Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Ιακωβε δεν μπορει το παλικαρι! εχει 26 ποστ!! Πανο το ενα σετακι το θελω εγω!!

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
Καλησπέρα παιδιά έχω βρει αυτά εδώ τα μπουλόνια και επειδή θα τα αγοράσω θέλω να μου πείτε αν ξέρει κάποιος τι διαστάσεις κάνουν στην 16 άρα μαμά ζάντα... :p

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Αυτα τα συγκεκριμενα θα βαλεις; και αν ναι γιατι; εννοω για θεμα αισθητικης η ασφαλειας;

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
καταρχήν αυτά τα μπουλόνια είναι για ζάντες που το καρέ τους είναι πολύ μέσα για να μην τρως τις ζάντες με σταυρούς και πιστόλια.Αν τα βάλεις εσύ θα σου βγουν 10 εκατοστά έξω από την ζάντα σου.....

AAA παρεμπίπτοντος το πόδι τις κυρίας είναι ποιο ωραίο από τα μπουλόνια... :D :D :D

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
θέμα εμφανίσεις μονο :)  θα τα πάρω σε πιο μικρές διαστάσεις :D αρκεί να βρω τι διαστάσεις περνούν οι μαμά 16 ares .

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
εμενα παντως γνωμη μου ειναι να τα αφησεις οπως εχουν

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
ναι ρε συ Πάνο μην το φορτώνεις πολύ το αυτοκίνητο σου. μια χαρά είναι έτσι.......αν θέλεις πάρε να βάλεις μαύρα μπουλόνια......

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Θα συμφωνήσω με τον Πάνο (m@kro).
Πάντως κατά την άποψη μου τα συγκεκριμένα τις φωτογραφίας (έστω και μικρότερα) δεν θα του πηγαίνουν καθόλου. Το να είχες το αμάξι σου εξωτερικά απλό με μια άλλη ίσως μεγαλύτερη και διαφορετική ζάντα τότε ναι να έβαζες κάτι άλλο, ας πούμε σε μπλε. Φοβάμαι πως τώρα θα το παραφορτώσεις με διάφορα μπιχλιμπίδια και μετά από λίγο καιρό θα αρχίσεις να ξηλώνεις πράγματα σιγά σιγά.

Φιλικά ναιαιαι.. :)

dimitris!!!

New member
Mar 14, 2011
76
0
6
37
Λάρισα
παίδες τι σπείρωμα εχουν τα δικα μας μπουλονια?θελω να αλλαξω και να βαλω μπλε,τι διαστασεις ειναι?και επειδη στα μαμα μπουλονια εχουν φυγει καποια καπακια ποσα mm ειναι μονο τα καπακια κ ποθ μπορω να βρω?

scorpion

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
dimitris!!! said:
παίδες τι σπείρωμα εχουν τα δικα μας μπουλονια?θελω να αλλαξω και να βαλω μπλε,τι διαστασεις ειναι?και επειδη στα μαμα μπουλονια εχουν φυγει καποια καπακια ποσα mm ειναι μονο τα καπακια κ ποθ μπορω να βρω?
θα σου απαντήσω σε μερικά ερωτήματά σου
τα καπάκια πάνε μαζί με τα μπουλόνια,δεν πωλούνται ξεχωριστά
για να βάλεις μπουλόνια χρωματιστά,θα πρέπει να αλλάξεις και τα ουζόνια του αυτοκινήτου σου,ουζόνι είναι αυτό που πάει και σφίγγει το μπουλόνι
αυτή την δουλειά να την υπολογίζεις κανένα 300e
γύρω στα 100e έχουν τα μπλε μπουλόνια και κανένα 150-200e θα σου πάρει το μηχανουργείο να φτιάξεις τα ουζόνια

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Φιλε καλυτερα να τα αφησεις ετσι γιατι 300Ε για μπουλονια ειναι αρκετα λεφτα

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Ιακοβε δν λέγονται ουζονια αλλα μπουζονια!!!

dimitris!!!

New member
Mar 14, 2011
76
0
6
37
Λάρισα
Παιδια θελω να βαλω μπλε μπουλονια στις ζαντες μου.Ηερει κανεις που μπορω να βρω τετοια στην Ελλαδα.Απο ενα προχειρο ψαξιμο στο internet βρηκα διαφορες μαρκες οπως rays,vms,d1 spec.Oποιος ξερει ας μου πει κανενα μαγαζι.

scorpion

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα,ρίξε μια ματιά στις πίσω σελίδες και πότι απορία έχεις,εδώ είμαστε πάλι

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Μπηκαν και τα μπουλονια ασφαλειας σημερα. Μπορει στο ματι να μην ταιριαζουν με τα μαμα αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο ποτε δεν ξερεις  ;)

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Και πολυ καλα εκανες Γρηγορη!!!καλυτερα οπως ειπες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,παρα να τεριαζει στο ματι ;) αντε καλοριζικα να ειναι!!!φωτο???παλι σε πιανω αδιαβαστο!!!

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Φιλε εχεις δικιο τοσο για την ασφαλεια οσο και για τις φωτο!! Αλλα δικαιολογουμαι ειμαι μακρια απο τα κεντρικα!! Μολις γυρισω θα ανεβασω

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread