Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
39
Πειραιάς (Καλλίπολη)
Περαστικά σου Βασίλη...κρίμα είναι...:( εγω θα τραβούσα τα μαλλιά μου και θα είχα τόσα νευρα που και να ηθελε να μου πληρωσει τη ζημιά, όταν τον έβρισκα, δε νομιζω να προλαβαινε... :mad:
όπως σέβομαι εγώ τη περιουσία του άλλου θέλω να σέβονται και οι άλλοι τη δική μου 33xxx

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
η Βεντουζα φιλε μπορει οταν θα ερθει η λαμαρινα στην θεση στη να σου ''σπασει'' το χρωμα!!!θα σου προτηνα για ποιο σιγουρα να ξηλωσεις τον θολο και να το βαρεσεις απαλα με το χερι σου απο μεσα προς τα εξω!

xristina

Hero Member
May 9, 2010
1,515
0
36
41
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
περαστικα σου χρηστάκη.....ευχομαι να τον βρεις και να πληρωσει για την ζημια που σου εκανε....

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
περαστικα χρηστο,απλι καλα που βρεθηκε καποιος και εχεις τα στοιχεια απο αυτον που σε χτυπησε.....

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Φίλε Χρήστο Περαστικά και από εμένα!!!

Να περάσουμε όμως και στο πρακτικό μέρος. 1. Εφόσον έχεις αρ. κυκλοφορίας μέσω της ασφαλιστικής σου μπορείς να βρείς τον/την κάτοχο του αυτοκινήτου που σου προκάλεσε την ζημιά, μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο πρόσφατα.
2. Ευτυχώς όπως λες το χρώμα δεν έχει πειραχτεί και είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου γιατί υπάρχει μια τεχνική που λέγεται Dent Time και επαναφέρει τη λαμαρίνα σαν να ήταν καινούργια χωρίς στόκο, πολύ σημαντικό γιατί έτσι δεν απαξιώνεται το αυτοκίνητο. Υπάρχουν μόνο δύο συνεργεία σε όλη την Ελλάδα ένας στην Πάτρα όπου μένω και το έχω δοκιμάσει με άριστο αποτέλεσμα και άλλος ένας στην Αθήνα στην Αργυρούπολη δες το site για περισσότερες λεπτομέρειες http://www.pdrplus.gr/.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο. ;)

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
Χρησταρα μην πειραξεις τπτ αν δεν ξεκαθαρισεις με τον τυπο που σε χτυπισε!!! υπαρχει κ ενα μαγαζι στην Γρ. Λαμπρακη στην Νικαια,ο τζινι ντεντ που κανει τετοια δουλια και καλη.. οτι θες οταν ερθει η ωρα μπορω να βοηθισω!!!εχω και εκπτωση λογο δουλειας!!!  περαστικα

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Παιδιά προσοχή την τεχνική Dent Time πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι την κατέχουν, επίσημα μόνο 2 υπάρχουν. Έχω δώσει τα στοιχεία παραπάνω και ψάξτε το καλά πριν καταλήξετε. Είναι πολλοί που έπαθαν ζημιές από βεντουζες και μαιμού τεχνικές. Αυτό που λέμε δεν έχει καμία σχέση με βεντούζες ... προσοχή....

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
αυτος που λεω εγω,εκτος οτι ειναι 10 χρονια στην ελλαδα συνεργαζομαστε μαζι του και οι δουλειες ειναι αψογες!!! τωρα τι θα κανει ο Χρηστος και που θα παει, ειναι δικο του θεμα!!

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Περαστικά Χρήστο όσο μικρή κ να ναι η ζημιά και τιποτα να μη σου στοιχίσει, βρες τον κ μην το φτιάξεις πριν τον βρεις..... και βγαλε φωτο!!!!

ChrisFrou said:
εγω σημερα (ωραια μερα ) ειπα να παω για καφεδακι στην μαρινα φλοισβου ... κατα την επιστροφη μπαινω μεσα στο αμαξι ξεκιναω και αμεριμνος βλεπω ενα χαρτακι στον υαλοκαθαριστηρα ...λεω στον φιλο μου "ωχ δεν μου αρεσει αυτο" μου λεει "σωπα μωρε κανα διαφημιστικο που σκιστηκε θα ναι" ....σταματαω το βλεπω " ΥΧΜ - .... ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ " .... ωχ λεω την Γ@μηΣ@μ3 ...ψαχνω το αμαξι γυρω γυρω δεν βλεπω τιποτα ... ενας περαστικος μου λεει "στο φτερο φιλε" κοιταω το φτερο μπροστα απο την μερια του οδηγου ολο μεσα καμια γρατζουνια ....αυτα

θα βρεις την ασφαλιστικη του αυτοκινητου που σε χτυπησε θα φωναξεις πραγματογνωμονα απο την ασφαλιστικη για να δει το αμαξι κ να εκτιμησει την ζημια κ μετα θα κανεις το οτιδηποτε. Βγαλε φωτο κ δειξε μας για να σου πω αν θα σπασει το χρωμα ή όχι κ αν φτιαχνεται , ποσο ευκολα φτιαχνεται κ αν αξιζει να επισκευαστει ή να αλλαχτει αφου δεν στοιχιζει κ πολυ ακριβα.

m@kro

Original poster
Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
περαστικά και από μένα.....
ένα σου λέω μη  του χαρίσεις τίποτα αν σου το παίξει κινέζος.....τράβατον μέχρι δικαστήρια για εγκαταλείψει ατυχήματος..

jonic

Member
Mar 6, 2011
205
0
0
ChrisFrou said:
εγω σημερα (ωραια μερα ) ειπα να παω για καφεδακι στην μαρινα φλοισβου ... κατα την επιστροφη μπαινω μεσα στο αμαξι ξεκιναω και αμεριμνος βλεπω ενα χαρτακι στον υαλοκαθαριστηρα ...λεω στον φιλο μου "ωχ δεν μου αρεσει αυτο" μου λεει "σωπα μωρε κανα διαφημιστικο που σκιστηκε θα ναι" ....σταματαω το βλεπω " ΥΧΜ - .... ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ " .... ωχ λεω την Γ@μηΣ@μ3 ...ψαχνω το αμαξι γυρω γυρω δεν βλεπω τιποτα ... ενας περαστικος μου λεει "στο φτερο φιλε" κοιταω το φτερο μπροστα απο την μερια του οδηγου ολο μεσα καμια γρατζουνια ....αυτα

επειδη την εχω πατησει ακριβως οπως εσενα , το πτωτο πραγμα που πρεπει παντοτε να κανουμε ειναι να καλεσουμε την τροχαια , αν δεν το κανεις αυτο θελει πολυ τρεξιμο κ αν βρεις ποτε το δικιο σου , εμενα για την ιστορια (δεν ειχα καλεσει τροχαια) ενω μου ειχε πει ολα καλα , μετα το επαιζε οτι δεν το εκανε αυτος , κ σου ξου μου ξου μανταλακια , τα λεφτα απο την ασφαλεια τα πηρα μετα απο μηνες

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
ποπο μαλακια ...τουλαχιστον ειναι μικρη η ζημια....περαστικα και ευχομαι να βρεις ακρη με τον τυπο!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread