Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

lefteriss21

Original poster
Newbie
Nov 14, 2017
1
0
0
Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενώς ford fiesta 2009 μοντέλο  ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ της κονσόλας  και δεν άναβαν τα φωτά στα κουμπιά ενώ το κουμπί του κλειδώματος και των αλαρμ λειτουργούν η υπόλοιπη κονσόλα είναι νεκρή .  μετά από 1 μηνά άλλαξα την μπαταριά και δεν λειτουργεί τίποτα πάρα μόνο η οθόνη .Το πήγα σε ένα ηλεκτρολόγο έβαλε κάποια διαγνωστικά που έχει άλλα δεν βγάζουν κανένα σφάλμα βλέπει ότι λειτουργούν όλα κανονικά μήπως έχει τύχει σε κανέναν σας αυτό το πράγμα ο ηλεκτρολόγος έχει σηκώσει τα χεριά ψιλά γιατί δεν μπορεί να βρει τι είναι

Dec 22, 2010
2
0
0
Καλησπέρα φίλε έχω και εγώ ένα fiesta 09 και έχω πάθει το ίδιο ακριβώς. Πήγα στη Ford και μου είπαν πλακέτα του πληκτρολόγιου και θέλει αλλαγή το πληκτρολόγιο χωρίς να το αγγίξουν καν. 100€ θέλουν..

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Σηκώνει παραπάνω διερεύνηση το θέμα σας. Αν δε βγει δηλαδή η πλακέτα να την έχεις στα χέρια σου και να την τσεκάρεις, δε θα βρεθεί η άκρη. Ξέρω, είναι πολύ εύκολο να πεις θέλει πλακέτα και τέλος.
Εκτός και αν είναι είναι ένα πρόβλημα που το έχουν δει και άλλες 20 φορές, οπότε είναι σίγουροι για τη λύση του.

greyfiesta

New member
Jun 15, 2013
64
0
0
Είχα αντιμετώπιση και γω παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν αλλά λύθηκε μόνο του με ένα "reset" στο αυτοκίνητο. (Έβγαλα τον πόλο της μπαταρίας και το άφησα έτσι για λίγη ωρα). Και μετά όλα καλά. Αν δεν το έχεις αλλάξει ήδη δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις και που ξέρεις μπορεί να σταθείς και συ τυχερός...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread