Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kundun

Original poster
Member
Jan 31, 2015
105
0
0
45
Αθήνα
Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο μου άνοιξαν το αμάξι.  :mad:  :mad:  :mad:
Τετάρτη βράδυ προς πέμπτη ανάμεσα 21:30-00:30 στον Κεραμικό Αγησιλάου 55 (μακριά από αυτό τον δρόμο) μου έσπασαν την κλειδαριά και μπήκαν. Φοβάμαι πως πήγαν το φάνε το αμάξι και όχι να κλέψουν ότι βρουν. Δεν πήραν κάτι λεφτά που είχα στο ντουλαπάκι και το ντουλαπάκι ήταν μισό ξεκουμπωμένο. Όταν ήρθε η αστυνομία μου είπαν πως πιο πίσω στον ίδιο δρόμο έχουν ανοίξει άλλα 3 αμάξια άλλα τους έσπασαν τσάμια. Μέσα στο αμάξι στο λεβιέ βρήκα και μια πλαστική ροδέλα (ας πούμε) που δεν ξέρω από που είναι. Θα ανεβάσω φωτο όποιος έχει καμια ιδεα ας βοηθήσει μπας και βγάλω άκρη.

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Ή κουμπι απο ροοστατη οπως λεει ο Στελιος (π.χ κουμπι απο παλια κασετοφονα που ανεβαζεις ή κατεβαζεις την ενταση ) ή απο χερουλι που ανοιγει ή το τζαμι σε αμαξι...εσυ τωρα θα μας πεις απο το μεγεθος γιατι απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω...
συναγερμο ειχες;βαρεσε;

Helena29

Newbie
Jul 15, 2014
3
0
1
61
Μας το εχουν ανοιξει και εμας σχετικα ευκολα με κατσαβιδι στην κλειδαρια αφου πρωτα εβγαλαν το καπακι που εχει πανω στην πορτα  ,συναγερμος δεν μπορω να ξερω αν χτυπησε .
Λιγα μετρα απο το δικο μας ηταν και αλλο ενα φιεστα μοντελο 2009 και αυτο ανοιγμενο με τον ιδιο τροπο

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Aποφευγω σαν τον δια*λο να πηγαινω σε τετοια μερη με το αυτοκινητο, γιατι ξερω τι γινεται. Και ποσες φορες εχω τσακωθει με παρεα γιατι δεν ακολουθω (γιατι βαριεμαι και τη διαδικασια των ταξι)...
Περαστικα Χαρη.

Υ.Γ. Υποτιθεται οτι τις κλειδαριες των fiesta (τουλαχιστον απο το δικο μου μοντελο και μετα) η ford τις δινει για αντικλεπτικες...

kundun

Original poster
Member
Jan 31, 2015
105
0
0
45
Αθήνα
mk1 Stelios said:
Σαν ρεοστατης μου κανει. δεν πηγαιναν για το αμαξι. για να βρουν οτι εχει μέσα.
Stelio αν δεν πήγαν για το αμάξι γιατί δεν πήραν 15 € που είχα στο ντουλαπάκι , γιατί ξεκούμπωσαν όλο το ντουλαπάκι που από πίσω είναι η ασφαλειοθήκη και γιατί δεν έσπασαν και σε εμένα το τζάμι όπως στα υπόλοιπα;
Και εμένα για κάτι τέτοιο μου κάνει πλαστικό από κάποιο ροοστάτη ( συνήθως όμως αυτά είναι κουμπωτά και όχι βιδωτά και με μεταλλικό παξιμάδι ) αλλά που έχω τέτοιο στο αμάξι .
Nos7 σε μέγεθος είναι λίγο πιο μεγάλο από το κουμπί που έχουμε για το on/off-volume.
Συναγερμο δυστυχώς δεν έχω.   :'(
Τρίτη θα μάθω την λυπητερή απο το συνεργείο (ασφάλεια τι καλύπτει ).

Δεν έχει κάτι για να βάλεις μπροστά το αμάξι από την ασφαλειοθήκη. Ο ρεοστάτης θα είναι από άλλο , αλλά μπορεί και να είναι από μανιβέλα παραθύρου  . Κάτι μπορεί να τους έκανε να τραπούν σε φυγή. Τα πιο "κουλα" κάνουν οι κλέφτες του υποκόσμου!!

sirMao

Member
Nov 17, 2013
220
0
0
43
Σε πιάνει η καρδιά σου όταν αντικρίζεις το θέαμα του παραβιασμενου αυτοκινήτου... Το έχω ζήσει και τρέμω κάθε φορά όταν γυρνάω απο τη δουλεια και πάω να πάρω το αμάξι μην το ξαναζήσω.
Περαστικά Χάρη...:(

kundun

Original poster
Member
Jan 31, 2015
105
0
0
45
Αθήνα
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.
Χθες το πήγα συνεργείο και τώρα περιμένω την έγκριση απο την ασφάλεια . το πλαστικό μάλλον δεν είναι απο αμάξι μου απ'οτι μου είπα και στο συνεργείο.

manos.m

Administrator
Hero Member
Mar 22, 2015
1,281
47
48
35
Νέο Ηράκλειο
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK6.5
έχω δει τέτοια αντικείμενο σε παραβιασμένο αυτοκίνητο αλλά με σπασμένο τζάμι. Με την διαφορά ότι η μία πλευρά ήταν μεταληκή (σαν αυτά που σφήξουν τις καρέκλες με ροδάκια. ) Είχαν βάλει την μεταλική πλευρά στο τζάμι του συνοδηγού και το είχαν χτυπήσει απο την άλλη πλευρά για να θρυματίσει το τζάμι. Ίσως ήταν κάτι σαν αυτό και το ξέχασαν γιατί κάποιος του είδε ή κάτι άκουν.
Το αυτοκίνητο που το έιχα δεί ήταν ένα BMW 320 του 2002έιχαν προπσαθήσει να το παραβιάσουν απο την πορτα και με λοστό και με την κλειδαρία πρώτα και μάλλον η τελυτέα "λύση" ήταν το τζάμι.

kundun

Original poster
Member
Jan 31, 2015
105
0
0
45
Αθήνα
Mano σε ευχαριστώ για την πληροφορία . παιζει να είναι κάτι τέτοιο.

Aug 7, 2014
53
0
6
43
περαστικα και από εμενα....πριν παρω το τωρινο μου φιεστα,ειχα ένα φιεστα του 1996...μου το ειχαν παρει εξω από το σπιτι μου μεγαλη τεταρτη....ακομη θυμαμαι την στιγμη που κρατουσα τα κλειδιά στο χερι και εβλεπα το κενο στο σημειο που ειχα αφησει το αμαξι το προηγουμενο βραδυ......περιττο να σου πω πως φοβάμαι και για το τωρινο φιεστα..
πριν λιγες μερες από έναν συνεργατη πηραν το οπελ κορσα που ειχε μοντελο 2013...καθως είναι υψηλόβαθμος στον στρατο γνωρίζοντας τον διευθυντη της τροχαια του ειπε πως είναι η νεα μοδα να σηκωνουν ολοκληρο αυτοκινητο,να το πηγαινουν σε κατι ¨μαντρες¨και να το κανουν ανταλλακτικα σε ένα βραδυ...του ειπε επι λεξις ¨πως νομιζεις ότι τα συνεργεια βρισκουν τοσο αμεσα ανταλλακτηκα;παω εγω το αμαξι μου στο συνεργειο,χτυπημενο στο αριστερο φτερο και το βραδυ επικοινωνουν με τα καμαρια τους και η εντολη είναι μοντελο,χρονολογια και χρωμα..μια βολτα στην αθηνα και ετοιμο το ζητουμενο.....μαλλον την γλυτωσες.....

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread