Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
pitbull said:
Ιακωβε δεν εβαλε μπαταρια στο fiesta,αλλα σε ενα Fiat Stilo που εχει,γι'αυτο ειναι τοσο μεγαλη.

Ακριβως!  Και  αυτη  που  ειχε  πανω  ηταν  60 Ah.

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
και από 45ah σε 65ah δεν είναι κακό. ίσα ίσα που θα εχεις καλύτερη μίζα και ποιο δυνατή και σε ένα απλό ( ξέχασα τα φώτα ανοιχτά ή τα αλάρμ ) δεν εχεις την αγωνία του ( θα πάρει μπροστά τώρα? ) μέσα σε λογικές ώρες όχι κάνα 2 μέρες.... και εγώ σε όλα μου τα αυτοκίνητα όταν άλλαζα μπαταρία εβαζα μεγαλύτερη. ακόμα και στο φιεστα.

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
m@kro said:
και από 45ah σε 65ah δεν είναι κακό. ίσα ίσα που θα εχεις καλύτερη μίζα και ποιο δυνατή και σε ένα απλό ( ξέχασα τα φώτα ανοιχτά ή τα αλάρμ ) δεν εχεις την αγωνία του ( θα πάρει μπροστά τώρα? ) μέσα σε λογικές ώρες όχι κάνα 2 μέρες.... και εγώ σε όλα μου τα αυτοκίνητα όταν άλλαζα μπαταρία εβαζα μεγαλύτερη. ακόμα και στο φιεστα.

σίγουρο αυτό? γιατι σήμερα παω να αγοράσω μπαταρία για το γκολφ της γυναικας μου

m@kro

Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
ναι φίλε μου σίγουρα. αν στον χώρο τις μηχανής και στην βάση τις μπαταρίας σε παίρνει από θέμα χώρου , βάλε άφοβα...

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Ρε παιδια σήμερα το πρωί πάω κανονικά σχολή,με τα πολλά μετα απο κανά 2ωρο ακινησιας πάω να βάλω μπροστα και ζόρι όταν αλλα πήρε ,σβήνουν ξαναδοκιμαζω πήρε πιο δύσκολα ,και κάνω την εξής πατάτα επειδή με έτρωγε ξανασβησα και ξανά προσπάθησα να το βάλω μπροστα αλλα δν επερνε,με τα πολλά το βάλαμε με ένα παιδι με καλώδια .γυρναω κανονικά σπίτι ....τωρΑ το βράδυ πάω να βάλω μπροστα...τίποτα νεκρό .δν δικαιολογείται τό αυτοκίνητο κινηται καθημερινά.να πω επισεις οτι κάνω την εξής μαλακι@,φόρτο ζω το κινητό επανηλημενα με σβηστο μοτέρ ..επισεις τον τελευταίο μήνα άλλαξα Ξενον ..τι να φταίει;;

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Οτι εχει αρχισει να παραδιδει πνευμα η μπαταρια σ ζηση...και εμενα μετα απο 4-5  μερες ακινησιας δεν περνει μπρωστα το αμαξι.....τσεκαρε λιγο τα υγρα τις εαν ειναι στην σωστη σταθμη ;-)

zisis said:
Ρε παιδια σήμερα το πρωί πάω κανονικά σχολή,με τα πολλά μετα απο κανά 2ωρο ακινησιας πάω να βάλω μπροστα και ζόρι όταν αλλα πήρε ,σβήνουν ξαναδοκιμαζω πήρε πιο δύσκολα ,και κάνω την εξής πατάτα επειδή με έτρωγε ξανασβησα και ξανά προσπάθησα να το βάλω μπροστα αλλα δν επερνε,με τα πολλά το βάλαμε με ένα παιδι με καλώδια .γυρναω κανονικά σπίτι ....τωρΑ το βράδυ πάω να βάλω μπροστα...τίποτα νεκρό .δν δικαιολογείται τό αυτοκίνητο κινηται καθημερινά.να πω επισεις οτι κάνω την εξής μαλακι@,φόρτο ζω το κινητό επανηλημενα με σβηστο μοτέρ ..επισεις τον τελευταίο μήνα άλλαξα Ξενον ..τι να φταίει;;

Καπου εχεις διαρροη , ή δεν φορτίζει το δυναμό. Δεν εχει να κανει με το κινητο.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
το κινητο δεν καταναλωνει σχεδον καθολου ενεργεια!Ίσως να τα εχει παιξει η μπαταρια σου!δυναμό δεν νομιζω γιατι καινουργιο αυτοκινητο ειναι και θα στο ειχε παρουσιασει κ αλλη φορα λογικα... ποτε δεν ξερεις βεβαια!Για αρχη βαλε μια μπαταρια ξηρου τυπου να ξεγνοιασεις!

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Παιδια σήμερα θα το πάω ηλεκτρολογο να κοιτάξει δύναμο και για διαρροές ..πάω για καινούργια αποτι μ είπε..θα σας πω νέα.Βρήκα αυτο το σάιτ,με καλές τιμές http://www.carspares.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=113

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Το σιγουρο ειναι οτι στην ford η μπαταρια κοστιζει 100 ευρω....Τοσα μου πηραν εμενα πριν κανα διμηνο(τοτε με τα κρυα που ειχε ριξει το χιονι)..

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
με 60ευρω παιρνεις καλη μπαταρια ξηρου τυπου απέξω!με 100 παιρνεις πολυ καλη μπαταρια!
http://www.automotobatteries.gr/category-30/bosch.html

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
Παιδια το πήγα στον ηλεκτρολόγο γιατι φοβήθηκα μην εχει τπτ,έν τέλη το αυτοκίνητο ειναι εντάξει απλα η μπαταρία τα κακαρωσε,είχα καμένο στοιχείο,αλάχτηκε με μια αλλη που μου πρωτεινε 55αρα με 2χρονια εγγύηση ..στα 85ευρω

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
σημασία στην μπαταρία είναι να έχει το δυνατόν περισσότερα αμπερ εκκίνησης, όπως έχει γραφεί και παλιοτερα στο σχετικό τόπικ..

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
ηρθε και η σειρα μ να αναφερω προβλημα με την μπαταρια!!!ολα ξεκινησαν πριν κανενα διμηνο που ειχα μεινει τελειως απο μπαταρια και ειχα να κινησω το αμαξι καμια εβδομαδα!!δεν ηταν λογικο να μεινει απο μπαταρια στην μια εβδομαδα χωρις να παρει μπρωστα!!!Την εβγαλα απο το φιεστα και την πηγα στο μαγαζι μ να την φορτησω,την φορτηζω και ολα καλα μεχρι πριν καμια εβδομαδα...εκει που πηγαινα με 2000-2500 στρ/λεπτο(το τονιζω γιατι σημαινει οτι ειχα ρευμα απο το δυμανο εαν οχι απο την μπαταρια) ξαφνικα μου σβηνουν ΟΛΑ τα φωτα(και μεσα στο ταμπλο και τα ξενον) και ξανααναβουν μονα τους(ηταν τοσο γρηγορο το αναβοσβησμα οσο να ανοιγοκλεισεις τα ματια σου) και ο κινητηρας να δουλευει χωρις το παραμικρο ρεταρισμα!!!μου το ξαναεκανε 5-6 φορες μεσα στην εβδομαδα.....σκεφτηκα οτι μαλλον απο το ''ζορισμα'' που εφαγε απο την φορτηση ηταν ετοιμη να κοψει στοιχειο,μηλησα και με τον ηλεκτρολογο μ και μου επιβαιβεωσε τον φοβο μ και ετσι προνοησα και πηρα μπαταρια 55ΑΗ και την ειχα στο πορτ-παγκαζ...εχτες το βραδυ σταματαω και αναβω τα αλαρμ και αρχισε να αναβοσβηνει ολο το ραδιο και το clima!!! παρατηρω το οργανακι της dashhawk που εχει και βολτομετρο επανω και ειδα τα volt να παιζουν πολυ γρηγορα απο 11,8 μεχρι και 15,7(η αληθεια ειναι οτι το πρωτο δεν με ανησηχησε τοσο γιατι οταν βαζεις μπρωστα το αμαξι πεφτει και στα 11volt αλλα 15,7 το φοβηθηκα για κανεναν εγκεφαλο μην τον παρω στο χερι!!)....ετσι οπως ημουν δεξια ανοιγω πορτ-παγκαζ και κανω την αλλαγη!!
σταματησαν αμεσως τα τρεμοπαιγματα στης οθονες μ και το voltομετρο στο dashhawk ειχε σταθεροποιηθει στα 14,18-14,27 ειτε ειμαι ρελαντι,ειτε με 6000 στροφες/λεπτο!!
η παλια παει για πεταμα και καλοριζικη λοιπον η καινουργια μ μπαταρια :)

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Μιχαλη ποσο καιρο αντεξε η πρωτη μπαταρια; γιατι εμενα στα 2,5 χρονια ακριβως χρειαστηκε αλλαγη

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread