Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

chrisarg82

Original poster
MK7
Newbie
Mar 26, 2025
2
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες ημέρες έκανα πλήρη μετατροπή ένα 1600cc diesel με μηχανικό
κλειδί σε keyless entry & start. Φυσικά και δεν υπήρχαν μεταχειρισμένες έτοιμες πλεξούδες
και για αυτό έφτιαξα custom σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά σχεδιαγράμματα της ford με
μεταχειρισμένα ανταλλακτικά (χερούλια, κεραίες ,RFA , button)
Το πρόβλημα μου είναι ότι με forscan & IDS δεν μου έχει εμφανίζει κανένα σφάλμα στο DTC και με αλλαγμένες τις ρυθμίσεις
στο IPS , BCM. έχω προγραμματίσει κανονικά τα κλειδιά στη συχνότητα 434 mhz, το αυτοκίνητο κινείται κανονικά, αλλά στα κλειδιά δεν λειτουργεί κανένα κουμπί (κλείσε / άνοιξε) ο κινητήρας ξεκινά μόνο όταν το κλειδί ειναι
Στη emergency θέση ( Κολώνα τιμονιού).
Οποιαδήποτε ιδέα για λύση του προβλήματος, είναι δεκτή. Ευχαριστώ

chris44

MK7.5
Newbie
Dec 30, 2024
5
3
3
Μοντέλο
MK7.5
Μήπως να πας σε κάποιο μαγαζί που κάνουν αντικλείδια και τέτοια, να κάνουν προγραμματισμό το νέο κλειδί ξανά ;

chrisarg82

Original poster
MK7
Newbie
Mar 26, 2025
2
0
1
Μοντέλο
MK7
Μήπως να πας σε κάποιο μαγαζί που κάνουν αντικλείδια και τέτοια, να κάνουν προγραμματισμό το νέο κλειδί ξανά
σε ευχαριστω που ανταποκριθηκες, το forscan περναει κανονικα το security pats με πληρη ενεργοποιηση. εχω δοκιμασει aftermaket κλειδια και original (μεταχειρισμενα) και ολα λειτουργουν στο κεραιακι στη κολωνα.

Attachments

• IMG20260825090949.jpg
    IMG20260825090949.jpg
    888.2 KB · Προβολές: 7

chris44

MK7.5
Newbie
Dec 30, 2024
5
3
3
Μοντέλο
MK7.5
σε ευχαριστω που ανταποκριθηκες, το forscan περναει κανονικα το security pats με πληρη ενεργοποιηση. εχω δοκιμασει aftermaket κλειδια και original (μεταχειρισμενα) και ολα λειτουργουν στο κεραιακι στη κολωνα.
οκ. Λέει ότι έχει δυο κλειδιά αποθηκευμένα…μήπως είναι τα παλιά; Για δοκίμασε να κλειδώσεις-ξεκλειδώσεις με τα παλιά. Επίσης, τώρα πως ξεκλειδώνουν οι πόρτες ;

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread