Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

pitbull

Original poster
Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Για να βαλεις τοσο μεγαλο αυτοκολλητο μπροστα στο παρμπριζ θα πρεπει να εχεις φασα μπροστα για κολληθει επανω οπως περιπου εχω βαλει εγω.Ριξε μια ματια στο θεμα παρακατω
http://fiestamaniacs.gr/phpbb5/viewtopic.php?t=9

vasilisfiesta

Hero Member
Nov 13, 2010
1,027
0
0
38
Ωραιος pit!!!!Αυτο ακριβως θελω...μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τι ακριβως ειναι η φασα?Δλδ κολλιεται σαν τα αλλα αυτοκολλητα?

pitbull

Original poster
Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Ακριβως αυτο ειναι.Ενα μεγαλο αυτοκολλητο που το κολλας πανω στο παρμπριζ και εκει πανω βαζεις οτι θελεις.Π.Χ σχεδια,γραμματα και λοιπα.

vasilisfiesta

Hero Member
Nov 13, 2010
1,027
0
0
38
Αυτο για ποιο λογο γινεται?
Μπορεις να μου πεις πως μπορω να το αποκτησω και γω???
(Σορρυ για τις συνεχομενες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα.Σ'ευχαριστω πολυ!!!)

pitbull

Original poster
Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Γιατι αμα κολλησεις μονο τα γραμματα στο παρμπριζ και δεν θα φαινονται καλα και ωραια αλλα και θα κανει αντανακλαση ο ηλιος και λοιπα.Πρεπει πρωτα να βαλεις μια φασα και μετα να βαλεις τα γραμματα απο επανω.Εγω οπως εχω γραψει πηγα σε ενα μαγαζι που κανει επιγραφες,πινακιδες και φτιαχνει διαφημηστικα αυτοκινητα.

vasilisfiesta

Hero Member
Nov 13, 2010
1,027
0
0
38
Α μαλιστα,καταλαβα!Σ'ευχαριστω!Παντως το δικο σου εμενα μου αρεσει πολυ!Απλα τα σπαει...

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
Αν ειναι και λιγο πλατια, η φασα βοηθαει και σαν σκιαδιο απο τον ηλιο....Ειναι καλη φαση γενικοτερα και πιστευω πως αν επιλεχθουν τα καταλληλα χρωματα και γραμματα, η εγκατασταση φασας, ομορφαινει αρκετα το αυτοκινητο...

BLUE-WHITE

Pro Member
May 12, 2010
447
0
0
Athens
Aligatora...ο Pitbull λεει οτι του αρεσουν οι φασες, γενικα...Δεν εννοει καποια συγκεκριμενα... :)

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
Καλησπέρα παιδιά θέλω να βάλω αντηλιακή λωρίδα στο parpriz αλλα με άσπρο φόντο και να γραφει Fiestamaniacs ... τι λέτε?
καλή η ιδέα μου? έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο ? δεν θέλω να βάλω απλά μια φιμέ μεμβράνη.

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
1
0
47
θεσσαλονικη
www.facebook.com
PanosWhite said:
Καλησπέρα παιδιά θέλω να βάλω αντηλιακή λωρίδα στο parpriz αλλα με άσπρο φόντο και να γραφει Fiestamaniacs ... τι λέτε?
καλή η ιδέα μου? έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο ? δεν θέλω να βάλω απλά μια φιμέ μεμβράνη.
αποψη μου παντα, αρκεσου σε φιμε μεμβρανη εχεις ηδη ριγες μετα θα ειναι too much με αυτο που θελεις να κανεις, βεβαια δικο σου ειναι κανε οτι σου αρεσει εσενα.
Υ.Γ. το εχεις πολυ ομορφο μην το χαλασεις

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
arkas said:
αποψη μου παντα, αρκεσου σε φιμε μεμβρανη εχεις ηδη ριγες μετα θα ειναι too much με αυτο που θελεις να κανεις, βεβαια δικο σου ειναι κανε οτι σου αρεσει εσενα.
Υ.Γ. το εχεις πολυ ομορφο μην το χαλασεις

και εγώ αυτό σκέφτομαι θα είναι υπερβολικό .... μάλλον σε φιμέ να μείνω

arkas

Hero Member
Nov 2, 2010
2,000
1
0
47
θεσσαλονικη
www.facebook.com
εσυ ξερεις, παντως το ασπρο σηματακι στο τιμονι εδεσε τελεια με το υπολοιπο, ηθελα κι εγω να βαλω αλλα τα καθισματα μου ειναι μαυρο μπλε και το ταμπλο το ιδιο οποτε αυτο θα ηταν παρατερο

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Κι εγω σου λεω να βαλεις φιμε...Προσφατα ειδα ασπρη φασα σε λευκο αλλα ηταν μονο λευκο...Δεν ειχε λωριδες...Ειναι αυτο που σου παν τα παιδια απο πανω...Θα φορτωσει πολυ το αμαξι  και θα χαλασει ολη την εικονα...

black thunder

New member
Jul 25, 2011
93
0
6
42
ειναι μυστικο
η δικη μου αποψη φιλε μου ειναι...αστο οπως ειναι!!! ειναι πολυ ωραιο.θα το φορτωσεις υπερβολικα το αυτοκινητο με τη λωριδα και ειναι κριμα ;)

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread