Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
με του παπαδοπουλου την εξάτμιση ειχες πρόβλημα?Το λεω επειδη καταλύτη απ'οτι εχω καταλαβει εβαλες τον ιδιο με πριν!Οσο για την καρτα.... μλκια!Το κακο ειναι οτι το κοστος ανεβαινει πολυ,γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο,μιας και ο καθε λ=150ε!Αν δεν ειναι αυτο και ειναι (ίσως)θέμα καταλυτη?αλλα 400ε... Η επιστροφη στα μαμα ναι μεν ενδεικνυται ωστε να ησυχασεις αλλα....

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
οχι δεν ειχα προβλημα κανενα πριν και για δυο χρονια που την ειχα...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
1)γιατι να αλλαχτουν και οι 2 λ και οχι μονο ενας?
2)η προεκταση δεν γινεται απο καποια μερια,κοβεται στην μεση και βαζεις εκει μια ''τσοντα'' και την ενωνεις ...απλα!!!
γιατι τα κανουν τοσο τραγικα??
3)να φταιει ο καταλυτης??δλδ τοσα αμαξια που φοραμε τον ιδιο καταλυτη βγαζουμε καρτα και ο δικος σου δεν βγαζει??

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
αυτες τις αποριες εχω και εγω μιχαλη...ο καταλυτης ειναι της hjs 200αρης και μου τον ειχε βαλει  ο παπαδπουλος πριν 2 χρονια...και τον κρατησα σε αυτη την εξατμιση...
πλεον τωρα ειμαι σε απογνωση και δεν ξερω τι να κανω...
θα παω να βγαλω το προγραμμα να βαλω της μανας του παλι μπας και φταινε τα μιγματα....

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
επετρεψε μ να διαφωνησω με αυτη την αποφαση σου Νικολα...εαν ειχες τοσο χαλια μειγματα,θα το ενιωθες και στην συμπεριφορα του αμαξιου σου!!!

εξακολουθεις ομως να μην ακολουθεις τα βηματα που σου ειπαμε που ειναι 10 λεπτα δουλεια αφου σηκωθει το αμαξι και κοστος το πολυ 10€....πρωτημας τις αντιπροσωπιες που λενε οτι θελουν αλλαγη και οι 2 λ(ακυρο τελειως)!!!

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
μιχαλη πρσπαθω να τα ακολουθω αλλα δεν εχωκαθολου χρονο λογω δουλειας να παω ας πουμε αμεσα το αμαξι να το σηκωσω να παω αλλου να μετρησουν τα καλωδια και ολα αυτα...σημερα εκει που πηγα με το ζορι τους προλαβα ανοικτους ας πουμε...
δεν συμμεριζομαι αυτο που μου ειπε να αλλαξω και τους 2 λ...αλλα οτι το διοξειδιο ηταν ανεβασμενο το ειδα και εγω με τα ματια μου...σε αυτο τι μπορει να ευθυνεται??

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
το οργανο μετρησης τους??εγω μονο τα ΚΤΕΟ εμπιστευομαι για τετοιου ειδους μςτρησεις μιας και δεν εχουν κανενα συμφερον απο αυτο ;)

θα εχανες τον μισο χρονο εαν πηγαινες σε ενα ηλεκτρογο(εστω και τις γειτονιας σου) και του ελεγες οτι πιστευω οτι εχω καπου κομενο το καλωδιο του λ,μπορεις να το ομωμετρησεις σε παρακαλω και να δεις εαν ειναι ενταξει οι συνδεσεις???

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
έτσι όπως τα γραφεις, εκτιμω οτι ειναι κατι άλλο, όχι λάμδα.

αλλα συμσωνω με τον nos πρωτα θελει ψαξιμο η καλωδίωση του 1ου λαμδα.

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Νικο θα συμφωνησω και εγω με το Μιχαλη οτι θελει κι αλλο ψαξιμο. Οσο για τα καυσαερια και τα μιγματα οταν μετρησα το δικο μου (που φοραμε ακριβως τα ιδια) ηταν ολα φυσιολογικα.

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
γρηγορη να σαι σιγουρος οτι δεν θα το αφησω ετσι....
δεν φοραμε ακριβως τα ιδια...ο καταλυτης ας πουμε ειναι hjs αλλα διαφορετικος απο αυτο που φορας εσυ ,μου το ειχε αναφερει ο γιαννης τοτε οτι ηθελε λιγο μεγαλυτερο..ενδεχομενως αν χρειαστει θα βαλω τον ιδιο με σενα...
και φοραω και προγραμμα και την τελευαια φορα που το δυναμομετρησα ηταν ενταξει το μιγμα μου ειχαν στο ΤΑΤ....
θα τα παρω με τη σειρα να δουμε τι θα γινει..

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
περασε αρκετος καιρος απο τοτε που ειχα γραψει τελευταια φορα για το θεμα με τον λ...
επιτηδες δεν εγραψα κατι γιατι ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα υπαρξει αλλο προβλημα με λαμπακια και τα συναφη...
ολα λοιπον ειναι οκ τωρα πια επειτα και απο την αλλαγη του λ με καινουριο της ngk φθηνοτερο απο αυτον της ford βεβαια)...
οι γνωστες αρυθμιες βεβαια οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο συνεχιζονται, περιοδικα βεβαια... ο μονος τροπος που εχω βρει προσωπικα ειναι να το αφηνω να ζεσταινεται και μετα να ξεκιναω...η λυση για το απο που προερχονται βεβαια δεν εχει βρεθει ακομα.....

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Νικο ποιον απο τους δυο λ αλλαξες; και ποσο σου στοιχισε;

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Τελικα ο αλλος ειχε ζημια με αποτελεσμα να σου αναβει λαμπακι;

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Δεν το διατυπωσα σωστα αυτο εννοουσα!! Ελπιζω να σταματησουν τωρα οι συχνες αρυθμιες και το αναμα της λυχνιας και να ησυχασεις λιγο αρκετα σε ταλαιπωρησε

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
οχι ενταξει ολα καλα τωρα με το λαμπακι και με τα καυσαερια και φυσικα την καταναλωση...
οι αρυθμιες δεν ειναι απο τους λ...
τωρα απο τι ειναι δεν το εχει βρει κανενας ακομη απο εμας....

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Το αμάξι σου με τον λάμδα που είχες δούλευε αρκετά πλούσιο χαμηλά. Αυτό φάνηκε και από το datalog που κάναμε. Για αυτό είχες πρόβλημα και με τα καυσαέρια.

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
ναι νικο ετσι ηταν...τωρα ειναι ολα οκ εκτος απο τα κοψιματα οταν ειναι κρυο...
τι θα κανουμε για αυτο?? δεν γνωριζει κανεις κατι??

nikos drift

Original poster
Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει σχέση με τις εν λόγω αρρυθμίες αλ λ ά ξέρει κανένας ο κωδικος ΡΟ420 λειτουργία καταλύτη κάτω του ορίου τι μπορεί να σημαίνει???

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread