..
Αν ομως παιζατε μπαλα και κερδιζατε(!)δεν θα τα λεγατε ολα αυτα τωρα..

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Ναι ναι...Γνωστη η συνεχεια....Καθε χρονο τα ιδια λετε ρε βαζελες.....Φετος...ΕΙΣΑΣΤΑΝ 5 βαθμους μπροστα μας και ειχατε καθε δυνατοτητα να περασετε πρωτοι μεχρι το τελος ακομα και αν κανατε μια γκελα....Τωρα ειστε δευτεροι και με μεγαλη διαφορα και σε αυτο φταιμε εμεις????Για βαλτα κατω....Γιατι εμεις παντα να τα περνουμε πετσινα οπως δηλωνετε ολοι και εσεις να εχετε μονιμως παραπονα???Ρε εχετε σκεφτει οτι ο Ολυμπιακος εχει ξοδεψει πολλα εκατομμυρια φερνοντας παικτες οπως ο Makoun,ibagaza,mirallas,mellberg που αν μη τι αλλο δεν τους λες παιχταραδες επιπεδου messi αλλα κανουν την διαφορα τουλαχιστον για το Ελλαδισταν...Ο Παναθηναικος θυμαμαι οτι εφερε τον παιχταρα paulo sausa οταν ακομα πηγαινα δημοτικο τον cisse μεχρι περυσι καιιιιι....ΑΑΑΑΑ!!! Ναι...!!!!Τον ανυπαρκτο conceisao και τον μπεκρη govou....Γι αυτο πριν ξεκινησετε να μιλατε για πετσινα και δερματινα και γουνινα οπως κανετε καθε χρονο αλλωστε,δειτε ποιος εχει αυτη την στιγμη το "βαθυτερο" ροστερ απο τις ελληνικες ομαδες,ποιος ειναι οικονομικα υγιης και δειτε γιατι ο Ολυμπιακος κυριαρχει αυτα τα χρονια....Περιμενοντας απο 11-12 παικτες να σου παρουν πρωταθλημα μια σεζον ολοκληρη ειναι σαν να πιστευεις οτι οδηγεις το fiesta του Κen block(για να μαστε και στο θεμα)....

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
Βασίλη βαριέμαι ρε φίλε να λεω ξανα κ ξανα οτι το αίμα είναι κόκκινο....εσεις πιστεύεται οτι είναι ροζ!!!
πάσο.....
απλα θέλω να φύγει η ομάδα μου απο το πρωτάθλημα...τέλος!!!
μακάρι να χρεοκοπήσουμε.... εδω κ πολλα χρονια το θέλω

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
Μαλλον εσυ Κωστα δν ξερεις τι θα πει κι ολοι οι κολλημενοι Παναθηναικοι... Κοιταξτε την καντατιας σας κοιταχτε τι κανατε. Το πρωτοσελιδο το ειδες με το μικρο;;; Μαλλον οχι... Εγω ρε φιλε στο Καραισκακη στο Α γυρο διπλα μου καθοταν ενα παιδακι 6-7 χρονων κ ηταν μες τη τρελη χαρα κι οχι να βγαινει πρωτοσελιδο φοβισμενο κ κλαμμενο... Για ελατε λιγο στη πραγματικοτητα κ μην κοιτατε πριν 10 χρονια τι γινοταν.. Δν λεω κ εμεις τα εχουμε κανει(βλεπε ριζουπολη)αλλα οχι τωρα να μου λες αν ξερω τι σημαινει η λεξη φιλαθλος μετα τα χθεσινα... ΕΛΕΟΣ...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Μην το καταντήσουμε όμως το θέμα Ολυμπιακός vs. Παναθηναϊκός, γιατί θα αναγκαστώ να το κλειδώσω. Κουβέντα κάνουμε και όχι αντιπαράθεση.

Και ναι Ανδρέα, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, άρα να τιμωρηθούν και οι δύο ομάδες (άποψή μου πάντα), να υποβιβαστούν, να... δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Να δούμε μετά αν αυτοί οι "φίλαθλοι" θα ξανακάνουν αυτά που έκαναν χθες.

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
Αντρίκο...δε θυμάσαι καλα,δε πειράζει ρε φίλε!
απο του χρόνου που δε θα υπάρχει παναθηναϊκός θα ειναι τέλεια....

Crazy

Hero Member
Vip Team
Jul 8, 2010
1,568
8
38
41
Οπου υπαρχει στροφη....
Dante! said:
Αντρίκο...δε θυμάσαι καλα,δε πειράζει ρε φίλε!
απο του χρόνου που δε θα υπάρχει παναθηναϊκός θα ειναι τέλεια....
θυμαμαι πολυ καλα Κωστα(dante) αλλα θα τα συζητησουμε απο κοντα κ μην εισαι τοσο "κολλημενος"... Κωστα(kostg) η "φωτια" ερχεται απο αλλου,οποτε μην τα ριχνουμε κ στον Ολυμπιακο... Δν ισχυει αυτο...

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
παιδιά μην καταντάμε αηδία το θέμα..... είπα να μην μιλήσω άλλα δεν άντεξα.

με όποια ομάδα παίζει ο Ολυμπιακός τον βλέπουν και οι παίχτες και οι ΑΛΗΤΕΣ (όχι φίλαθλος) κόκκινο πανί. Αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια. το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βρομάει από τους υπουργούς μέχρι και το σημαιάκι του κόρνερ. και επειδή ΟΛΟΙ τα παίρνουν χοντρά δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό το ΠΑΡΤΥ για να μην κάνουν ζημιά στην τσέπη τους. να είστε σίγουροι πως όταν αυτά τα μ@λ@κισμενα πλακώνονται και τα σπάνε  τα μεγάλα κεφάλια τρίβουν τα χέρια τους για τις αποζημιώσεις από τις ασφάλειες που θα πάρουν από τα σπασμένα. για μένα η λύση είναι μια....
ούτε υποβιβασμός ούτε αφαίρεση πόντων γιατί και εκεί τα ίδια κάνουν.να μην δίνεις ούτε φράγκο στους καραγκιόζηδες αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει που να γίνει ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ πλανητάρχης......

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
Crazy said:
θυμαμαι πολυ καλα Κωστα(dante) αλλα θα τα συζητησουμε απο κοντα κ μην εισαι τοσο "κολλημενος"... Κωστα(kostg) η "φωτια" ερχεται απο αλλου,οποτε μην τα ριχνουμε κ στον Ολυμπιακο... Δν ισχυει αυτο...
να πούμε τι ρε κούκλε μου?? δεν υπάρχει λόγος....παμε να κανουμε κανενα ανοιγματάκι ;)

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread