Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Δυστυχώς έχουμε πάλι τα ίδια , σε μικρή ανηφορική κλίση με λίγη πίεση το έκανε παλι..

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Δοκιμασε με αλλο καυσιμο, αν θελεις.
Αλλιως πολυ πιθανον η τουρμπινα.

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Θέλω να egr και maf η αλήθεια είναι.. θα δοκιμάσω και καύσιμο αλλά κατά 99% δεν είναι αυτό

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Αν και κατα πασα πιθανότητα για τουρμπινα να εδειχνε αλλον κωδικο.
Ειναι περίεργο πραγματι.

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
202
71
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
θεωρω σε τοσο καινουριο αμαξι δυσκολα να ειναι η τουρμπινα
καποιος αισθητηρας ειναι
απλα μου κανει τεραστια εντυπωση (+ του οτι με ξενερωνει) που δεν το βρισκουν οι ανθρωποι της car center που θεωρειται ενα απο τα καλυτερα συνεργεια για ford

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
θεωρω σε τοσο καινουριο αμαξι δυσκολα να ειναι η τουρμπινα
καποιος αισθητηρας ειναι
απλα μου κανει τεραστια εντυπωση (+ του οτι με ξενερωνει) που δεν το βρισκουν οι ανθρωποι της car center που θεωρειται ενα απο τα καλυτερα συνεργεια για ford
Άστα να πάνε φίλε, οριακά πιέζω για να δουν πράγματα..

• Sad
Αντιδράσεις: BloodMage

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Μιλα με τον Βασίλη, με εχει εξυπηρετησει πολλες φορες σε διαφορα θεματα
Έχω μιλήσει οριακά σε όλους.. τόσες φορές που έχω έρθει δυστυχώς τους έχω μάθει..

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Καλησπέρα, μετά από διάφορα email με τη FORD MOTOR HELLAS πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο πριν λίγες μέρες. Μου είπαν ότι ήταν έτοιμο και ότι τελικά έκανα αναβάθμιση και σβήσιμο βλαβών από pcm αλλά και από τον ηλεκτροκινητήρα.
Το αυτοκίνητο φαίνεται να δουλεύει καλά χωρίς κάποιο σκαλί στο πάτημα του γκαζιού. Επίσης μου δόθηκε και ένα voucher από την FORD MOTOR HELLAS για service ή ανταλλακτικά. Πάντως φαίνεται να λύθηκε το θέμα αλλά αυτό θα φανεί σε λίγο καιρό..

• Like
Αντιδράσεις: BloodMage and Κεραυνός

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
202
71
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα και να μην σε ταλαιπωρισει αλλο

• Like
Αντιδράσεις: ge0 mk8

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Το πρόβλημα τελικά δε λύθηκε, όπως δυστυχώς περίμενα, δουλεψε για λίγο μετά το update της pcm και της καινούργιας χαρτογράφησης από την ford, παρόλο που το είχαν κάνει πιο (ψοφιο )στην 4 και 5 ταχύτητα μετά τις 3,5 χιλιάδες στροφές και το είχα αναφέρει αυτό στην ford , αλλά τουλάχιστον δεν έμπαινε σε safe mode.
Μετα από 20 μέρες περίπου άρχισε πάλι να μπαίνει σε safe mode και είναι πάλι συνεργείο εδώ και μια βδομάδα..

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
202
71
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
Το πρόβλημα τελικά δε λύθηκε, όπως δυστυχώς περίμενα, δουλεψε για λίγο μετά το update της pcm και της καινούργιας χαρτογράφησης από την ford, παρόλο που το είχαν κάνει πιο (ψοφιο )στην 4 και 5 ταχύτητα μετά τις 3,5 χιλιάδες στροφές και το είχα αναφέρει αυτό στην ford , αλλά τουλάχιστον δεν έμπαινε σε safe mode.
Μετα από 20 μέρες περίπου άρχισε πάλι να μπαίνει σε safe mode και είναι πάλι συνεργείο εδώ και μια βδομάδα..
Απιστευτο! Μεγαλη ταλεπα!
Car center πηγε παλι?
Λογικα θα ειναι κατι που δεν τους εχει ξανατυχει γιαυτο δεν το βρισκουν

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι μηχανικό/φυσικό/υλικό που δεν φαίνεται στα διαγνωστικά, και θέλει λύσιμο και έλεγχο.

Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα, το turbo και τη wastegate τα ελέγξανε ?

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι μηχανικό/φυσικό/υλικό που δεν φαίνεται στα διαγνωστικά, και θέλει λύσιμο και έλεγχο.

Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα, το turbo και τη wastegate τα ελέγξανε ?
Αυτα συν οπωσδήποτε Ν75.
Η ηλεκτροβαλβιδα αυτη ειναι συχνη αιτια.

• Like

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Car center είναι πάλι ναι, γενικά τους έχω πει να δουν τα πάντα .. και πιέζω όσο γίνεται και μέσω της FORD, μου είπαν σήμερα ,μετά από πολλές μέρες πίεση,ότι δεν είναι το τούρμπο και ότι στρέφονται προς έναν αισθητήρα στο μοτέρ που θέλουν να ελέγξουν και ότι Δευτέρα μάλλον θα είναι έτοιμο 🤣
Εμένα μου φαίνεται ότι οριακά με ξεφορτώθηκε και ότι ακόμα δεν έχουν ιδέα τι είναι.. θα δούμε

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
202
71
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
Εμένα μου φαίνεται ότι οριακά με ξεφορτώθηκε και ότι ακόμα δεν έχουν ιδέα τι είναι.. θα δούμε
Αυτο καταλαβα και γω
να δεις που τελικα θα ειναι κατι πολυ απλο που ομως δεν τους παει το μυαλο γιατι δεν το εχουν ξαναδει, τουλαχιστον σε τοσο καινουριο αμαξι

ge0 mk8

Original poster
Member
Oct 15, 2018
140
38
28
Μοντέλο
MK8
Λοιπόν πήρα σήμερα το αυτοκίνητο μετά από πολύ κυνήγι να ασχοληθούν... και μου είπαν ότι άλλαξαν τον αισθητήρα πίεσης του τούρμπο, γιατί βρήκαν λέει κάποιο θέμα στην πίεση του τούρμπο, κάτι που έλεγα οριακά από την αρχή βέβαια, και έκαναν και update στην pcm. Τώρα μένει να το δω στο δρόμο να κάνω δοκιμές να δω εάν άλλαξε κάτι και για πόσο..

BloodMage

Member
Jun 8, 2021
202
71
28
ΑΘΗΝΑ
Μοντέλο
MK8 ST
Λοιπόν πήρα σήμερα το αυτοκίνητο μετά από πολύ κυνήγι να ασχοληθούν... και μου είπαν ότι άλλαξαν τον αισθητήρα πίεσης του τούρμπο, γιατί βρήκαν λέει κάποιο θέμα στην πίεση του τούρμπο, κάτι που έλεγα οριακά από την αρχή βέβαια, και έκαναν και update στην pcm. Τώρα μένει να το δω στο δρόμο να κάνω δοκιμές να δω εάν άλλαξε κάτι και για πόσο..
Ελπιζω να εφτιαξε το προβλημα σου. οπως και να εχει κρατα μας ενημερους

• Like

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Car center είναι πάλι ναι, γενικά τους έχω πει να δουν τα πάντα .. και πιέζω όσο γίνεται και μέσω της FORD, μου είπαν σήμερα ,μετά από πολλές μέρες πίεση,ότι δεν είναι το τούρμπο και ότι στρέφονται προς έναν αισθητήρα στο μοτέρ που θέλουν να ελέγξουν και ότι Δευτέρα μάλλον θα είναι έτοιμο 🤣
Πες τους αν θελεις να ελεγξουν Ν75 τουρμποβαλβιδα.

• Like

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread