Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Καλημέρα! Παιδιά να ρωτήσω έχει βάλει κανένας τελικό καζανάκι για θόρυβο σε diesel κάνει τίποτα σε ήχο?' έχω το 1.4 του 2010

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Χαιρετε. Δεν εχω ιδια πειρα. Αλλα απο οσα λενε, εχει διαφορα αλλα μικρη (και σε αποδοση - ελαχιστη και σε ηχο).

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Χαιρετε. Δεν εχω ιδια πειρα. Αλλα απο οσα λενε, εχει διαφορα αλλα μικρη (και σε αποδοση - ελαχιστη και σε ηχο).
Η απόδοση δεν με ενδιαφέρει πιο πολύ για τον ήχο θέλω να κάνει λίγο θόρυβο, αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι σε μάρκα η μέγεθος

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6

Αυτη ειναι η χόρνετ, όλικη εξατμίση πλην dpf κλπ.
Δεν θα εχει μεγαλη διαφορα σε πετρελαιοκινητο, μονο λιγη, αν ειναι ή δεν ειναι αισθητη η διαφορα επηρρεαζεται απο παραγοντες, οπως και αν ειναι ή δεν ειναι αρεστος ο ηχος.

vagelis

Original poster
Rookie
MK7
Σεπτ. 18, 2024
19
0
1
Μοντέλο
MK7
Η απόδοση δεν με ενδιαφέρει πιο πολύ για τον ήχο θέλω να κάνει λίγο θόρυβο, αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι σε μάρκα η μέγεθος

Αυτη ειναι η χόρνετ, όλικη εξατμίση πλην dpf κλπ.
Δεν θα εχει μεγαλη διαφορα σε πετρελαιοκινητο, μονο λιγη, αν ειναι ή δεν ειναι αισθητη η διαφορα επηρρεαζεται απο παραγοντες, οπως και αν ειναι ή δεν ειναι αρεστος ο ηχος.
Από θέμα ΚΤΕΟ δεν έχουμε πρόβλημα έτσι περνάμε κανονικά?

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
Δεν ειναι βεβαιο οτι ο ηχος θα ακουγεται οπως σε αυτο το βιντεο.
Αν δεν αφαιρεθει καταλυτης ή/και dpf περναει ΚΤΕΟ.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread