Μπα Λευτερη δεν νομιζω,θα ξαναερθω πανω οταν τελειωσω αυτο που ξεκιναω,να μπορω να παιξω κ εγω λιγακι 
οκ Στεφανε.ολοι κακοδεχουμενοι ειναι στην παρεα.θα συναντηθουμε εκει η θα παμε μαζι?Riordian said:+1 ;D ;D αλλα θα έρθω με το γληγορο tease
Θα δειξει η νεκροψια,αρκετα χρονια ελειψα απο το "αθλημα"..lefteriskri said:Ox ox ox κατι κσλο μυριζομαι. AR15firing AR15firing AR15firing.
ΘΟΔΩΡΗΣ MK7 said:Τι λέτε ψήνεται κανείς να πάμε να δούμε την ταινία NEED FOR SPEED με την προσφορά της ΕΚΟ? http://www.eko.gr/NewsDetails.aspx?lan=1&id=242
Ειπαμε ποτε θα παμε...scorpion said:Εγώ ψήνομαι πολύ...
Eχουμε γνωστο βενζινα ρε κ μας τα "γραφει"...Riordian said:Που βρίσκετε τις βενζίνες ρε αθεοφόβοι;!;![]()
Μπορεί να δώσω το παρόν, δεν είναι σίγουρο ακόμα.
ΘΟΔΩΡΗΣ MK7 said:Εγώ να ξέρετε θα είμαι μόνος μου, οπότε θα βάλω βενζίνη και την προσφορά θα την μοιραστώ με κάποιον άλλο.
zisis said:Ποιος ψήνεται αύριο για ολυμπιακό χωριό??εγω θα πάω σίγουρα πάντως .θα έχει πολυ πράμα
Dark knight said:Και εγω θα ειμαι μονος μου,αν θες ερχομαι μαζι σου!! redface redface
ΘΟΔΩΡΗΣ MK7 said:Ναι βρε εννοείται. Για πότε λες να πάμε. Η ταινία βγαίνει στις 20 του μήνα.