Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Ειπα να κανω μια περιποίηση στο fiesta και μετα απο λιγο ψάξιμο κατέληξα να παραγγείλω αυτο.: http://www.amazon.com/Meguiars-G18216-Ultimate-Liquid-Wax/dp/B004HCM9H4
Ειδα οτι εχει καλες κριτικές οσο αφορά τν επίδοση. Ελπιζω να κανω την δουλειά μου...

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Dark knight said:
To ιδιο ακριβως εχω και εγω!!!
Κανει τρελη δουλεια!!!  AR15firing AR15firing AR15firing

Ειδα μερικα βίντεο με το προϊόν αυτό και έπαθα λιγο τν πλακα μου και ειπα ας κανω τν δοκιμή. Μαζί με ενα σαμπουάν στεγανοποιησης απο τν ιδια εταιρεία. Οταν το χρησιμοποιησω θα δείτε τα αποτελέσματα... ;D

nikos drift

Pro Member
Apr 24, 2011
348
0
0
φιλαρακι επειδη εχω ασχοληθει επισταμενως με το θεμα!!! για το χρωμα σου (οπως και για το δικο μου) ταιριαζει η meguiars gold class η οποια εχει μεσα carnauba και εχει την ιδιοτητα να σκουραινει το χρωμα... η ultimate που αγορασες ειναι και αυτη καλη περισσοτερο ως προς την αντοχη στο χρονο και λιγοτερο στην εμφανιση...εχω δοκιμασει και τις δυο ...

diam84

New member
Dec 7, 2013
69
0
6
Κάθε πότε? Και γυαλισμα η μόνο κερωμα? Τις γνώμες σας.

angel s

Pro Member
Apr 30, 2013
894
0
16
35
Athens
Για γυάλισμα συστήνουν μια φορά το χρόνο και κερωμα 2-3 φορές το πολύ το χρόνο. Αυτές τς πληροφορίες εχω εγώ βασικά... ;)

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
38
ΚΑΒΑΛΑ
Μήπως ξέρεις κάποιος από δω μέσα πώς μπορώ να επαναφέρω την γυαλάδα στην μπούκα της εξάτμισεις γιατί έχει θαμπώσει?

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
thodoris said:
Μήπως ξέρεις κάποιος από δω μέσα πώς μπορώ να επαναφέρω την γυαλάδα στην μπούκα της εξάτμισεις γιατί έχει θαμπώσει?
Μπορείς να πας σε εξατμισά να στην γυαλίσει
Έτσι έκανα και εγώ όταν άλλαξα το τελικό μου

thodoris

Pro Member
Jun 18, 2010
616
0
0
38
ΚΑΒΑΛΑ
scorpion said:
Μπορείς να πας σε εξατμισά να στην γυαλίσει
Έτσι έκανα και εγώ όταν άλλαξα το τελικό μου
Ευχαριστώ Ιάκωβε...

roulaki

Rookie
May 20, 2011
11
0
1
38
Πάτρα
Σκέφτομαι για γυάλισμα-κέρωμα στο fiesta. Έχει κάποιος να μου προτείνει αξιόπιστο φανοποιείο στην Πάτρα;

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread