Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Το σέβομαι απόλυτα Southern. Εγώ πάντως προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω από την αρχή και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο από κάθε άποψη. Για παράδειγμα εκτός από το Fiesta MK7 1.25 έχω και ένα Avensis 1.6 του 2009 με 132 πραγματικά άλογα. Θα μπορούσα να είχα πάρει ένα φτηνότερο Yaris και να είχα ξοδέψει άλλα τόσα σε μετατροπές; Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν θα είχε την ίδια αισθηση σε όλα τα επίπεδα που σου δίνει αυτό το αυτοκίνητο και το σημαντικότερο ότι μπορώ και βάζω μέσα και το παιδί μου έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο ενώ ταυτόχρονα μπορώ να κινηθώ με απίστευτες ταχύτητες (200ρίζει για πλάκα). 
Ο καθένας βέβαια όπως το βλέπει!!!

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
dionpapad said:
Σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν θα είχε την ίδια αισθηση σε όλα τα επίπεδα που σου δίνει αυτό το αυτοκίνητο και το σημαντικότερο ότι μπορώ και βάζω μέσα και το παιδί μου έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο ενώ ταυτόχρονα μπορώ να κινηθώ με απίστευτες ταχύτητες (200ρίζει για πλάκα). 

Eδω θα διαφωνισω..Ξοδευοντας λ7 προσπαθεις να το κανεις ακομα καλυτερο και οχι χειροτερο.Αν βαλεις τα σωστα πραγματα δεν βλεπω το λογο γιατι να μην εχεις την ασφαλεια που ειχες ,ισως και καλυτερη σε πολλες περιπτωσεις (πχ βαζοντας αλλο κιτ φρενων,αλλη αναρτηση δεν χανεις σε ασφαλεια ισα ισα που εχεις ακομα καλυτερη..το ιδιο ισχευει και με την αποδοση).Αν ηταν να εχεις αντιστροφως αναλογα αποτελεσματα ο ορος μετατροπη δεν θα υπηρχε καν κατα τη γνωμη μου

dionpapad said:
Με όλο το σεβασμό προς τα μέλη αλλά έχω πάθει πλάκα  πραγματικά με τα όσα διαβάζω ατο συγκεκριμένο θέμα. Είναι δυνατόν οι μετατροπές να υπερβαίνουν το 100% της αξίας του αυτοκινήτου; Ποια η αξία μεταπώλησης(γιατί θα έρθει κάποτε και αυτή η μέρα), ενός τέτοιου αυτοκινήτου μετά από τόσες μετατροπές; Γιατί να πληρώνεις τόσα λεφτά για αμφίβολα αποτελέσματα, που μπορεί να είναι ολέθρια για το πορτοφόλι σου αλλά κυρίως και για τη ζωή σου;

γουστα ειναι αυτα που οταν  μπεις σε αυτη την διαδικασια σιγουρα δεν το πουλας γιατι οπως κ να εχει εμεις μεγαλωνουμε κ οχι τα αυτοκινητα μας!!

chris40

New member
May 15, 2010
89
0
6
37
λοιπόν να πώ κ τα δικά μου

150€ ζάντες απο s μεταχειρισμένες + 350€ για λάστιχα
φιμέ 100€σε γνωστό
ξένον 80€ σε γνωστό
angel eyes 100€ απο γνωστό
τελικό-καζανάκι 140€
πηγή 120€
ledakia κ ιστορίες κάτι ψηλά
κ έχουμε συνέχεια όταν ανακάμψουμε

πωωωω 1040 σύνολο,τώρα τα μέτρησα  AR15firing

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
να κανω και εγω εναν προχειρο απολογισμο.....

full εξατμιση με εργασια     - 850
προγραμμα                      - 300
χοανες + παρελκομενα       - 100
πολλαπλη 1.6 + εργασια     - 200
ζαντες                             - 350
xenon                              - 150
ηχοσυστημα + εργασια        - 420
αναρτηση-ελατηρια             -700
αλλα (φλασακια,ledakia,τιμονι και αλλες τετοις @@διες) - 100

Συνολο                          -  3170   doh doh doh

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Εγω εχω κανει λιγα πραγματακια προς το παρον..
Φιμε τζαμια=175 €
Πατακια Ford =31,5 €
Συνολο 206,5 €

Στο μελλον θα βαψω τους αισθητηρες, θα μπουν τα πλαινα σποιλερ και οταν θα αλλαξω λαστιχα μαλλον θα αλλαξω και ζαντες..

akridas07

Pro Member
Jul 21, 2010
343
0
0
42
800€ το πρόγραμμα
300€ τα xenon
300€ ο τεμπέλης
240€ αλλαγή όλος ο φωτισμός της καμπίνας σε xenon
160€ φιμέ
300€ βάψιμο ζαντών
1200€ άσκοπα σκορπισμένα για να διορθώσω κάτι βλακίες
Το σύνολο 3300€

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
καλα αμα βαλουμε και τις διορθωσεις..καληνυχτα  giggle  giggle

akridas07

Pro Member
Jul 21, 2010
343
0
0
42
Δυστηχώς για να μου βγάλει εισαγωγή και εξάτμηση μου πήρε 1200€. Γιατί λέει είναι μεταχειρησμένα.

pitbull

Original poster
Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
pitbull said:
Εγω το εχω 1,5 χρονο και μεχρι τωρα μονο για αρχη εχω χαλασει 1565Ε συν κατι ψιλα(λογω οτι το πηρα μεταχειρισμενο) και προσεχως εχουμε φιμε,πλαινες ριγες+μπροστινο παρπριζ και αναρτηση.
850Ε ζαντολαστιχα
500Ε οθονη 2din και δυο διαιρουμενα kenwood
35E ανεμοθραυστες
60Ε πατακια και πλατοκαθισματα
120Ε γυαλισμα κερωμα
Kανω παραθεση σε εμενα για συνεχεια του ξοδεματος.
150€ φιμε
50€ λασπωτηρες
18€ λευκα φλας
70€ stripes και φασα παρμπριζ
70€ φιλτροχοανη και παρελκομενα
30€ τοποθετηση καζανακι
Συνολο μεχρι τωρα 1953.Σε λιγο καιρο επεται συνεχεια.

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
southern said:
Προσωπικα για μενα αποτελει ενα χομπι... Οπως ο αλλος του αρεσει να πηγαινει για ski ή για μπαλα ή ταξιδια στο εξωτερικο, εμενα μου αρεσει να ριχνω τα οποια λ7 μου εκει. Πεταμενα βεβαια αν το καλοσκεφτεις...
ολα τα χομπι ειναι πεταμενα λεφτα....απλα ο καθενας εχει σε καποιο ειδος αδυναμια,εμεις εχουμε στα αυτοκινητα....
θα συμφωνησω απολυτα με τον southern

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Επειδή είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι παρερμηνίες ούτε οι τυχόν παρεξηγήσεις, διευκρινίζω  λοιπόν το εξής προς όλα τα σεβαστά μέλη του forum.

Από τη στιγμή που κάποιος επενδύει τα λεφτά του σε κάτι που του γεμίζει τη ψυχή και ταυτόχρονα δεν έχει αρνητική επίπτωση σε κάποιο άλλο τομέα της ζωής του, τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι χαμένα λεφτά.

Σαν ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία στο Forum, αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να επιστήσω την προσοχή των μελών στην ορθολογική διαχείρηση των διαθέσιμων πόρων, είτε είναι αυτά λεφτά είτε οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω οτι είναι κάτι θετικό το ότι κάποιοι σκέφτηκαν αν όντως ήταν απαραιτητες όλες οι μετατροπές που προαναφέρθηκαν και το ότι πιθανόν να άγγιζαν τα όρια της υπερβολής.  

Ευχαριστώ!!!

southern

Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης φιλε μου dionpapad ! Πανω απο ολα ειμαστε παρεα οπου οι αποψεις και οι ιδεες μας σε διαφoρα θεματα γινονται σεβαστες και αποδεκτες απο ολους μας. Αλλωστε αυτος ειναι και ο ρολος του forum, η ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων.

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
dionpapad said:
Επειδή είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι παρερμηνίες ούτε οι τυχόν παρεξηγήσεις, διευκρινίζω  λοιπόν το εξής προς όλα τα σεβαστά μέλη του forum.

Από τη στιγμή που κάποιος επενδύει τα λεφτά του σε κάτι που του γεμίζει τη ψυχή και ταυτόχρονα δεν έχει αρνητική επίπτωση σε κάποιο άλλο τομέα της ζωής του, τότε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι χαμένα λεφτά.

Σαν ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία στο Forum, αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να επιστήσω την προσοχή των μελών στην ορθολογική διαχείρηση των διαθέσιμων πόρων, είτε είναι αυτά λεφτά είτε οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω οτι είναι κάτι θετικό το ότι κάποιοι σκέφτηκαν αν όντως ήταν απαραιτητες όλες οι μετατροπές που προαναφέρθηκαν και το ότι πιθανόν να άγγιζαν τα όρια της υπερβολής. 

Ευχαριστώ!!!

Σϋμφωνοι φίλε μου, αλλα άλλο να όταν πας για ψώνια δεν ψάχνεις για το καλύτερο στην πιό ευνοική τιμή?

vagma

Hero Member
southern said:
Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης φιλε μου dionpapad ! Πανω απο ολα ειμαστε παρεα οπου οι αποψεις και οι ιδεες μας σε διαφoρα θεματα γινονται σεβαστες και αποδεκτες απο ολους μας. Αλλωστε αυτος ειναι και ο ρολος του forum, η ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων.

+100000000000000000000000000

αρκει σε οτι λεω εγω να παραδεχεστε οτι εχω δικιο..... :D..... το κατα ποσο μια βελτιωση ειναι χρησιμη η εχει λογο υπαρξης σε ενα αμαξι ειναι σχετικο......το μονο που εχω να πω ειναι οτι η φιλοσοφια στην κατασκευη ενος αυτοκινητου που δινει ο καθε κατασκευαστης ειναι τετοια ωστε να καλυπτει το μεσο ορο. ;)

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
χμ... στον 1,5 χρονο που το εχω ειμαι κοντα στα 2500Ε και τωρα με τα ζαντολαστιχα θα ξεπερασουμε σιγουρα τα 3000+....

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
Facelift sport με μαυρα φαναρια 250 αβαφτη ποδια 65 συτα πινακιδας 220 βαψιμο τοποθετηση 200 φιμε 150 αλλαγη ταπετσαριας καθησματων και σαββατο xenon παιδες και πινακιδας LED παω για 215 ευρα!
Και απο του χρονου πισω ποδια και πλαινοι πολυεστερες (γιατι ειναι 5 πορτο) και λεω απο του χρονου γιατι θα φαμε παντοφλα απο την γυναικα χε χε χε!

lookmimis

Member
May 13, 2010
216
0
0
54
αθηνα
lookmimis said:
κρατηθητε εχω ξεφραγκιαστει
1.μπαρες οροφης ford 128 ευρω
2.ανεμοθραυστες 30 ευρω
3.πλατοκαθισματα 30 ευρω
4.λαμπακι για το σταχτοδοχειο 8 ευρω
5.σιλικονι που το κολλησα 5 ευρω ;D ;D
τωρα στις γιορτες ειπα να του κανω ενα δωρακι του εβαλα πατακια sparco οχι οτι κι οτι  ok234

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread