Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

asthenosphere

Rookie
Jul 24, 2012
15
0
1
Καλησπερα.
Δεν ασχολουμε πολυ με το forum αλλα διαβαζω αρκετα.εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με τα κοψιματα.οποτε για να σας μεταδωσω αυτα που ειδα κ εμαθα.
79.000 χλκ ξεκινησε.το αμαξι ειναι μαμα.πηρα καθαριστικα βενζινης( δεν θυμαμαι μαρκα) ενα για ενα ντεποζιτο που αφορα "βρωμικο" καυςιμο (καταναλωση εντος 40 λιτρων) κ ενα για δυο ντεποζιτα που αφορα διατηρηςης καθαριοτητας και μικρης καταναλωςης (καταναλωση εντος 80 λιτρων) σερβις μεγαλο(λαδια φιλτρα λαδιου-καμπινας-αερος,μπουζι)(ολα μαμα). Δεν εδειξε τιποτα σε διαγνωστικο ελεγχο. Το προβλημα αραιωνει αλλα συνεχιζει.
Πηγαινω στην αντιπροσωπια φορντ κανω ελεγχο -update κ calibration γιατι δεν ειχα κανει 2 χρονια.κ καθαριζω πεταλουδα(καθαριςτικο επαφων ανοιγμα κ γραςαριςμα μεςα παρολο που ο καταςκευαςτης δεν το προτεινει)το προβλημα σταματα
Φευγω για ταξιδι εξωτερικο κανω 6000 χλμ χωρις προβλημα κ μετα ξανα ξεκινα.κανενας μαστορας δεν εχει βρει τιποτα.καμια ενδειξη μεσα καμια στο αμαξι.
...τραγικο...καλα το να προσπερασεις κ να αρχισει κανει κολπα δεν τ συζητω....
Πλεον εχω οδικη και προσωπικη βοηθεια με 30 ευρω το εξαμηνο.googlaρεται το..οταν μεινω θα παω να φτιαξω οτι ειναι αυτο π εχει χαλασει. Το να πληρωσω 999999999 ΕΥΡΩ και να λεω μηπως φτιαξει....εεεεεεε ΟΧΙ.
ελεγχο λ θα κανω σε λιγο καιρο.αλλα δεν θα αλλαξω αν δεν μου πουν ποια ειναι η βλαβη.πλεον ζω με το προβλημα.
Αφου οδηγω αλλο αμαξι κ νιωθω αβολα που δεν κλωτσαει.
 

tabas

Pro Member
Feb 15, 2013
375
1
0
42
Σου κάνει κοψίματα μόνο κρύο ή και ζεστό?
Η αλήθεια είναι ότι αν σε πετύχει πάνω σε προσπέραση είναι τραγικό!
 

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
27
48
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Ο λ στο διαγνωστικο δεν θα σου δειξει τιποτα γιατι πολυ απλα ειναι στιγμιαιο αυτο που κανει!! Εχεις τα ιδια συμπτωματα με τα παιδια πιο πανω;δλδ στο κανει κρυο κοντα στις 1500-2500 στροφες;
 

asthenosphere

Rookie
Jul 24, 2012
15
0
1
Ναι ακριβως εκει...οταν λετε κρυο μεχρι που ακριβως?? πχ βαζω μπροστα περιμενω 1 λεπτο να κυκλοφορισουν τα λαδια κ φευγω.τ θεωρω κρυο τουλαχιστον 10 λεπτα γτ εκει μεσα το κανει μετα τ 15 λεπτα δεν νομιζω ν μ εχει τυχει.
 

vaso

Original poster
Rookie
Oct 28, 2013
31
0
0
το αυτοκινητο πια δεν εχει κανενα προβλημα ολα δουλευουν ρολοι.αυτα που αλαχτηκανε ειναι ο αισθητηρας στροφαλου 35 ευρω και ο αισθητηρας ψυκτικου υγρου 35 ευρω και τα δυο δεν τα διαβαζει ο εγκεφαλος γιαυτο και δεν μπορουν να βρουνε την ζημια.ο αισθητηρας ψυκτικου υγρου οταν χαλασει δινει εντολη και ψεκαζει συνεχως καυσιμο γιαυτο το αυτοκινητο μπουκωνει οταν ειναι κριο και στισ στροφες του κινητηρα απο 1,000 εως 2,500.οαισθητηρας στροφαλου οταν χαλασει κοβει ο κινητηαρς στα ξαφνικα οπως μου εκανε ,οποιος εχει προβλημα με τα πιο πανω να με εμπιστευτει
 

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread