Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

ΧΡΗΣΤΟΣ-21-

New member
Oct 22, 2011
59
0
0
40
ΑΘΗΝΑ
ξερεις γιατι ρωταω ε?
εκεινο το ποσο που λεγαμε στον τελευταιο καφε....εμεινε το μισο και κατεβαινει.....και δεν ειμαι για πολλα πολυ....αλλα λεω να κανω υπομονη και να αρκεστω σε ενα τελικο ετσι για την τρελα μου...

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
την καλυτερη δουλεια θα κανεις φιλε μου με ενα τελικο,και το πιο συμαντικο απ'ολα?

δεν θα κλαις τα ωραια σου ευρω ;)

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
εγώ θα διαφωνήσω Πέτρο μαζί σου
και εγώ δεν φοράω χταπόδι ακόμα,αλλά έχει διαφορά από ένα απλό τελικό
Χρήστο η γνώμη μου είναι ότι αφού θέλεις να δώσεις λεφτά καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή παρά να δώσεις κάτι για το τελικό και μετά να το πληρώσεις πάλι

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
Δεν με καταλαβες μαλλον,εσυ μιλας για 1.6 εγω για 1.4
το 1.4 οτι και να του κανεις δεν θα δεις τρομερες διαφορες,πολλα θα δωσεις λιγα θα παρεις,δεν αξιζει να του βαλεις τιποτα αφου τα ξερουμε και τα εχουμε δει

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
proedros said:
Δεν με καταλαβες μαλλον,εσυ μιλας για 1.6 εγω για 1.4
το 1.4 οτι και να του κανεις δεν θα δεις τρομερες διαφορες,πολλα θα δωσεις λιγα θα παρεις,δεν αξιζει να του βαλεις τιποτα αφου τα ξερουμε και τα εχουμε δει
ποσα 1.4 εχουν κανει τετοιου ειδους μετατροπες κ βγαζεις το συμπερασμα ρε κουκλε?δε λεω,αρκετα τα χρηματα αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο οτι δεν περνει τπτ :)  φιλικα τα λεω Πετρο.... εγω δν εχω κανει σχεδον τπτ αλλα μ'αυτα τα χαζα (φιλτρο,τελικο) κατι εγινε,δε πηρα 30 αλογα αλλα δε πηρα κ μισο αλογο!!!!  πραγματηκα δε ξερω ουτε κ γω τι θα παρω εαν φορεσω χταποδοκαταλητη,πολλαπλη κ προγραμμα......

φιλε ΧΡΗΣΤΟΣ-21-  συμφωνω με τον scorpion,θα το ξαναπληρωσεις το τελικο ;) καλυτερα να κανεις λιγο υπομονη 

αμα θες ντε κ καλα τελικο....βρες ενα φτηνο-ωραιο (για τα γουστα σου) -μεταχειρισμενο

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
ρε κωστη βγαζω συμπερασματα γιατι πρωτον το εχω δοκιμασει (εδω και 2 χρονια) και εχω καλυτερη εικονα απο οποιονδηποτε αλλον που απλα εχει ακουσει ή εχει διαβασει κατι περι του θεματος . Αλλο η προσωπικη εμπειρια αλλο ακουσα χ - ψ για το 1.4αρι

Βαζω το χερι μου στη φωτια, οτι ατμοσφαιρικη βελτιωση και να κανεις στο 1.4αρι παλι πισω θα εισαι απο ενα 1.6 (δεν αναφερομαι σε ροικες κτλ,μιλαω για ενα απλο 1ο σταδιο)

Και εγω ολα αυτα φιλικα τα λεω αλλα δεν με ακουτε...Αντε βαλτε λοιπον καμια ολοσωμη να εχουμε να λεμε μπας και βγω λαθος

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
ρε μπαγασακο...αμα τα καταφερω κ φορεσω ολοσωμη κ πολλαπλη (αυτα θελω εγω...τπτ παραπανω γ βελτιωση) θελω να δω τι θα βγαζει στο δρομο... ετσι κ αλλιως το εχω βαλει στοχο! τοτε θα το συζητησουμε...οπως λες κ συ αλλο η προσωπικη εμπειρια αλλο ακουσα,μου ειπαν ;)

ΧΡΗΣΤΟΣ-21-

New member
Oct 22, 2011
59
0
0
40
ΑΘΗΝΑ
φιλε μου DANTE  δυστυχως ο proedros εχει δικιο .....καποτε μετα απο πολυ κοπο .....και λεφτα..... το φιεστακι μου ηταν 1μιση αμαξι πισω απο fiesta 1,6 s.δεν λεω ημουν με ενα μονιμο χαμογελο αλλά το φραγμα τον 100 αλογων δεν νομιζω να το περασα ποτε....χαχαχαχα μου ακουγεται γελιο....αλλα ετσι ειναι...θα παρω ενα μεταχειρισμενο για να κανω τον χαβαλε μου αλλα.... σαν συμβουλη αν θεσ πραγματικα να δεις σωστη διαφορα.... πηγαινε για δευτερο σταδιο αν εχεις την ορεξη και τα λεφτα....

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
ΧΡΗΣΤΟΣ-21- said:
φιλε μου DANTE  δυστυχως ο proedros εχει δικιο .....καποτε μετα απο πολυ κοπο .....και λεφτα..... το φιεστακι μου ηταν 1μιση αμαξι πισω απο fiesta 1,6 s.δεν λεω ημουν με ενα μονιμο χαμογελο αλλά το φραγμα τον 100 αλογων δεν νομιζω να το περασα ποτε....χαχαχαχα μου ακουγεται γελιο....αλλα ετσι ειναι...θα παρω ενα μεταχειρισμενο για να κανω τον χαβαλε μου αλλα.... σαν συμβουλη αν θεσ πραγματικα να δεις σωστη διαφορα.... πηγαινε για δευτερο σταδιο αν εχεις την ορεξη και τα λεφτα....

δεν αξιζει το 2ο στάδιο. Καλύτερα βρίσκεις μοτερ με 5 κατοσταρικα και το περνας επανω με την πλεξούδα εγκέφαλο απο το 1400 και πρόγραμμα. (500 το μοτερ, 300 η εργασία και 300 το πρόγραμμα)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
turbomaniac said:
δεν αξιζει το 2ο στάδιο. Καλύτερα βρίσκεις μοτερ με 5 κατοσταρικα και το περνας επανω με την πλεξούδα εγκέφαλο απο το 1400 και πρόγραμμα. (500 το μοτερ, 300 η εργασία και 300 το πρόγραμμα)

Αλεξ δεν βρισκεις μοτερ 1,6 με 500 γιουργια και αν βρεις θα ειναι κανα ξεπατωμενο!! και αν ειναι να μπει απο την διαδικασια της βελτιωσης στην διαδικασια της μετατροπης!! καλυτερα να το δωσει και να παρει ενα 1600 ετοιμο. οτι εκανα κι εγω!! γνωμη μου παντα ετσι!!

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
κοιτα...ποτε δν ειπα οτι θα μαι 1,5 αμαξι μπροστα απο 1,6 (μακαρι δλδ αλλα που) εγω μιλαω για μια βελτιοση οχι γ μετατροπη 5000+  :) ! κ στα ισια να παιζω με 1,6 θα ειμαι ευτυχησμενος.... !
δν ζηταω παπαδες κ το φραγμα των 100 hp να σπασω μου αρκει (για πραγματηκα αλογα μιλαω....οχι για πονι !!!! ) με βαση αυτα που λετε οτι θελετε...παρ'τε ενα 16ρι κ παιξτε μπαλα! :)

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
εγώ πιστεύω ότι αξίζουν οι μετατροπές ακόμα και σε 1.400cc
απλά το θέμα είναι το πως το βλέπει ο καθένας μας και μετά τα αλλά παιδιά,αν δηλαδή κάποιος θέλει να πάρει 20hp με 500e και να σαρώνει τους δρόμους δεν γίνεται

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Καλά με 500 σε ατμοσφαιρικό δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Δεν αξίζει δηλαδή.

Αυτό που είναι εφικτό με τα 500 που λες είναι μια μεταχειρισμένη μπουκαλίτσα την οποία μπορείς σε μαμά κινητήρα να την δουλέψεις και με ένα 45αρη μπεκ και θα είσαι την ώρα της μάχης ο βασιλιάς των φαναριών. giggle

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
StuparArt said:
μια μεταχειρισμένη μπουκαλίτσα την οποία μπορείς σε μαμά κινητήρα να την δουλέψεις και με ένα 45αρη μπεκ και θα είσαι την ώρα της μάχης ο βασιλιάς των φαναριών. giggle

και αμα σε τσακωσουνε θα εισαι στην ψηρου με την μπουκαλιτσα αγκαζε gia να μην αισθανεσαι
και μοναξια :p

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
ας μεινουμε στο θεμα μας γιατι βλεπω οτι ξεφευγουμε

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
StuparArt said:
Καλά με 500 σε ατμοσφαιρικό δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Δεν αξίζει δηλαδή.

Αυτό που είναι εφικτό με τα 500 που λες είναι μια μεταχειρισμένη μπουκαλίτσα την οποία μπορείς σε μαμά κινητήρα να την δουλέψεις και με ένα 45αρη μπεκ και θα είσαι την ώρα της μάχης ο βασιλιάς των φαναριών. giggle

εξαρταται απο το αμάξι τι κανεις με 500 ευρω. Στο μκ6 με 500 ευρω βαζεις πολλαπλή πούμα και πρόγραμμα και πας στα +20 άλογα. ΣΤο μκ7 που έχει καλή πολλαπλή δεν κανεις και πολλα πράγματα. Να δείτε που τωρα με την κρίση θα αναγκαστούν να προσαρμόσουν τις τιμές και να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο εξατμισαδες, μηχανικοί και προγραμματισάδες!!!! Τωρα θα μείνουν οι σοβαροί επαγγελματίες και όχι οι κοροϊδοποιοί !!!

yannis_s

Hero Member
May 10, 2010
1,397
6
38
41
νεα αγχιαλος
μιας και εχει μπει χταποδι απο focus 1 θα βαλω και καταλυτη euro4 και μαλλον κατι οικονομικο και απο καταλυτη και πισω φ 45 με καποιο ημιελευθερο καζανακι.

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
yannis_s said:
μιας και εχει μπει χταποδι απο focus 1 θα βαλω και καταλυτη euro4 και μαλλον κατι οικονομικο και απο καταλυτη και πισω φ 45 με καποιο ημιελευθερο καζανακι.

50 θα προτεινα εγω...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread