southern said:ναι αλλα μου φαινεται με την χοανη ψοφαει παρα παρα πολυ.ισως με τον παπα
συνελθει λιγο.
σκεφτομαι να μην βαλω καθολου φιλτρο μεσα και να βαλω...μην γελασετε...ενα κομματι
καλσον στην θεση που περναει ο αερας
southern said:αυτο με το καλσον το εχω ακουσει απο μηχανικο,τωρα τι αλλο να σου πω ,μεχρι εκει....
pitbull said:Kαι επανερχομαι στο θεμα.Μαζι με το τελικο θα μπει και μια φιλτροχοανη,απ'οσα εχω διαβασει αυτη που δουλευει καλα στα αμαξια μας ειναι η bmc οποτε και σε κατι τετοιο προσανατολιζομαι.Εχει να προτεινει καποιος καμια καλυτερη λυση?Να μην ξεχασει βεβαια οτι το αμαξι ειναι 1250cc.Τα κολλαρα και οι γωνιες οσο αφορουν την διαμετρο τους ειναι ιδιες με το 1400 και 1600 η υπαρχει διαφορα για το λογο οτι εχω μικροτερη πεταλουδα?
Αυτα εχει γραψει ο southern
Πεταλουδα φ45
σωληνας με γωνια 90 μοιρες - φ50
χοανη - φ65
μουφα μεταλλικη διαστολη - απο την μια φ45 απο την αλλφ φ60
pitbull said:Λοιπον παιδια εγω μετρησα το παχος της πεταλουδας μου και ειναι 55mm. Πως γινεται και του 1400cc να ειναι φ45 αφου ειναι μεγαλυτερη?Μηπως ειναι 60?
pitbull said:Ναι ρε παιδια εξωτερικη μετρησα και ειναι 55mm, τι να την κανουμε την εσωτερικη αφου τα κολλαρα και οι γωνιες απ'εξω μπαινουν.
southern said:μην μπερδευεις τον κοσμο ρε μπαμπη
1.4 με το 1.6 φορανε την ιδια πεταλουδα και ειναι 45αρα.
το 1.25 εχει ακομα πιο μικρη πεταλουδα στανταρ αυτο που δεν γνωριζω ποσο διαμετρο εχει.
οσο για την πολλαπλη εισαγωγης
το 1.4 φοραει 32 χιλιοστα διαμετρο εισαγωγης, το 1.6 36 χιλιοστα.
ιακωβο ψαξε στο συστημα σου σε παρακαλω και επιβεβαιωση προς αποφυγη απαρεξηγησεων