-
- Administrator
- Moderator
Η μπαταρια βγηκε απο τον φιεσταρο....θα ανεβει αυριο στο μαγαζι να μπει στον φορτιστη,με λιγα αμπερ να αρχιζει να ''ψηνεται''!!!θα την φορτησω,και θα την αφησω να μπει στο αμαξι μολις κινηθει!!
το αμάξι πόσο χρονών είναι?GReenDim said:Â Παιδια Â εχω Â προβλημα Â με Â την Â μπαταρια (οχι του Fiesta).
 Στο  αυτοκινητο  του  γιου  μου (Fiat  Stilo),  οταν  μεινει  ακινητοποιημενο  2-3 ημερες,  δεν  παιρνει  μπροστα.
Â Η Â μπαταρια  ειναι  2 χρονων.  Επειδη  το  εχει  κανει  και  αλλες  φορες,  σκεφτομαι  να  την  αλλαξω.
 Το  θεμα  ειναι  μηπως  το  προβλημα  δεν  ειναι  στην  μπαταρια,  αλλα  καπου  αλλου  και  την  αλλαξω  τσαμπα.
GReenDim said: Eχει μεινει 2-3 φορες ακινητο για διαστημα περισσοτερο της μιας εβδομαδας.
 Επειδη το συστημα δεν απομονωνει, εβαλα (πριν 1 μηνα) διακοπτη που κλεινει τελειως.
 Αλλα και παλι μου εκανε τα ιδια.
GReenDim said: Tελικα αλλαξα μπαταρια.Â
 Διαρροες δεν βρηκε ο ηλεκτρολογος, με ρωτησε και μου ειπε περιπου αυτα που μου ειπε καιÂ
 ο Στελιος.
Â
οντως ειναι ακριβηpitbull said:Ψιλο ακριβη μου ακουγεται,βεβαια δεν ξερω και τι μπαταρια φοραει.
ολες πλεον οι μπαταριες ειναι κλειστου τυπουGReenDim said: Tα στοιχεια που θυμαμαι. ειναι κλειστου τυπου, με ματι, 62Ah και μου εδωσε εγγυηση 3 χρονια.
m@kro said:μια χαρά πλήρωσες.....70 eyro έχουν οι 55ah και 1 χρόνο εγγύηση
scorpion said:η ford δινει σε ολα τα συμβατικα αυτοκινητα 45ah εσυ γιατι εβαλες τοση μεγαλη?