pitbull said:Ιακωβε δεν εβαλε μπαταρια στο fiesta,αλλα σε ενα Fiat Stilo που εχει,γι'αυτο ειναι τοσο μεγαλη.
αα οκ δεν το ηξερα αυτο...
pitbull said:Ιακωβε δεν εβαλε μπαταρια στο fiesta,αλλα σε ενα Fiat Stilo που εχει,γι'αυτο ειναι τοσο μεγαλη.
m@kro said:και από 45ah σε 65ah δεν είναι κακό. ίσα ίσα που θα εχεις καλύτερη μίζα και ποιο δυνατή και σε ένα απλό ( ξέχασα τα φώτα ανοιχτά ή τα αλάρμ ) δεν εχεις την αγωνία του ( θα πάρει μπροστά τώρα? ) μέσα σε λογικές ώρες όχι κάνα 2 μέρες.... και εγώ σε όλα μου τα αυτοκίνητα όταν άλλαζα μπαταρία εβαζα μεγαλύτερη. ακόμα και στο φιεστα.
100%turbomaniac said:σίγουρο αυτό? γιατι σήμερα παω να αγοράσω μπαταρία για το γκολφ της γυναικας μου
zisis said:Ρε παιδια σήμερα το πρωί πάω κανονικά σχολή,με τα πολλά μετα απο κανά 2ωρο ακινησιας πάω να βάλω μπροστα και ζόρι όταν αλλα πήρε ,σβήνουν ξαναδοκιμαζω πήρε πιο δύσκολα ,και κάνω την εξής πατάτα επειδή με έτρωγε ξανασβησα και ξανά προσπάθησα να το βάλω μπροστα αλλα δν επερνε,με τα πολλά το βάλαμε με ένα παιδι με καλώδια .γυρναω κανονικά σπίτι ....τωρΑ το βράδυ πάω να βάλω μπροστα...τίποτα νεκρό .δν δικαιολογείται τό αυτοκίνητο κινηται καθημερινά.να πω επισεις οτι κάνω την εξής μαλακι@,φόρτο ζω το κινητό επανηλημενα με σβηστο μοτέρ ..επισεις τον τελευταίο μήνα άλλαξα Ξενον ..τι να φταίει;;