Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

grg019

Original poster
Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και το φιεστα γραφει χιλιομετρα. Χθες εκανα το 3ο προγραμματισμενο service και συμπεριλαμβανε τα εξης:

-αλλαγη λαδιων
-αλλαγη φιλτρου λαδιου
-αλλαγη μπουζι
-αλλαγη φιλτρου αερος
-αλλαγη φιλτρου καμπινας
-ελεγχο και πιεση ελαστικων (συσφιξεις μπουλονιων, φθορα κλπ)
-ελεγχο ηλεκτρονικων (φωτα, αλαρμ, προβολεις ομιχλης, παραθυρα, καθρεπτες, κλπ)
-ελεγχο και συμπληρωση υγρων (τιμονι, φρενα, αντιψυκτικο)
-ελεγχο φρενων
-λιπανση σε ολες τις πορτες και πορτμπαγαζ

κυριολεκτικα φυλλο και φτερο το εκαναν, στο τελος το εβαλαν και στο διαγνωστικο για τυχον προβληματα και εφυγα μετα απο περιπου μιαμιση ωρα. Το κοστος των παραπανω ανηλθε στο ποσο των 86 Ε!!!!

Υ.Γ. δεν αλλαξα φιλτρο αερος (λογω αντικαταστασης του με ενα της ΚΝ) και φιλτρο καμπινας (ειχα βαλει στο προηγουμενο)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Τσαμπα πραμα!! παρα πολυ καλη τιμη!! μακαρι να μας παρουν κι εμας τοσα του χρονου!!

grg019

Original poster
Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
pitbull said:
Γρηγορη τοσα σου πηραν μαζι με τα ανταλλακτικα η τα ανταλλακτικα ηταν δικα σου?
Πηγα συνεργειο εγω και ο καφες μου! Ολα αντιπροσωπειας!!

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Μια χαρά Γρηγόρη!!! καλά και απροβλημάτιστα χλμ να συνεχίσεις να έχεις!!

grg019

Original poster
Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Ευχαριστω πολυ ρε παιδια να ειστε καλα

teo

Newbie
Σεπτ. 25, 2010
9
0
1
40
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
γρηγορη επειδη και εμενα πλησιαζει το 3ο προγραματισμενο service και εχω ρωτησει μου εχουνε πει κατι τρελες τιμες καμια σχεση με την δικη σου.που ακριβος το εκανες το service μεσα στην ford η σε κανενα εξουσιοδοτημενο?

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
εμενα μου ειχαν πει 62ευρω για λαδια και φιλτρο λαδιου;πληρωσες αλλα 20ευρω ολα τα υπολοιπα;;;;που ειναι αυτη η αντιπροσωπεια να την επισκεφτω και γω!!

grg019

Original poster
Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Παιδια το σερβις εγινε στην Βεροια στην αντιπροσωπεια της Ford (ΚΡΙΚΟΣ)!! Ελατε να σας κλεισω ραντεβου!!! Φιλε moican 62Ε για λαδια και φιλτρο νομιζω οτι ειναι παρα πολλα. Εκπτωση δεν εχεις καθολου;

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
grg019 said:
Παιδια το σερβις εγινε στην Βεροια στην αντιπροσωπεια της Ford (ΚΡΙΚΟΣ)!! Ελατε να σας κλεισω ραντεβου!!! Φιλε moican 62Ε για λαδια και φιλτρο νομιζω οτι ειναι παρα πολλα. Εκπτωση δεν εχεις καθολου;
οτι ειναι πολλά το ξέρω!αναλυτικά,10ευρω το φιλτρο,15εργασια και 36 το λαδι!Οσο για την εκπτωση.... έχω μια εκπτωση της ταξης του 30% biggrin... αλλα την έχω μονο όταν δεν παω στη φορδ και πηγαινω ή σε συνεργειο ή σπιτι μου! :D :D :D :D :D

grg019

Original poster
Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
η τιμή που ανέφερα ήταν με έκπτωση! και εμένα μου έκανε εντύπωση να σου πω την αλήθεια! πάντως αν θέλεις να κανείς σέρβις στην αντιπροσωπεία ψαξτο και άλλο κάτι παίζει με τις εκπτώσεις!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
grg019 said:
η τιμή που ανέφερα ήταν με έκπτωση! και εμένα μου έκανε εντύπωση να σου πω την αλήθεια! πάντως αν θέλεις να κανείς σέρβις στην αντιπροσωπεία ψαξτο και άλλο κάτι παίζει με τις εκπτώσεις!
εννοεις με τις εκπτωσεις λογω εποχης;γιατι κατα τ'αλλα ειναι στο χερι του εκαστοτε αντιπροσωπου!και μενα στην αρχη εντυπωση μου ειχε κανει,γιατι σκεφτομουνα πως,τουλαχιστο για τα λαδια που ηθελα να αλλαξω,θα μου εκανε καποια εκπτωση και παρ'ολα αυτα μου ειπε τοσα λεφτα!το αποτελεσμα,τα εβαλα αλλου,και απλα στην αντιπροσωπεια θα πηγαινω για τα προγραμματισμενα μονο!

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
moican said:
οτι ειναι πολλά το ξέρω!αναλυτικά,10ευρω το φιλτρο,15εργασια και 36 το λαδι!Οσο για την εκπτωση.... έχω μια εκπτωση της ταξης του 30% biggrin... αλλα την έχω μονο όταν δεν παω στη φορδ και πηγαινω ή σε συνεργειο ή σπιτι μου! :D :D :D :D :D
το φίλτρο λαδιού έχει 8e και όχι 10
το λάδι παίζει γύρω στα 40 και όχι στα 36
και 15e εργασία? ? ? καλά κρασία

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread