Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

nicolaos

MK7
Member
Dec 8, 2012
164
11
18
66
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ
Μοντέλο
MK7
Ρωτησα στον παζαροπουλο για τα λαδια , η απαντηση ειναι οτι τωρα βαζουν τα castrol 5w-20 αν κανεις εκει το σερβις , αν τα αγωρασεις για να τα βαλεις αλλου σου δινουν τα ford formula f 5w-30 !!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Σε ατμοσφαιρικό mk7 αυτός βάζει 5-20; Γράφει κάτι τέτοιο το manual του αυτοκινήτου σου;

GIANNIS MK7 1.4

New member
Apr 14, 2014
90
0
0
Ναι στα σερβις και στην αλλαγη λαδιων βαζει τα 5w20 for ecoboost με τον μηχανικο που μιλησα οταν το πηγα για σε σερβις οτι ειναι απολυτα ασφαλη κ καλυτερα απο τα ford 5w30 . Το εψαξα αργοτερα σπιτι κ οντως πληρη απολυτα τις προδιαγραφες του manual. Χαρακτηριστικα αναφερουν τα 5w20 :
Castrol Magnatec Approvals & Specifications
API SL
ILSAC GF-3
ACEA A1/B1
Meets Ford WSS-M2C913
WSS-M2C913-B

Η τελευταια προδιαγραφη που τελειωνει σε 913-Β ειναι η προδιαγραφη λαδιου που χει το manual μου.

nicolaos

MK7
Member
Dec 8, 2012
164
11
18
66
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ
Μοντέλο
MK7
kostg said:
Σε ατμοσφαιρικό mk7 αυτός βάζει 5-20; Γράφει κάτι τέτοιο το manual του αυτοκινήτου σου;
Η ερώτηση ήταν για το δικό μου  mk7 1600cc 01/2010 , η απάντηση είναι, μετά από έρευνα της ford+castrol τα λάδια θα είναι τα 5w-20 Α1/Β1,Α5/Β5 για όλα τα οχήματα!!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Μην το βάζετε...είναι πολύ ψιλό το λάδι για τα ατμοσφαιρικά....Το τι λένε οι αντιπροσωπείες δεν με ενδιαφέρουν...εσείς πληρώνετε όμως...

fiesta77

Pro Member
May 9, 2014
331
9
18
Πειραιας
Συμφωνώ με scorpion . Η οδηγία αυτή της FORD είναι πολύ περίεργη και δεν γνωρίζω αν ισχύει και γιά άλλες χώρες. Ολοι οι κάτοχοι ΜΚ7 (με ατμοσφαιρικό ) είσαστε εντός εγγύησης; Αν ναι τότε θα ακολουθήσετε τις οδηγίες των εξουσιοδοτημένων αναγκαστικά. Αν όχι βάλτε κάποιο λάδι πλήρως συνθετικό 5-30. Εγώ στο δικό μου αυτό θα κάνω.

godfather

Newbie
Aug 29, 2012
7
0
0
34
Κολωνος
Καλησπερα μαγκες!Μια ερωτηση θελω να κανω.Ειμαι κατοχος ενος ford fiesta 1,6 sport μοντελο 2012 και τωρα πρεπει να κανω το 5ο ετησιο σερβις.Ξερεις κανεις ποσο κοστιζει;

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
GIANNIS MK7 1.4 said:
Καλησπερά! Σήμερα λοιπόν πήγα για το πεμπτο σερβις ,κλείσαμε χρόνο απο το προηγούμενο! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Fiesta mk7 1.4 (βενζινη) 10/2010
Χιλιόμετρα(σύνολο) : 70.027
Xιλιόμετρα απο το προηγούμενο : 14.000

ΕΡΓΑΣΙΕΣ:

Αλλαγή λαδιού και τοποθέτηση Castrol Magnatec Prof 5w20 και αλλαγη βίδας τάπας
Αλλαγη φίλτρου λαδιού και
Φίλτρο γύρης
Καθαρισμός πεταλόυδας
Φίλτρο αέρα
Απολύμανση Α/C
Και λεπτομερής ελεγχος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η μηχανή καθαρίστηκε και είναι σαν καινούργια χωρις χρέωση ,πλύσιμο και γυάλισμα επίσης χωρίς χρέωση
ΤΙΜΗ 140 ευρω.
το σέρβις έγινε στον παζαρόπουλο που βρίσκεται δίπλα στο allou fan park

Ένα σχετικό μήνυμα για το κόστος είναι αυτό. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία μήπως έχει αλλάξει κάτι;

godfather

Newbie
Aug 29, 2012
7
0
0
34
Κολωνος
Καλημερα kostg.Σε ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες σου.Θα παω στην Βελμαρ να ρωτησω φιλε

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread