Άστα να πάνε φίλε, οριακά πιέζω για να δουν πράγματα..θεωρω σε τοσο καινουριο αμαξι δυσκολα να ειναι η τουρμπινα
καποιος αισθητηρας ειναι
απλα μου κανει τεραστια εντυπωση (+ του οτι με ξενερωνει) που δεν το βρισκουν οι ανθρωποι της car center που θεωρειται ενα απο τα καλυτερα συνεργεια για ford
Μιλα με τον Βασίλη, με εχει εξυπηρετησει πολλες φορες σε διαφορα θεματαΆστα να πάνε φίλε, οριακά πιέζω για να δουν πράγματα..
Έχω μιλήσει οριακά σε όλους.. τόσες φορές που έχω έρθει δυστυχώς τους έχω μάθει..Μιλα με τον Βασίλη, με εχει εξυπηρετησει πολλες φορες σε διαφορα θεματα
Απιστευτο! Μεγαλη ταλεπα!Το πρόβλημα τελικά δε λύθηκε, όπως δυστυχώς περίμενα, δουλεψε για λίγο μετά το update της pcm και της καινούργιας χαρτογράφησης από την ford, παρόλο που το είχαν κάνει πιο (ψοφιο )στην 4 και 5 ταχύτητα μετά τις 3,5 χιλιάδες στροφές και το είχα αναφέρει αυτό στην ford , αλλά τουλάχιστον δεν έμπαινε σε safe mode.
Μετα από 20 μέρες περίπου άρχισε πάλι να μπαίνει σε safe mode και είναι πάλι συνεργείο εδώ και μια βδομάδα..
Αυτα συν οπωσδήποτε Ν75.Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι μηχανικό/φυσικό/υλικό που δεν φαίνεται στα διαγνωστικά, και θέλει λύσιμο και έλεγχο.
Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα, το turbo και τη wastegate τα ελέγξανε ?
Αυτο καταλαβα και γωΕμένα μου φαίνεται ότι οριακά με ξεφορτώθηκε και ότι ακόμα δεν έχουν ιδέα τι είναι.. θα δούμε
Ελπιζω να εφτιαξε το προβλημα σου. οπως και να εχει κρατα μας ενημερουςΛοιπόν πήρα σήμερα το αυτοκίνητο μετά από πολύ κυνήγι να ασχοληθούν... και μου είπαν ότι άλλαξαν τον αισθητήρα πίεσης του τούρμπο, γιατί βρήκαν λέει κάποιο θέμα στην πίεση του τούρμπο, κάτι που έλεγα οριακά από την αρχή βέβαια, και έκαναν και update στην pcm. Τώρα μένει να το δω στο δρόμο να κάνω δοκιμές να δω εάν άλλαξε κάτι και για πόσο..
Πες τους αν θελεις να ελεγξουν Ν75 τουρμποβαλβιδα.Car center είναι πάλι ναι, γενικά τους έχω πει να δουν τα πάντα .. και πιέζω όσο γίνεται και μέσω της FORD, μου είπαν σήμερα ,μετά από πολλές μέρες πίεση,ότι δεν είναι το τούρμπο και ότι στρέφονται προς έναν αισθητήρα στο μοτέρ που θέλουν να ελέγξουν και ότι Δευτέρα μάλλον θα είναι έτοιμο
Εμένα μου φαίνεται ότι οριακά με ξεφορτώθηκε και ότι ακόμα δεν έχουν ιδέα τι είναι.. θα δούμε