vouts said:Εδω στην κυμη περναμε υπεροχα...εχουμε ξεραθει στο γελιο...
σας περιμενουμε αυριο....
![]()
marios said:Ο θεός να μας δίνει λεφτά να πίνουμε μπύρες εδώ στην κύμη ;D
nos7 said:πω πω παιδια βλεπω χαλια τα περασατε(οπως παντα αλλωστε)....ειλικρινα ζηλευω που δεν μπορεσα να ερθω![]()
vouts said:Πετρο νομιζω οτι γυρισες νωριτερα για να ανεβασεις τις φωτο να μην βγει αληθινος ο Ιακωβος ε?? tease
Η εκδρομη για μενα ηταν 3 5ημερη (μιας και η δευτερη ηταν στον Φενεο...)
Το μενου της εκδρομης περιειχε:πολεμο με σαπουνακια,Πολεμο με πορτοκαλια,,πολεμο με σαμπουαν,αλεπουδες,παιχνιδι με κρεμμαστρες,σπασμενο βαζο,ΑΠΕΙΡΟ γελιο,πολλες μπυρες..Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη αν συνεχισουμε ετσι με τους 2 συνεργους(ratatui,marios) θα παμε φυλακη....!!!!!Πραγματικα δεν μπορω να περιγραψω το ποσο ωραια περασαμε....Αυτα που τραβηξαν η Μαρθα με τον Αντρεα στον Φενεο δεν ηταν τιποτα...Βεβαια εχουμε τραβηξει καποια αποσπασματα απο τα κατορθωματα μας....Θα ανεβουν καποια στιγμη στο φορουμ...Αυτο που εχω καταλαβει τοσο καιρο που ειμαι μελος του φορουμ ειναι οτι ειμαστε ολοι μια υπεροχη παρεα....μπραβο maniacs...Αλλη μια εκδρομη τελειωσε με τον καλυτερο τροπο...Ελπιζω η επομενη να φτασει γρηγορα....Μεχρι τοτε απλα θα κανουμε υπομονη...
biggrin biggrin biggrin biggrin

Ξέχασες να πεις ότι κάναμε μέχρι και τους παρκαδόρους ;Dvouts said:Πετρο νομιζω οτι γυρισες νωριτερα για να ανεβασεις τις φωτο να μην βγει αληθινος ο Ιακωβος ε?? tease
Η εκδρομη για μενα ηταν 3 5ημερη (μιας και η δευτερη ηταν στον Φενεο...)
Το μενου της εκδρομης περιειχε:πολεμο με σαπουνακια,Πολεμο με πορτοκαλια,,πολεμο με σαμπουαν,αλεπουδες,παιχνιδι με κρεμμαστρες,σπασμενο βαζο,ΑΠΕΙΡΟ γελιο,πολλες μπυρες..Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη αν συνεχισουμε ετσι με τους 2 συνεργους(ratatui,marios) θα παμε φυλακη....!!!!!Πραγματικα δεν μπορω να περιγραψω το ποσο ωραια περασαμε....Αυτα που τραβηξαν η Μαρθα με τον Αντρεα στον Φενεο δεν ηταν τιποτα...Βεβαια εχουμε τραβηξει καποια αποσπασματα απο τα κατορθωματα μας....Θα ανεβουν καποια στιγμη στο φορουμ...Αυτο που εχω καταλαβει τοσο καιρο που ειμαι μελος του φορουμ ειναι οτι ειμαστε ολοι μια υπεροχη παρεα....μπραβο maniacs...Αλλη μια εκδρομη τελειωσε με τον καλυτερο τροπο...Ελπιζω η επομενη να φτασει γρηγορα....Μεχρι τοτε απλα θα κανουμε υπομονη...
biggrin biggrin biggrin biggrin
Μιχαλάρααα μην ανησυχείς...στην επόμενη εκδρομή έχει να γίνει της.....nos7 said:πω πω παιδια βλεπω χαλια τα περασατε(οπως παντα αλλωστε)....ειλικρινα ζηλευω που δεν μπορεσα να ερθω![]()
xristina said:οτι και να πω ειναι παλι λιγο για το ποσσο καλα περασαμε.... παρολο που εβρεξε και ειχε λιγη συννεφια, εμεις αποδειξαμε οτι δεν μασαμε για ακομη μια φορα...χαχαχα ειμασταν μεσα στο κρυο αλλα επειδη ειμαστε μαζόχες μας αρεσε και τον ειχαμε δαγκωσει κανονικα....μετα τον καφε ακολούθησε πολύ φαγητο (οπως παντα) και βόλτα στην παραλία της κύμης... οπου κάποιοι πηρανε τον υπνάκο τους
και καποιοι αλλοι παλι που τους πηρα και τα σόβρακα στο τάβλι![]()
![]()
![]()
μαριε θα σου μάθω το κόλπο (με το τσίμπημα) να το κανεις κι εσυ...
:-* ;D
xristina said:οτι και να πω ειναι παλι λιγο για το ποσσο καλα περασαμε.... παρολο που εβρεξε και ειχε λιγη συννεφια, εμεις αποδειξαμε οτι δεν μασαμε για ακομη μια φορα...χαχαχα ειμασταν μεσα στο κρυο αλλα επειδη ειμαστε μαζόχες μας αρεσε και τον ειχαμε δαγκωσει κανονικα....μετα τον καφε ακολούθησε πολύ φαγητο (οπως παντα) και βόλτα στην παραλία της κύμης... οπου κάποιοι πηρανε τον υπνάκο τους
και καποιοι αλλοι παλι που τους πηρα και τα σόβρακα στο τάβλι![]()
![]()
![]()
μαριε θα σου μάθω το κόλπο (με το τσίμπημα) να το κανεις κι εσυ...
:-* ;D