Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
ωραιος μπαμπη...

λουκια το start tuning δεν κολλαει....
keep tuning λεμε του παιδιου,δεν αρχιζει τωρα,εχει αρχισει εδω καιρο... :D :p

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
με γειες!!
η χοανη ειναι μια χαρα θα κουμπωσει με ανεση πανω στον σωληνα ενω με 60αρα επρεπε
να φτιαξεις μουφα οποσδηποτε γιατι δεν θα χωραγε...την χοανη μπορεις να την βαλεις
και χωρις μουφα προχειρα αν και λαστιχο με λαστιχο δεν κραταει και μπορει να στην
πεταξει...65 με τα παρελκομενα μια χαρα τιμη ειναι.
Στο κολαρο τι σε προβληματιζει ? μηπως δεν κλεινει το καπο?

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Ευχαριστω παιδια.Ναι αυτο με ψιλοπροβληματιζει αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι αφου εχει μεγαλη ελαστικοτητα θα πατικοθει με τον καιρο και θα ειναι οκ.Οσο για την μουφα που λες εισαι σωστος,με τον καιρο και την ζεστη θα μαλακωσουν τα πλαστικα και πολυ πιθανον να φυγει,θα κοιταξω για μεταλλικη μουφα να μπει ενδιαμεσα.

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
σε οποιον εξατμισα και να πας θα σου φτιαξει μια διαστολη δεν ειναι τιποτα...
το καπο κλεινει κανονικα μη φοβασαι!

απορω γιατι ακομα εισαι εδω και δεν εισαι κατω να το μονταρεις πανω....

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
μεγειες και απο μενα!!!!! θα περασω και εγω σε αυτη την μοντα γιατι δεν βλεπω προκοπη με το εσωτερικο φιλτρο ;)

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
m@kro said:
θα περασω και εγω σε αυτη την μοντα γιατι δεν βλεπω προκοπη με το εσωτερικο φιλτρο ;)

στο στελιο πες τα αυτα με τα χαρτινα φιλτρα...

southern

Original poster
Maniac Member
May 9, 2010
4,897
3
38
δεν αξιζει να δωσεις τοσα για ενα ελευθερο φιλτρο στον παπα..
τουλαχιστον με τοσα βαζεις χοανη και περνεις και ενα 5 αρι αλογα

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
pitbull said:
Καποιοι μου πρωτειναν και εμενα να βαλω ελευθερας αντι για φιλτροχοανη,θυμασαι σε τι τιμη το ειχες παρει?
ναι κανα 70 το ειχα παρει...
southern said:
εχεις τιποτα αλλο?
ενα τελικο απο παπαδοπουλο εχω

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
pitbull said:
Πηγα σημερα και εγω και αγορασα τα συμπρακαλα μου.Πηρα μια φιλτροχοανη bmc διπλου κωνου TW65-150(μονου δεν ειχε)με κοστος 65€,με κατι παζαρια μου πηγε 65€ μαζι τρεις κολλιεδες και ενα φιλτρο αναθυμιασεων.Περασα μετα και απο Φρατζη απο τον Ασπιωτη και πηρα και ενα κολαρο με κοστος 16.50€ τα κολαρα σιλικονης ειχαν κανα 30€  ???,το κολαρο πανω γραφει 55Χ150Χ250 και εχει εσωτερικη διαμετρο 55χιλιοστα και εξωτερικη 65 η εξωτερικη με προβληματιζει λιγο αλλα αμα δεν κανει θα μου το αλλαξει.Στην πεταλουδα παντως μπαινει κουτι.Τα υπολοιπα θα τα δουμε με την τοποθετηση.

Kαι μια σελιδα με φιλτροχοανες

http://www.maxdrive.gr/index.php?target=categories&category_id=198

ελα σαββατο πρωι να τα περασουμε... καποια στιγμη θα βαλουμε και μια θερμοασπίδα..

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Μιας και με φαγανε μερικοι να την βαλω τελικα εκατσα σημερα και την περασα την φιλτροχοανη.Ευκολη και απλη δουλεια,το μονο που θελω να επισημανω ειναι οτι και τα φιλτρακια αναθυμιασεων εχουν διαφορετικες διαμετρους κατι που δεν γνωριζα και αυτο που ειχα αγορασει ηταν μεγαλυτερο.Τελικα πηρα ενα αλλο (κοστος 6€)με διαμετρο 9mm και το εβαλα με την γωνιτσα που εχει ο παπας.Τελικα για μουφα εβαλα μια πλαστικη σωληνα υδροροης 50mmαπο την μια 65mm απο την αλλη και εδεσε μια χαρα.Με μια βολτα που το εκανα ειδα οτι μετα τις 3000 στροφες αρχιζει να ακουγεται ενας ωραιος θορυβος που σε συνδιασμο και με ενα τελικο θα ειναι ολα τα λεφτα(οχι οτι τωρα με χαλαει).Μιας και δεν το δοκιμασα αρκετα δεν μπορω να πω την αποψη μου για το αν πηρε τιποτα ,παντως η εντυπωση που μου αφησε ηταν οτι φορτωνε καλυτερα στις χαμηλες και ειδικα μεταξυ 2500 και 3500 στροφων.Αυτα στο μελλον βλεπουμε.

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
αντε μεγιες μπαμπη,το τσερκι που εβαλες δεν χρειαζεται,βαλε καλυτερα ενα ται-ραπ και πιασε το στον εναν αυλο απο την εισαγωγη και αφου την αλλαξες...πλυνε και την μηχανη,ευκαιρια ειναι

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread