Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Καλά δεν έχει 10 ευρώ, εκτός και αν θέλουμε να πάρουμε ένα τυχαίο της αγοράς και να παίξουμε την τύχη μας στο αν θα δουλεύει σωστά. Αλλά εγώ το είπα εξαρχής, αν έχει αρχίσει να κάνει τσαλιμάκια ο θερμοστάτης, θα ξανακάνει 101%, οπότε καλό είναι να τον αλλάξουμε το ταχύτερο δυνατό. Την έχω πάθει παλιότερα και έχω μάθει πλέον.... ;)

nek_kmr

MK7.5
Newbie
Jan 18, 2026
3
0
1
Μοντέλο
MK7.5
Καλησπερα προσφατα αλλαξα ολοκληρο τον θερμοστατη σε fiesta mk7.5 1.0 γιατι εσπασε το σωμα του και εχανα τα νερα. Αλλα παρατηρω οτι τωρα το αμαξι αργει να ζεσταθει , καθως και στις κατηφορες ενω μπορει να ειναι στους 90 , αρχιζει να πεφτει στους 70. Αν ξερει καποιος τι συμβαινει? Το ανταλλακτικο ειναι τσεκαρισμενο οτι ειναι το σωστο για το αμαξι μου.

The Ace

Hero Member
Vip Team
MK7.5
Nov 20, 2015
1,426
268
83
53
Αθήνα
Μοντέλο
MK7.5
Για τις κατηφόρες είναι λογικό να βλέπεις μερικές φορές πτώση θερμοκρασίας, το κάνουν όλα τα αυτοκίνητα. Πάντα αναφέρω ότι παλιότερα έχω δει σε Mazda ή Honda (δεν θυμάμαι ακριβώς) να κατεβαίνω από βουνό (Τρίκαλα Κορινθίας) πολύ χαλαρά και χωρίς καθόλου γκάζι, και λίγο πριν να φτάσω στο τέρμα κάτω το αυτοκίνητο ξαναμπήκε σε cold-start (!!!) τσιμπώντας το ρελαντί επειδή είχε κρυώσει πολύ.

Για το αν ανοίγει-κλείνει σε σωστές θερμοκρασίες, αυτό εξαρτάται καθαρά από τις προδιαγραφές του θερμοστάτη, αν λες ότι είναι σωστός για το όχημα (με VIN και κωδικό εξαρτήματος), τότε απλά μπορεί να είναι ελαφρά ελαττωματικός (μου έχουν συμβεί και τα δύο, λάθος θερμοστάτης και ελαττωματικός από το κουτί του)

• Like
Αντιδράσεις: Κεραυνός and BloodMage

Κεραυνός

Hero Member
Jan 8, 2016
1,282
210
63
Μοντέλο
MK6
(με VIN και κωδικό εξαρτήματος), τότε απλά μπορεί να είναι ελαφρά ελαττωματικός (μου έχουν συμβεί και τα δύο, λάθος θερμοστάτης και ελαττωματικός από το κουτί του)
Πιθανον.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread