Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Για αρχή είναι πολύ καλά. Ακόμα για όσους έρθουν απλά να δουν θα τους μείνει αξέχαστη η εμπειρία.
Φυσικά όσοι θέλουν να μπουν σαν συνοδηγοί, να είναι σίγουροι πως κάποιος από εμάς θα τους βάλει μέσα!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Eγώ π.χ. δεν έχω κράνος, έχουν διαθέσιμα εκεί ή πρέπει να βρω, δανειστώ, οτιδήποτε;

georgemav

Member
Jun 8, 2012
245
0
0
ωραία οπότε αν δεν προκυψη τίποτα τελευταία στιγμή είμαι μέσα και εγώ,θα βρω και ένα κράνος και ήμαστε κόμπλε!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Το extra Στέλιο θα το ήθελα κι εγώ.

Άρα για την Κυριακή έχουμε προς το παρόν:

1- mk1 stelios
2- kostg
3- georgemav
4- ilias86
5- PanosWhite
6- WOLF

ilias86

Hero Member
Vip Team
MK7.5
May 28, 2011
1,200
24
38
39
Γλυφάδα
Μοντέλο
MK7.5
Θα δωσω και εγω το παρον σαν θεατης... Τωρα αν καποιος επιθυμει εναν συνοδηγο στους γυρους του με τα χαρας θα επιβιβαστω....

PanosWhite

Hero Member
May 11, 2011
2,373
0
36
Λογικα και εγω ισως ερθω αλλα για να δω οπως και ο ηλιας μονο για συνοδηγος αν θελετε

Κώστα θα σου έχω το γούρικο κράνος που πήρα το πρωτάθλημα το 2008! Μπορεί να σου δώσει και 10 άλογα!!

Εδώ να κάνω μια μικρή ενημέρωση και να πω πως οι φθορές για ένα πολιτικό αυτοκίνητο στην πίστα για 2 σκέλη είναι σχεδόν μηδαμινές εφόσον κινηθεί με σωστές γραμμές κοντά στα όριο και ο οδηγός του δεν το παρακάνει!
Οι λάθος γραμμές είναι αυτές που ζορίζουν το αυτοκίνητο και καταπονούν αναρτήσεις φρένα και ελαστικά! Οι λάθος γραμμές και ο κακός τρόπος τοποθέτησης του αυτοκινήτου στην στροφή δεν ισχύει μόνο στην πίστα! Ισχύει στον δρόμο με την μόνη διαφορά που αν κάνεις λάθος στην πίστα, απλά έχεις "αγοράσει" μια στροφή, ...αν κάνεις λάθος στον δρόμο ίσως το πληρώσεις με την ίδια σου την ζωή ή την ζωή κάποιων άλλων!  Σκοπός της παρουσίας μας την Κυριακή είναι για να γίνουμε όλοι (ακόμα και εγώ) πιο σωστοί και όχι πιο γρήγοροι! 

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
Μετα την πίστα αν το επιτρέπει ο καιρός θα μπορούσαμε να πάμε και παχη για ένα καφεδάκι και για φωτογραφηση των αυτοκινήτων μας με θέα την θάλασσα....
Επίσης μην ξεχνάμε το σεμινάριο που μπορει να κάνει ο Στέλιος σε όποιον το επιθυμει ;)

georgemav

Member
Jun 8, 2012
245
0
0
μπρος γκρεμός(TrackDay) και πίσω ρέμα(καφεδάκι-φουτεράκι),προβλέπεται πολύ ωραία μέρα

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
Δεν θα άλλαζα την μανιακη παρέα στην πίστα και την βελτίωση των οδηγικων μου ικανοτήτων με τη βοήθεια του Στέλιου και το μεσημεριανό καφεδάκι με θέα την θάλασσα οπότε βάλτε με στη λίστα ...Ευχαριστω

Ail

New member
May 10, 2010
77
0
0
42
Τρικλοποδιά σε δυο μέλη του  forum που προσπαθησαν να οργανώσουν ενα αυτοκινητιστικό event

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Οι FiestaManiacs και σαν club αλλα και ειδικα η οργανωτικη του,εχει αποδειξει πολλες φορες οτι δεν βαζει "τρικλοποδιες" στα μελη του.
Αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει και ο ιδιος ο Στελιος,αλλα και οποιοδηποτε αλλο μελος παρακολουθει-συμμετεχει στο club απο τα πρωτα του βηματα.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το ειρωνικο σχολιο,απο την στιγμη που ο ιδιος ο admin του club εχει ηδη δηλωσει οτι θα βρισκεται στα Μεγαρα(και ακομα δεν ξερουμε και ποιοι αλλοι θα πανε)μαζι με τα υπολοιπα παιδια που θα παρευρεθουν εκει.
Το club ειναι γνωστο οτι καθε 15 μερες κανει μια συναντηση.Το οτι καποια μελη θα πανε στα Μεγαρα δεν ακυρωνει το ενα το αλλο.Ειναι απλα μια εναλλακτικη για καποιον που δεν μπορει να παει στα Μεγαρα και τιποτα αλλο.

Το αν και ποτε,θα μπορεσει η οργανωτικη να διοργανωσει ενα επισημο track-day στα Μεγαρα,αυτο αφορα την ιδια την οργανωτικη.Να ειστε σιγουροι οσοι ενδιαφερεστε οτι οταν αποφασιστει θα εχουμε συζητησει και με τον Στελιο ωστε ολα να ειναι την εντελεια.
Δυστυχως ή ευτυχως το θεμα των Μεγαρων και του track-day ειναι κατι που δεν το παιρνουμε ελαφρα την καρδια και θελουμε να ειμαστε σιγουροι οτι ολα θα γινουν σωστα αλλα και οπως πρεπει.

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το ειρωνικο σχολιο,απο την στιγμη που ο ιδιος ο admin του club εχει ηδη δηλωσει οτι θα βρισκεται στα Μεγαρα(και ακομα δεν ξερουμε και ποιοι αλλοι θα πανε)μαζι με τα υπολοιπα παιδια που θα παρευρεθουν εκει.

scorpion said:
Ο panosd δεν θα έρθει γιατί δεν έχει αμάξι για να κινηθεί
ούτε εγώ θα μπορέσω

Καλά να περάσετε

Οπότε δεν νομίζω να το δήλωσε πουθενά.....
Επίσης απο τα πρώτα βήματα παρακολουθούμε -συμμετεχουμε σε αυτό το club και
για να το λέμε κάποια αφορμή υπάρχει.....

Καί τέλος  για το αν και πότε θα  μπορέσει η οργανωτική να το διοργανώσει  ένα δεύτερο επίσημο track-day  όπως αρμόζει σε ένα αυτοκινητιστικό club πέρα απο καφέδες  αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με το Στέλιο να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ εφοσον υπαρχει  και συμμετοχή μελών!!!!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread