Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Εδω στην κυμη περναμε υπεροχα...:) εχουμε ξεραθει στο γελιο...:) σας περιμενουμε αυριο....:)
4f812c6e-688d-0407.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Ο θεός να μας δίνει λεφτά να πίνουμε μπύρες εδώ στην κύμη ;D

Parian

Rookie
Jun 30, 2010
38
0
0
55
Αθήνα
wall Πωωωώ τώρα το είδα!
Καλά να περάσετε παιδιά,καμιά βουτιά & για μας!!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
vouts said:
Εδω στην κυμη περναμε υπεροχα...:) εχουμε ξεραθει στο γελιο...:) σας περιμενουμε αυριο....:)

marios said:
Ο θεός να μας δίνει λεφτά να πίνουμε μπύρες εδώ στην κύμη ;D

Πήγατε από χθες εσείς; Άντε καλά να περάσετε!
Σας περιμένουμε να μας γράψετε εντυπώσεις και από την Κυριακή :)

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Καλα να περασετε παιδια και προσοχη στον δρομο.Περιμενουμε φωτογραφιες για να δουμε και εμεις που δεν μπορεσαμε να ερθουμε.

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
Παρτε μια πρωτη γευση για να δειτε τι χασατε οσοι δεν ηρθατε σημερα! 

giggle  giggle

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Πετρο νομιζω οτι γυρισες νωριτερα για να ανεβασεις τις φωτο να μην βγει αληθινος ο Ιακωβος ε?? tease

Η εκδρομη για μενα ηταν 3 5ημερη (μιας και η δευτερη ηταν στον Φενεο...)

Το μενου της εκδρομης περιειχε:πολεμο με σαπουνακια,Πολεμο με πορτοκαλια,,πολεμο με σαμπουαν,αλεπουδες,παιχνιδι με κρεμμαστρες,σπασμενο βαζο,ΑΠΕΙΡΟ γελιο,πολλες μπυρες..Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη αν συνεχισουμε ετσι με τους 2 συνεργους(ratatui,marios) θα παμε φυλακη....!!!!!Πραγματικα δεν μπορω να περιγραψω το ποσο ωραια περασαμε....Αυτα που τραβηξαν η Μαρθα με τον Αντρεα στον Φενεο δεν ηταν τιποτα...Βεβαια εχουμε τραβηξει καποια αποσπασματα απο τα κατορθωματα μας....Θα ανεβουν καποια στιγμη στο φορουμ...Αυτο που εχω καταλαβει τοσο καιρο που ειμαι μελος του φορουμ ειναι οτι ειμαστε ολοι μια υπεροχη παρεα....μπραβο maniacs...Αλλη μια εκδρομη τελειωσε με τον καλυτερο τροπο...Ελπιζω η επομενη να φτασει γρηγορα....Μεχρι τοτε απλα θα κανουμε υπομονη... :)

biggrin biggrin biggrin biggrin

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
5b84d115-777b-b480.jpg

Ο παναγιωτης ειχε ερθει με το δεξιοτιμονο στην εκδρομη...:p
5b84d115-77b3-f6fc.jpg
5b84d115-77cf-919b.jpg
5b84d115-77e4-2a97.jpg
5b84d115-77f3-0e06.jpg
5b84d115-7807-3024.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nick

Member
May 17, 2011
107
0
0
vouts said:
Πετρο νομιζω οτι γυρισες νωριτερα για να ανεβασεις τις φωτο να μην βγει αληθινος ο Ιακωβος ε?? tease

Το μενου της εκδρομης περιειχε:πολεμο με σαπουνακια,Πολεμο με πορτοκαλια,,πολεμο με σαμπουαν,αλεπουδες,παιχνιδι με κρεμμαστρες,σπασμενο βαζο,ΑΠΕΙΡΟ γελιο,πολλες μπυρες..Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη αν συνεχισουμε ετσι με τους 2 συνεργους(ratatui,marios) θα παμε φυλακη....!!!!!Πραγματικα δεν μπορω να περιγραψω το ποσο ωραια περασαμε....Αυτα που τραβηξαν η Μαρθα με τον Αντρεα στον Φενεο δεν ηταν τιποτα...Βεβαια εχουμε τραβηξει καποια αποσπασματα απο τα κατορθωματα μας....Θα ανεβουν καποια στιγμη στο φορουμ...Αυτο που εχω καταλαβει τοσο καιρο που ειμαι μελος του φορουμ ειναι οτι ειμαστε ολοι μια υπεροχη παρεα....μπραβο maniacs...Αλλη μια εκδρομη τελειωσε με τον καλυτερο τροπο...Ελπιζω η επομενη να φτασει γρηγορα....Μεχρι τοτε απλα θα κανουμε υπομονη... :)

ΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑΟΧΟΑΟΧΟΑΧΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ ΧΑΧΑ0Χ0Α
Πετυχε παντως!

xristina

Hero Member
May 9, 2010
1,515
0
36
41
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
οτι και να πω ειναι παλι λιγο για το ποσσο καλα περασαμε.... παρολο που εβρεξε και ειχε λιγη συννεφια, εμεις αποδειξαμε οτι δεν μασαμε για ακομη μια φορα...χαχαχα ειμασταν μεσα στο κρυο αλλα επειδη ειμαστε μαζόχες μας αρεσε και τον ειχαμε δαγκωσει κανονικα.... :D μετα τον καφε ακολούθησε πολύ φαγητο (οπως παντα) και βόλτα στην παραλία της κύμης... οπου κάποιοι πηρανε τον υπνάκο τους
και καποιοι αλλοι παλι που τους πηρα και τα σόβρακα στο τάβλι  :D :D :D :D μαριε θα σου μάθω το κόλπο (με το τσίμπημα) να το κανεις κι εσυ... ;) :-* ;D

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
vouts said:

Ξέχασες να πεις ότι κάναμε μέχρι και τους παρκαδόρους  ;D
nos7 said:
πω πω παιδια βλεπω χαλια τα περασατε(οπως παντα αλλωστε)....ειλικρινα ζηλευω που δεν μπορεσα να ερθω :(
Μιχαλάρααα μην ανησυχείς...στην επόμενη εκδρομή έχει να γίνει της..... ;)
Χριστίνα κάτι είχαν τα ζάρια δεν εξηγείται αλλιώς  qq
Έχω να πω και γω με τη σειρά μου ότι η εκδρομή ήταν απλά τέλεια ειδικά για κάποιους που την έκαναν διήμερη whistling...όπως σας υποσχέθηκε και Δημήτρης θα ανέβουν και κάποια βιντεάκια άφθονου γέλιου!
για άλλη μια φορά το κλίμα που επικρατούσε ήταν απλά κορυφαίο! άντε και στα επόμενα μανιακοί  :)

Nick

Member
May 17, 2011
107
0
0
xristina said:
οτι και να πω ειναι παλι λιγο για το ποσσο καλα περασαμε.... παρολο που εβρεξε και ειχε λιγη συννεφια, εμεις αποδειξαμε οτι δεν μασαμε για ακομη μια φορα...χαχαχα ειμασταν μεσα στο κρυο αλλα επειδη ειμαστε μαζόχες μας αρεσε και τον ειχαμε δαγκωσει κανονικα.... :D μετα τον καφε ακολούθησε πολύ φαγητο (οπως παντα) και βόλτα στην παραλία της κύμης... οπου κάποιοι πηρανε τον υπνάκο τους
και καποιοι αλλοι παλι που τους πηρα και τα σόβρακα στο τάβλι  :D :D :D :D μαριε θα σου μάθω το κόλπο (με το τσίμπημα) να το κανεις κι εσυ... ;) :-* ;D

XAXAXA

Sweet_Squeeze

Hero Member
May 26, 2010
3,017
0
36
40
Αθήνα
Μπράβο σας παιδιά...βλέπω περάσατε για άλλη μια φορά ΤΕΛΕΙΑ.
Ζηλεύω που δεν ήμουν κι εγώ μαζί σας.
Ελπίζω στην επόμενη να είμαι κι εγω.

Περιμένουμε κάτι βιντεάκια....

ratatui

Pro Member
May 31, 2010
847
0
16
40
ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Άλλη μια εκδρομή των  FiestaManiacs ,θα μας μείνει αξέχαστη… αν και ήταν ημερήσια εντελώς <τυχαία>εγώ με τον Mario και τον vouts παραβρεθήκαμε στην Κύμη μια μέρα πριν και έγινε διήμερη… giggle εκεί πετείχαμε πάλι <εντελώς τυχαία> και τον falcon με την κοπέλα του…
Μείναμε σε ένα ωραίο ok234 δωμάτιο στο λιμάνι της Κύμης ,όπου το μπαλκονάκι του είχε θεά όλο το λιμάνι…..  Αυτό το ωραίο δωμάτιο όμως σε λίγες ώρες έγινε μια πραγματική αρένα :) ,με ένα πόλεμο που άρχισε ανάμεσα σε μένα και τον Mario…  :)πολεμοφόδια ήταν (ζιπουνάκια, πορτοκάλια, καμπανάκια, κρεμάστρες, χαρτιά υγείας, φλογοβόλο με λακ για τα Μάλια, μαξιλάρια, τι άλλο ξέχασα….. :question:) και επίσης έναν vouts μεταμφιεσμένο σε μούμια να σπάει βάζα…. :laugh: :laugh:  Α ξέχασα να πω πως είχαμε και μια επίσκεψη από μια αλεπού…. Αυτά από το δωμάτιο 103 λοιπόν…
το βράδυ πήγαμε στο rock punk  club που μόνο rock δεν έπαιζε και είπαμε να αδειάσουμε το μπαρ 17xxx beer μέχρι το πρωί… μετά από λίγες ώρες φτιάσανε και οι υπόλοιποι maniacs στην Κύμη, ήπιαμε το καφεδάκι μας, πήραμε και τα μπλουζάκια των FiestaManiacs, και μετά πήγαμε για φαγητό σε ένα ταβερνάκι… όπου και εκεί δεν σταματήσαμε τα πειράγματα μετάξι μας…. Και μετά το φαγητό πάει και ένα καφεδάκι στην παράλια… άλλοι βέβαια κοιμόνταν sleeping άλλοι παίζαν ταβλάκι και αλλοι εκαναν ηλιοθεραπεία … μόλις άρχισε να κρύβεται ο ήλιος ήταν και η ώρα να αποχωρίσουμε  driv2…
και έτσι τέλειωσε άλλη μια εκδρομή των FiestaManiacs…. !! 

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
xristina said:

Αχχααχαχ ρε τι παιδιά είστε εσείς… μάτι δεν με αφήσατε να κλείσω giggle giggle

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread