Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

xristina

Hero Member
May 9, 2010
1,515
0
36
41
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
mk1 Stelios said:
Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο για εμένα. Είναι θέμα καιρού και δουλειάς. Σίγουρα είναι κίνητρο για εμένα παραπάνω το να μαζευτούμε αρκετοί και να πάμε!
Υπάρχει κάποιος-κάποια που δεν έχει μπει ποτέ σε πίστα και θέλει να μπει έστω και σαν συνοδηγός? Κάποιος-κάποια που το έχει παιδικό απωθημένο να οδηγήσει σε πίστα? ...ίσως κάτι να μπορέσουμε να κάνουμε! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Για αυτό υπάρχουμε σαν κλαμπ ;) 
εγω θελω να μπω σαν συνοδηγος...δεν εχω ξαναμπεί... tease

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ψήνομαι πάρα πολύ να έρθω! Απλά υπάρχει πιθανότητα να δουλεύω γι' αυτό και δεν το λέω για 100%. Τώρα αν θα μπω (συνοδηγός) στο αγωνιστικό, αν θα βάλω τον πάνθηρα να τρέξει, δεν ξέρω...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
kostg said:
Ψήνομαι πάρα πολύ να έρθω! Απλά υπάρχει πιθανότητα να δουλεύω γι' αυτό και δεν το λέω για 100%. Τώρα αν θα μπω (συνοδηγός) στο αγωνιστικό, αν θα βάλω τον πάνθηρα να τρέξει, δεν ξέρω...
εμείς θα τον ετοιμάσουμε......

faidra7

Pro Member
May 1, 2012
834
2
18
Γαλατσι-Πειραιας
Εγώ πάντως άκουσα για πολύ άσχημο καιρό με καταιγίδες και πολύ κρύο και χιόνια (δυστυχώς όχι εδώ) βόρεια Ελλάδα...!!!  :eek: :eek: :eek:

sophia

Member
Feb 6, 2011
172
0
0
55
ΑΘΗΝΑ
mk1 Stelios said:
Ότι έριξε νομίζω έριξε το βράδυ από βροχή! Πάω μια βόλτα προς τα κάτω να μην αφήσω μόνο και τον λύκο! Αν θέλει κάποιος να έρθει για βόλτα...σίγουρα θα περάσει ξεχωριστά!

Πράγματι ο φανταστικός οδηγός Στέλιος έκανε να περάσουν ξεχωριστά όσοι συνοδήγησαν μαζί του σήμερα...
Οδήγησε το μαύρο 1.1. με "πολιτικά" λάστιχα και παρ' όλα αυτά κατάφερε και τα πήγε θαυμάσια για άλλη μια φορά....
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για την χαρά που θέλει να δώσει σε όσους κάθονται στο διπλανό του bucket κάθισμα!!!

Να οδηγάς ένα αγωνιστικό 53hp για μια ώρα, να βρέχει, να ανοίγει ο καιρός και να μισοστεγνώνει, φορώντας μεταχειρισμένα πολιτικά ελαστικά sawa 155/70 13 με όφσετ 47.5 αντί 32...τότε σίγουρα μιλάω για ένα από τα καλύτερα σχολεία οδήγησης που ανατρέπουν κάθε θεωρία....
Φυσικά υπάρχει και βίντεο που θα αναρτηθεί σύντομα! 

lookmimis

Member
May 13, 2010
216
0
0
54
αθηνα
επαιξε το τρελο αγορι το καταχαρηκε το ιδιο κι εμεις που απολαυσαμε ομορφες πλαγιολισθησεις με το μικρουλι και αν η οργανωτικη δεν του εβαζε χερι για να κοψει (ουτε σε δυο GTR δεν το παν αυτο) ακομα εκει θα ητανε μεχρι να το τελειωσει η βενζινη χε χε!!
Επισης πολυ καλος κι ο WOLF με το ομορφο και σπανιο 4Χ4 swift του. 

Έτοιμο το βιντεάκι που είχα υποσχεθεί! Το πρώτο και το δεύτερο σκέλος είχαν πολύ υπέρθεση στο φως λόγο βροχής και συννεφιάς και έτσι το βίντεο έχει λίγο από το τρίτο και την αρχή του τέταρτου σκέλους (αφού έμεινε και από μπαταρία η κάμερα)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pPyrOwVQJHw&feature=youtu.be[/youtube]

Ευχαριστώ τα παιδιά που ήρθαν να με δουν! Πιστεύω ότι τους άφησα ικανοποιημένους!!  ;)

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
ΕΤΣΙ ΣΤΕΛΑΡΑ ΜΑΣ  biggrin biggrin biggrin biggrin  ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα για το θεαμα που προσεφερες και εβαλες και μεσα μελη να δουν τι παει να πει αγωνιστικη οδηγηση  ok234 ok234 για τις οδηγηκες σου ικανοτητες νομιζω οτι ειναι περιτο να μιλησω αφου ολοι ξερουμε τι ''τιμονι'' εισαι και τα λεει και ολα το βιντεο  AR15firing AR15firing AR15firing οσο για εμενα που το εχασα και δεν μπορεσα να ερθω (γιατι ειδα αργα οτι τελικα θα κατεβεις μεγαρα) στεναχωρεθηκα αρκετα  :( :( :'( :'( αλλα δεν χανομαστε...σιγουρα θα δοθει καποια στιγμη η ευκαιρια να χαρω και εγω μαζι σου σαν συνοδηγος σου οπως μ εχεις υποσχεθει giggle giggle

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
52
Κορυδαλλος
lookmimis said:
επαιξε το τρελο αγορι το καταχαρηκε το ιδιο κι εμεις που απολαυσαμε ομορφες πλαγιολισθησεις με το μικρουλι και αν η οργανωτικη δεν του εβαζε χερι για να κοψει (ουτε σε δυο GTR δεν το παν αυτο) ακομα εκει θα ητανε μεχρι να το τελειωσει η βενζινη χε χε!!
Επισης πολυ καλος κι ο WOLF με το ομορφο και σπανιο 4Χ4 swift του.   
Την επόμενη φορά που θα μας δωθει η ευκαιρία θα ήθελα να συνοδηγησεις μαζί μου ;)

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
52
Κορυδαλλος
Γέρακας, 22 Νοεμβρίου 2012. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, με γιορτινή διάθεση η ΦΙΛΠΑ θα συμμετέχει ενεργά στην ξεχωριστή εκδήλωση για Ιστορικά Αυτοκίνητα-Trackay for Historic Cars που οργανώνει η Hellenic Track Days στο Αυτοκινητόδρομιο Μεγάρων.

Θα είναι μία εκδήλωση σπορ οδήγησης στη πίστα των Μεγάρων «Trackday» με την διαδικασία των Group δυναμικότητας. Συγχρόνως εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Σπορ Οδήγησης για Νέους Οδηγούς με πλούσιο θεωρητικό & πρακτικό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα θα ε
πιμεληθεί ομάδα εκπαιδευτών της Hellenic Track Days & του περιοδικού Drive.

Τα Group, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα είναι ολιγομελή με 8 έως 10 αυτοκίνητα αυστηρά & τα σκέλη θα είναι διάρκειας 13-15 λεπτών.

Τα Group δυναμικότητας χωρίζονται με χρώματα και θα είναι τα εξής:

➢ Μώβ Group - Ομάδα Σεμιναρίου Σπορ Οδήγησης Νέων Οδηγών.
➢ Γαλάζιο Group - Ιστορικά Αυτοκίνητα με μέσο χρόνο 1.25' & άνω
➢ Πράσινο Group - Ιστορικά Σπορ Αυτοκίνητα με μέσο χρόνο 1.23' - 1.17'
➢ Κίτρινο Group - Ιστορικά Αγωνιστικά Αυτοκίνητα με μέσο χρόνο το 1.16' - 1.11'
➢ Κόκκινο Group - Ιστορικά Αγωνιστικά Αυτοκίνητα με μέσο χρόνο το 1.10΄ & κάτω

1. Στην πίστα θα υπάρχει ασθενοφόρο & επιβλέπων προσωπικό ασφαλείας συν κριτές.

2. Τα οχήματα που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια μηχανολογική κατάσταση ενώ ο θόρυβος των εξατμίσεων τους δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 95-98db στις 3000στρ/λεπτό ΑΥΣΤΗΡΑ.

3. Απαγορεύεται η χρήση τρακτερωτών ελαστικών (gravel tyres).

4. Τα οχήματα οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με σταθερά τοποθετημένο και εγκεκριμένο πυροσβεστήρα σε εμφανές σημείο.

5. Διευκρινίζεται ότι τα μονοθέσια, τύπου Formula Cars, θα πρέπει απαραιτήτως να είναι εφοδιασμένα με αυτόματη πυρόσβεση και να έχουν ζώνες εγκεκριμένες 6 σημείων.

6. Οι οδηγοί πρέπει απαραιτήτως να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης & να είναι εφοδιασμένοι με κράνη τύπου open ή full face.

7. Οι οδηγοί των κατηγοριών Formula-Πρωτοτύπων πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αγωνιστικό ρουχισμό (φόρμα, γάντια, balaclava).

8. Δεκτά για συμμετοχή τα Ιστορικά Οχήματα με πινακίδες ΦΙΛΠΑ–ΕΛΠΑ και κανονικές Υπουργείου για οχήματα εφοδιασμένα με κάρτες FIVA καθώς και με FIVA Youngtimer.

Μήπως κάποιος πρέπει να ετοιμάζεται? ::) giggle

lookmimis

Member
May 13, 2010
216
0
0
54
αθηνα
εγω αμα ψαχνεις οδηγο ειμαι μεσα φυσικα με ολα τα εξοδα πληρωμενα  redface απο ε(σ)ενα φανταστικε μου φιλε!!!!!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread