Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Η μπαταρια βγηκε απο τον φιεσταρο....θα ανεβει αυριο στο μαγαζι να μπει στον φορτιστη,με λιγα αμπερ να αρχιζει να ''ψηνεται''!!!θα την φορτησω,και θα την αφησω να μπει στο αμαξι μολις κινηθει!!

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
  Παιδια  εχω  προβλημα  με  την  μπαταρια (οχι του Fiesta).
 Στο  αυτοκινητο  του  γιου  μου (Fiat  Stilo),  οταν  μεινει  ακινητοποιημενο  2-3 ημερες,  δεν  παιρνει  μπροστα.
Â Η Â μπαταρια  ειναι  2 χρονων.  Επειδη  το  εχει  κανει  και  αλλες  φορες,  σκεφτομαι  να  την  αλλαξω.
 Το  θεμα  ειναι  μηπως  το  προβλημα  δεν  ειναι  στην  μπαταρια,  αλλα  καπου  αλλου  και  την  αλλαξω            τσαμπα.

GReenDim said:
  Παιδια  εχω  προβλημα  με  την  μπαταρια (οχι του Fiesta).
 Στο  αυτοκινητο  του  γιου  μου (Fiat  Stilo),  οταν  μεινει  ακινητοποιημενο  2-3 ημερες,  δεν  παιρνει  μπροστα.
Â Η Â μπαταρια  ειναι  2 χρονων.  Επειδη  το  εχει  κανει  και  αλλες  φορες,  σκεφτομαι  να  την  αλλαξω.
 Το  θεμα  ειναι  μηπως  το  προβλημα  δεν  ειναι  στην  μπαταρια,  αλλα  καπου  αλλου  και  την  αλλαξω  τσαμπα.
το αμάξι πόσο χρονών είναι?
έχει αλλαχτεί η μπαταρία του ξανά?
αν ναι τι μάρκα είναι?

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
  Το  αυτοκινητο  ειναι  του  2003.  Η  μπαταρια  αλλαχτηκε  πριν  2  χρονια.
  Το  προβλημα  παρουσιαστηκε  οταν  βαλαμε  καποιο  συστημα  multimedia.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ααααα, το έχω ξαναδεί αυτό... Κινέζικο multimedia; Πιο παλιά σε ένα golf V φίλου μου, έκανε διαρροή και κάθε 2-3 μέρες δεν έπαιρνε μπροστά. Ενώ φαινόταν κλειστό το multimedia δεν έκλεινε πραγματικά και άδειαζε τη μπαταρία. Όταν το ξήλωσε, όλα καλά, μια χαρά το γκολφάκι.

Μπορεί κ να είναι τυχαίο το ότι μπήκε το σύστημα! Αν έχεις υποψίες για αυτό πρέπει να μετρηθεί το αμάξι για τυχόν διαρροή με πολύμετρο βγάζοντας τον πόλο κ κάνοντας αμπερομέτρηση. Εμένα για μπαταρία μου κάνει!
Υπάρχαν διαστήματα που το αμάξι έμεινε πολλές μέρες ακίνητο όταν αλλάχτηκε η μπαταρία?
Άν ήμασταν κοντά θα πεταγόμουν για μια μέτρηση ευχαρίστως!

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
  Eχει  μεινει  2-3  φορες  ακινητο  για  διαστημα  περισσοτερο  της  μιας  εβδομαδας.
  Επειδη  το  συστημα  δεν  απομονωνει,  εβαλα (πριν 1 μηνα)  διακοπτη  που  κλεινει  τελειως.
  Αλλα  και  παλι  μου  εκανε  τα  ιδια.

GReenDim said:
  Eχει  μεινει  2-3  φορες  ακινητο  για  διαστημα  περισσοτερο  της  μιας  εβδομαδας.
  Επειδη  το  συστημα  δεν  απομονωνει,  εβαλα (πριν 1 μηνα)  διακοπτη  που  κλεινει  τελειως.
  Αλλα  και  παλι  μου  εκανε  τα  ιδια.

συνήθως οι μπαταρίες που είναι κ φθηνές του εμπορίου δεν κρατάνε πάνω από 2 χρόνια εκτός από συγκεκριμένες μάρκες που είναι ακριβότερες... για αυτό και βάζω ένα ποσοστό 90% στην μπαταρία, ότι είναι ο καιρός της....

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Τα multimedia ηδικα τα Κινεζικα ποτε δεν κλεινουν και παντα τραβανε αρκετη μπαταρια.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι αλλαξεις την συνδεσμολογια και να παιρνει ρευμα μονο οταν γυρνας το κλειδι στην θεση 1.Δηλαδη με κλειστο τον διακοπτη της μηχανης να μην ανοιγει το multimedia.

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
μπορεί να είναι απλά η ώρα τις ή να έχεις κάποια διαρροή....
κάνε μια μέτρηση...

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
  Παντως,  οταν  το  ειχα  εγω  και  το  κινουσα  καθε  μερα,  εκτος  απο  Σαββατοκυριακα, 
  δεν  μου  ειχε  παρουσιασει  κανενα  απολυτως  προβλημα. 
  Τελος  παντων.  Το  παω  την  Δευτερα  σε  ηλεκρολογο,  μαλλον  για  αλλαγη  μπαταριας,
  αλλα  θα  του  πω  να  κοιταξει  και  για  τυχον  διαρροες.

Σας  ευχαριστω  ολους  παιδια !

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
 Tελικα  αλλαξα  μπαταρια.  
 Διαρροες  δεν  βρηκε  ο  ηλεκτρολογος,  με  ρωτησε  και  μου  ειπε  περιπου  αυτα  που  μου  ειπε  και  
  ο  Στελιος.

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
GReenDim said:
  Tελικα  αλλαξα  μπαταρια. 
  Διαρροες  δεν  βρηκε  ο  ηλεκτρολογος,  με  ρωτησε  και  μου  ειπε  περιπου  αυτα  που  μου  ειπε  και 
  ο  Στελιος.

κοστος της μπαταριας?μαρκα?

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
  Πληρωσα  95€.  Απο  μαρκα  δεν  την  θυμαμαι.  Παντως  δεν  ειναι  απο  τις  γνωστες (Bosch-Varta. . .)

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece

Tα  στοιχεια   που  θυμαμαι.  ειναι  κλειστου  τυπου,  με  ματι,  62Ah  και  μου  εδωσε  εγγυηση  3  χρονια.

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
μια χαρά πλήρωσες.....70 eyro έχουν οι 55ah και 1 χρόνο εγγύηση

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
μιας και ειμαι στο χωρο του ανταλλακτικου,εχω να πω
pitbull said:
Ψιλο ακριβη μου ακουγεται,βεβαια δεν ξερω και τι μπαταρια φοραει.
οντως ειναι ακριβη
GReenDim said:
  Tα  στοιχεια  που  θυμαμαι.  ειναι  κλειστου  τυπου,  με  ματι,  62Ah  και  μου  εδωσε  εγγυηση  3  χρονια.
ολες πλεον οι μπαταριες ειναι κλειστου τυπου
η ford δινει σε ολα τα συμβατικα αυτοκινητα 45ah εσυ γιατι εβαλες τοση μεγαλη?
3 χρονια πολλα ειναι και πιστευω οτι μπορει να ειναι και μουφα αυτη η εγγυηση,αλλα αυτο μπορεις να το δεις μονο στην πορεια

m@kro said:
μια χαρά πλήρωσες.....70 eyro έχουν οι 55ah και 1 χρόνο εγγύηση

πανο αυτο εγραψες ειναι καλη τιμη αλλα του δημητρη δεν ειναι
απλα εχει παρει παλι το μολυβι και εχουν ανεβει οι τιμες παλι απανω

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
scorpion said:
η ford δινει σε ολα τα συμβατικα αυτοκινητα 45ah εσυ γιατι εβαλες τοση μεγαλη?

Ιακωβε δεν εβαλε μπαταρια στο fiesta,αλλα σε ενα Fiat Stilo που εχει,γι'αυτο ειναι τοσο μεγαλη.

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread