ενημερωτικά το λάδι και το φρέον δεν το συμπληρώνεις.
πρώτα αφαιρείς το φρέον, μετα αφαιρείς το λάδι, μετά αφαιρείς τον αέρα (δημιουργείς κενό αέρος) και αυτό παίρνει το περισσότερο χρόνο, και μετα αφήνεις το σύστημα να ρουφήξει την ποσότητα λαδιου, και μετά την ποσότητα φρεον που θέλεις.
το να συμπληρώσεις με το ζόρι φρέον ή/και λάδι σε σύστημα ήδη υπο πίεση δεν είναι σωστός τρόπος. μερικοι που το κάνουν έτσι, γιατι δεν έχουν το σωστό μηχάνημα, είναι ο,τι χειρότερο. καλύτερα σε ψυκτικό, παρα σε μάστορα που ασχολείτε ΚΑΙ με αυτό.
Το νεο φρεον είναι μικρποτερης απόδοσης και οικολογικό. το "παλιό" και φθηνό δεν ήταν κινέζικο. ήταν καλύτερο, αλλα καρκινογόνο και παράνομο πλέον..
Το να χάνει μια μικρή ποσότητα φρέον είναι λογικό σε παλιο κομπρεσερ. το να χάσει λάδι δεν το έχω ακουσει ποτέ, γιατι το λάδι ειναι πιο βαρυ και κάθεται στο καρτερ. ενω το φρεον ειναι περισσότερο και ελαφρύτερο και κυκλοφορεί παντου. μου κάνει εντύπωση.