Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
στις 6 εχω μια βαφτιση εκει απεναντι στο Μητερα οποτε αν τελειωσω νωρις θα παρω καποιον τηλ να δω αν ειστε ακομα εκει!

ilias86

Hero Member
Vip Team
MK7.5
May 28, 2011
1,200
24
38
39
Γλυφάδα
Μοντέλο
MK7.5
kostg said:
Μπορουμε να παμε και παρεα αν θελεις ;)
Κωστα απλα ακομα αυτη την ωρα δεν ξερω σιγουρα αν θα ερθω οποτε για αυτο δεν ειπα τιποτα για να παμε παρεα :(

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
Κυριακη για καμια εξορμηση Δερβενοχωρια ψηνει κανεις;

θα προτεινα Παρνηθα ξενοδοχειο,αλλα ακουσα οτι καποιοι σκιαζονται...τελευταια! ;D ;D

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Καλό ακούγεται. Και για πάρνηθα δε θα έλεγα όχι, αλλά πού να τσιμπήσουμε κανένα κοψίδι εκεί;

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
H χασιά είναι πριν ανέβεις το βουνό... Το μετά είναι το θέμα, που θα έχουμε πεινάσει  ::)

Bαγγέλη, να κάνουμε και το test με την πόρτα;  qq

sirMao

Member
Nov 17, 2013
220
0
0
43
πολύ καλή ιδέα και για τα δύο. όπου αποφασίετε έχω να προτείνω ιδέες μιας και είμαι της περιοχής

ΘΟΔΩΡΗΣ MK7

Pro Member
Apr 18, 2012
424
0
0
43
Βρε αλάνια δε το κανονίζετε για την Κυριακή στις 26 που θα έχουμε πληρωθεί και δεν θα έχουμε και υποχρεώσεις?

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
παιδια sorry αλλα αυριο εχει στα Νοτια το 11ο Concours d’ Elegance 2014 και το ειχα υποεσχεθει να κατεβω με το κολλητο μου με τη Mustang του . Καλυτερα ας το κανουμε την επομενη Κυριακη γιατι και εγω το προτεινα τελευταια στιγμη. Οποτε το παμε για next Sunday!

για 26 νομιζω οτι καποιοι σιγουρα θα εκμεταλευοτουν την 28 και θα φυγουν 4-5 μερα!

Ximiki Veltiosi

Pro Member
May 30, 2014
483
2
0
46
Αθηνα
να δωσουμε ενα meeting point να μαζεφτουμε να τη πεσουμε σε καμια στροφοδιαδρομη. Ωραια ειναι και απο ΑΟ εξοδο 3 Αναβαση για Δερβενοχωρια και να κατεβουμε απο την Ειδικη της Αναβασης προς Χασια. Μπορουμε να παμε και αναποδα φυσικα.

Και μια Μαραθωνα απο φραγμα καταβαση, καφε Μακρη και αναβαση απο Πεντελη η Διονυσο καλα θα ειναι!

διαλεχτε...η προτεινετε κατι αλλο! εχουμε και μια ανοικτη τετ α τετ στη Στενη Ευβοιας Κυριοι!αλλα νομιζω παει μακρια για Κυριακατικη βολτα.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread