Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
PanosWhite said:
Καλησπέρα παιδιά θέλω να βάλω αντηλιακή λωρίδα στο parpriz αλλα με άσπρο φόντο και να γραφει Fiestamaniacs ... τι λέτε?
καλή η ιδέα μου? έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο ? δεν θέλω να βάλω απλά μια φιμέ μεμβράνη.
εγω λεω να μην βαλεις τιποτα!και η φασα η φιμε ψιλομαλακια θα ναι(τουλαχιστον εμενα δεν μ'αρεσει γιατι το χω δει,αλλα γουστα ειναι αυτα!)!το αλλο για λευκη φασα και τετοια.... ΟΧΙ!

fiestavolos

Newbie
May 19, 2012
5
0
0
να κανω μια ερωτηση???μηπωσ εχει κανενας ασπρο fiesta  με φάσα στο παρμπρίζ για να δω αν του πηγαίνει και πωσ δείχνει?????αν ναι ανεβαστε καμια φωτο να το δω...thnks....! ;)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει-ειχε ο Μητσακος μανιαξ! μπορει να εχει καμια φωτο να μας δειξει! τα ποιο πολλα παιδια που βαζουν φασα στο παρπριζ, την βαζουν φιμε!! ok234

Αν θες περασε και μια βολτα απο το ανάλογο θεμα να μας πεις και δυο λογια για σενα και το αυτοκινητο σου!!  http://www.fiestamaniacs.gr/forum/index.php?topic=2.msg85419;topicseen#new

fiestavolos

Newbie
May 19, 2012
5
0
0
εννοείς φιμέ φάσα με άσπρα γράμματα??εγώ έλεγα μήπως έδειχνε η άσπρη φάσα με μαύρα γράμματα...:p

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Τωρα αν θες οπωσδήποτε γραμματα!! τοτε αναγκαστικα πας σε λευκη φασα!!

fiestavolos

Newbie
May 19, 2012
5
0
0
μμμμ μαλιστα...αμα εχει βαλει καποιος παντωσ ας ανεβασει καμια φωτο να παρω καμια ιδεα...ασπρο mk7...η αλλο χρωμα απλα να δω πωσ φαινεται....ευχαριστω..!:)

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
και εγώ άσπρη θα βάλω ... απλά δεν θέλω σκέτη ... ψάχνω τι να γράψω ...αν και δεν ξέρω αν ταιριάζει γιατί είναι οι λωρίδες στην μέση ... καμια ιδέα τι να γράψω ? :D

grigoris mk7

Hero Member
Oct 12, 2010
1,214
0
0
37
Λαμία
Η γνωμη μου Πανο ειναι να μην βαλεις ασπρη φασα. Καλυτερο θα ειναι αν βαλεις μαυρη..

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Συμφωνω με τον Γρηγορη!!!εγω εχω βαλει απο μεσα φιμε φασα και με εχει βολεψει παρα πολυ σε θεμα ηλιου αλλα και σε ομορφια μου αρεσει πολυ ;)

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Πάνο εγώ θα πρότεινα να βάλεις φιμε λωρίδα διάφανη εσωτερικά του παρμπριζ και όχι εξωτερική
για μένα ότι συνεχίσεις έξω να κάνεις θα αρχίζει να γίνεται υπερβολικό,άποψη μου πάντα και φιλικά τα λέω,τον τελευταίο λόγο τον πέρνεις εσύ

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
μάλλον θα πάω να βάλω απλά μια φιμέ μεμβράνη CS20 στην 3m :p

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread