Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Αντρεα κοιτα πως γινεται σωστο καρφωμα... tease tease

Πριν καμια ωρα στο Λιμανι τον el7las περασε απο διπλα μου αλλα με αγνωησε παντελως...Μαλλον θα βιαζοταν για την δουλεια... tease

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Τον kostg χθες το βράδυ στην τατοίου ,(στον Θεόφιλο) στην μεταμόρφωση. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον χαιρετίσω μιας και έστριβα τσιγάρο εκείνη την ώρα και είχα μια αριστερή με κάτι σαμαράκια μπροστά μου. AR15firing

Άμα δεν ήσουν εσύ τότε κάποιος όντος σε αντιγράφει giggle giggle

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Να σου πω την αλήθεια είδα κ το Ζηση ποιο κάτω με το μηχανάκι αλλα το ξέχασα να το γράψω! Σωστη η παρατήρηση σου όμως, συμφωνώ!!
Τον κύριο Ζήση λοιπόν με το μηχανάκι του στην Ναυπάκτου στο Κερατσίνι και λίγο ποιο πάνω το αμάξι του από τις λίγες φορές έξω από το γκαράζ του!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
StuparArt said:
Τον kostg χθες το βράδυ στην τατοίου ,(στον Θεόφιλο) στην μεταμόρφωση. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον χαιρετίσω μιας και έστριβα τσιγάρο εκείνη την ώρα και είχα μια αριστερή με κάτι σαμαράκια μπροστά μου. AR15firing

Άμα δεν ήσουν εσύ τότε κάποιος όντος σε αντιγράφει giggle giggle

Eγώ ήμουν... Σε είδα να περνάς σφαίρα και να κόβεις στα σαμαράκια, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω σινιάλο  giggle

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Τώρα τελευταία όλο με το μαυρακι σε βλέπω Ανδρέα !!

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
μολις  πριν 10 λεπτα ειδα τον panoswhite στην διαστυρωση σαλαμινος-γρ.λαμπρακη με κατευθυνση προς σχιστο ημουν με το scooter.Πανο εσυ δν ησουν;;;

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Τον marvin χθες κατά τις 9μιση το βράδυ παρκαρισμένο στην Ηλιούπολη!!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Τον Χρήστο Παπ στη Θηβών στον παλιό ζαχαρία να περιμένει να ανάψει πράσινο να κάνει αριστερά για κρατικό Νίκαιας!!

scorpion

Original poster
Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
marios said:
Τον Χρήστο Παπ στη Θηβών στον παλιό ζαχαρία να περιμένει να ανάψει πράσινο να κάνει αριστερά για κρατικό Νίκαιας!!
και εγώ τον είδα,πέρασε έξω από το μαγαζί,κόρναρε και προχώρησε για τον ζαχαριά

christos pap

Hero Member
Σεπτ. 25, 2010
988
0
0
35
marios said:
ηθελα να βγω λαμπρακι για να παω κορυδαλλο που ειχα μαθημα...εσυ που ησουν ;;

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
εχτες στην πειραικη,στο στενο που ειναι το παρκινκ μου παρκαρισμενο το αμαξι του Χαρη(evogreek) με καποιες μικρες αλλαγες οσο αφορα την εμφανιση!!!ας μας πει ο ιδιος ;)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Μαλλον τον ειδα κι εγω τον evogreek, αλλα με μπερδεψαν οι ζαντες!γι'αυτο δεν τον κάρφωσα!! Αρα καλα ειδα! μπραβο ρε Μιχαλη!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
christos pap said:
ηθελα να βγω λαμπρακι για να παω κορυδαλλο που ειχα μαθημα...εσυ που ησουν ;;
Εγώ στο αντίθετο ρεύμα καμουφλαρισμένος με ένα avensis...σου κόρναρα αλλά τίποτα!!

christos pap

Hero Member
Σεπτ. 25, 2010
988
0
0
35
Ενω το χω δει το avensis ουτε καν το προσεξα...αντε βγαλε το fiestaro που κανει μπαμ
απο μακρυα και τραβαει τα βλεματα..!!!!

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Σημερα, συναντηθηκαμε με τον Teoe! Ωραιος ηχος απο την εξατμιση φιλτατε! ok234 AR15firing
Επισης ο κολλητος μου σημερα πρεπει να πετυχε τον Μ@kro σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων στην Πευκη! (Δεν παιζει να υπαρχουν και πολλα Polo gti 5θυρα με μαυρες ζαντες και πινακιδα ΒΟΙ! ok234)

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
σήμερα κατά τις 2 το βραδυ τον κύριο Ζήση με τον φιεσταρο του στην άρση βαρον στην νίκαια :p

Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1338617188[/time]
zisis said:
μολις  πριν 10 λεπτα ειδα τον panoswhite στην διαστυρωση σαλαμινος-γρ.λαμπρακη με κατευθυνση προς σχιστο ημουν με το scooter.Πανο εσυ δν ησουν;;;

Φιλε σίγουρα εγώ ήμουν γιατί ακριβώς τέτοια ώρα περνάω από εκεί για την δουλειά μου :p

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Ναι σε κατάλαβα απο τις ριγες και απο την ζαντα!!!παντως πολυ ωραία η δυχρωμια!!να το χαίρεσαι κουκλι!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread