Κρατάω μια "πισινή" για το θέμα της κάρτας SIM, η οποία είναι παμπάλαια (6ετία+) και οι επαφές καταχωρήθηκαν στα λατινικά απο το ideos x5 που είχα πρίν.
Βέβαια,σκεπτόμενος και αυτήν την πιθανότητα,έκανα κάποιες μικρές παρεμβάσεις (πχ. έβαζα μια τελεία,αποθήκευα την επαφή,μετά έσβηνα την τελεια και ξανα αποθήκευα την επαφή) με την λογική οτι θα γίνει overwrite.Ισως παίζει κάτι με τους υπόλοιπους χαρακτήρες,οπότε για σιγουρα θα κάνω ένα ολικό wipe της SIM και θα περάσω τα πάντα εκ νέου.
Ευχαριστώ πάντως για την επιβεβαίωση φίλε nos7.Αυτό που ήθελα να σιγουρέψω ήταν αν γενικά παίζει πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό/έκδοση android και ένα μή αναβαθμισμένο συστημα ψυχαγωγίας.
Αν δέν καταφέρω κάτι,απο Δευτέρα με βλέπω στην Στακορ μπάς και είναι όντως θέμα αναβάθμισης...
Συγχώνευση διπλών μηνυμάτων:[time]1355563184[/time]
Εν τέλη τσάμπα κόπος όλο το βράδυ για το θέμα των επαφών (τουλάχιστον είχα με κάτι να ασχοληθώ στην νυχτερινή βάρδια).
Το phonebook εξακολουθεί να μου εμφανίζει τις επαφές με την συγκεκριμένη μορφή:
Η πλάκα είναι οτι στις εισερχόμενες/εξερχόμενες/αναπάντητες κλήσεις,τα ονόματα φαίνονται κανονικότατα και μπορώ να κάνω κλήση επιλέγοντας τις επαφές που βρίσκονται καταχωρημένες εκει!
Απο την στιγμή όμως που ακούω οτι ο nos7 δέν έχει πρόβλημα με το ίδιο κινητό και την ίδια έκδοση android,το μυαλό μου πάει αυτόματα στο σύστημα ψυχαγωγίας.Η βλακεία της υπόθεσης είναι οτι δέν έχω usb θύρα (06/2009 Mk7),οπότε για υπόθεση λίγων λεπτών θα πρέπει να πάω σε αντιπροσωπία και να χρεωθώ (προφανώς) το ανάλογο αντίτιμο...