- Aug 8, 2024
- 19
- 3
- 3
- Μοντέλο
- MK7.5
αδερφε εγω εχω το 1.0 με τα 140 αλογα και το εχω full stage 1 170 αλογα. το αμαξι το προσεχω αλλαζω λαδια και οτι χρειαζεται στην ωρα του.. δεν το τρεχω κρυο, το αφηνω να δουλεψει μετα απο καθε ταξιδι η καποιο ανοιγμα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στην καταναλωση ειδα διαφορα μισο λιτρο στην αναγραφομενη καταναλωση και στην τσεπη μου ενα 5 ευρω την εβδομαδα και βαζω πλεον και 100σταρα μονο.... εγω δεν προτεινω ετοιμο προγραμμα κονσερβα αλλα να πας σε καποιον προγραμματιστη γτ το καθε αυτοκινητο εχει τις διαφορες του
απο θεμα αξιοπιστιας δεν υπαρχει θεμα αν δεν του πινεις το αιμα καθε φορα που το βαζεις μπρος. Το μονο που οσως σου βγαλει θεμα αν φτασεις πανω απο 150 στο συγκεκριμενο μοντελο των 100 και των 125 αλογων ειναι το σασμαν... και υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις...
Post automatically merged:
απο θεμα αξιοπιστιας δεν υπαρχει θεμα αν δεν του πινεις το αιμα καθε φορα που το βαζεις μπρος. Το μονο που οσως σου βγαλει θεμα αν φτασεις πανω απο 150 στο συγκεκριμενο μοντελο των 100 και των 125 αλογων ειναι το σασμαν... και υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις...