Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
Περαστικά σου Χρήστο και απο εμένα προσπάθησε να τον βρεις πέρα απο αν είναι μεγάλη η μικρή η ζημιά!!!! :mad:

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Ήρθε και μένα η ώρα μου να γράψω εδώ... :( έτσι λοιπόν ξεκίνησαν όλα. Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα ωραίο πλυμένο fiesta που πάρκαρε σε ένα μεγάααααλο και πλατύ δρόμο χωρίς να εμποδίζει τίποτα. Έτσι λοιπόν έμεινε μοναχούλι του για 2-3 ωρίτσες. Όταν ήρθε πάλι πίσω η παρέα του όμως ήταν αργά.... Κάποιος το είχε φιλήσει χωρίς την θέληση του και του είχε αφήσει στο πλάι  και το κραγιόν του χρώματος μπλε... Και έφυγε αυτός κύριος και το fiesta έμεινε πληγωμένο... αυτάααα έχει η ριμάδα η ζωή.  :mad:

Lucifer

Hero Member
May 14, 2010
3,282
2
0
θα δείξει...
Περαστικά σου Μάριε ελπίζω να ναι μικρή η ζημιά...

Δυστυχώς αυτά δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε..

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Σε ευχαριστώ Λουκία... Σε ευχαριστώ και από εδώ scorpion  :)

Ευχαριστώ pitbull. Με το  μάτι μου μικρή είναι ευτυχώς  :)

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Περαστικα κι απο μενα Μαριε...ελπιζω να μην εγινε στο Τει...αν εγινε εκει κατα 90% το εκανε
Αυτος που το εκανε και σε μενα πιο παλια....

Sent from my iPhone using Tapatalk

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Σε ευχαριστώ vouts...όχι δεν έγινε στο τει αλλά με αυτό που μου πες τώρα με βλέπω να πηγαίνω με συγκοινωνία  tease αλλά όχι έχω καλύτερη λύση...αν έχεις προσέξει και συ έχουμε πάρα πολλούς fiestarous οπότε λέω να κανονίσουμε να κλείσουμε ένα parking μόνο γι αυτά  biggrin έτσι θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο και κάθε μάθημα θα είναι σα συνάντηση fiesta  biggrin

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά Μάριε, αν διαβάσεις λίγες σελίδες πριν θα δεις ότι κι εμένα το ίδιο μου έκαναν πρόσφατα, μόνο που ο υπαίτιος είχε άσπρο χρώμα. 250 ευρουλάκια έδωσα για το φτιάξω... Υπομονή επομένως και μη χαλιέσαι......και κατάρα σε όσους συμπεριφέρονται έτσι, να τα βρουν μπροστά τους.

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
marios said:
Σε ευχαριστώ vouts...όχι δεν έγινε στο τει αλλά με αυτό που μου πες τώρα με βλέπω να πηγαίνω με συγκοινωνία  tease αλλά όχι έχω καλύτερη λύση...αν έχεις προσέξει και συ έχουμε πάρα πολλούς fiestarous οπότε λέω να κανονίσουμε να κλείσουμε ένα parking μόνο γι αυτά  biggrin έτσι θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο και κάθε μάθημα θα είναι σα συνάντηση fiesta  biggrin

Εγω πλεον εχω κανει κονε με 2-3  και παω και χονομαι εκει....Με τον πανο κανουμε κατι περιεργα αμα δεν βρισκουμε να παρκαρουμε...Η επομενη λυση φιλε μου ειναι τα jumbo....!!!Τερμα μεσα πισω πισω δεν τα πειραζει κανεις...

banned member

Hero Member
Jan 31, 2011
1,892
0
0
2022
Σας ευχαριστώ παιδιά  :) και μένα κάπου τόσο μου είπαν σήμερα που πήγα να το κοιτάξουν.. Για αρχή θα δώσω τα 80 τη τρίτη να μου επαναφέρουν το βαθούλωμα και μετά το πάσχα πάω για τοπική να μου φτιάξουν τα υπόλοιπα τα οποία δε φαίνονται τόσο αλλά είναι το μαμώτο  :mad: ... vouts τα έχω κάνει και γω τα κονέ αλλά μερικές φορές δεν ταιριάζουν οι ώρες μας οπότε η λύση του jumbo είναι super  ok234... δεν την είχα σκεφτεί καν. το έχεις μελετήσει βλέπω  tease tease tease

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
39
Πειραιάς (Καλλίπολη)
σήμερα κατα το μεσημεράκι πρέπει να έγινε,γιατι το πρωι που το ειχα πάρει, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο...στο 2ο γυμνάσιο καλλίπολης, πάνω από το MOCA, παρκάρουν τα αυτοκίνητα το ένα παράλληλα με το άλλο...κάποιο λοιπόν άσπρο τουτου, ξεπαρκάροντας απ'ότι αντιλαμβάνομαι, μου έξυσε κανονικότατα τον πίσω δεξιά θόλο αφήνοντας μου αρκετό άστρο χρώμα πάνω στο καλογυαλισμένο μου μπλε κάνοντας μου παράλληλα και βαθούλομα,όχι αρκετά μεγάλο, αλλά αρκετό για να αρχήσω να βρίζω και να με έχει ακούσει όλη η γειτονιά σε απόσταση τριών στενών...

εγω έτσι και μου ακουμπίσεις το αμάξι, όσο καλό παιδί είμαι, τόσο στριμένος γίνομαι...

έχει καταντήσει αηδία γιατι ούτε χρόνο δε το χω το αμάξι και κάθε 3 μέρες, χωρις υπερβολή τώρα,παρατηρώ και νέα γρατζουνιά στο αμάξωμα...δε προσέχει κανείς τίποτα πλέον...και να πώ ότι εκεί που το βάζω δεν έχει χώρο...άπλα για 5 μέτρα αμάξι έχει φαρδύ φαρδύ κιόλας.... :mad:

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Υπάρχει μεγάλη αδιαφορία και ανευθυνότητα στον κόσμο τελικά... Περαστικά Bill...

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
39
Πειραιάς (Καλλίπολη)
σκεύτομαι να μή δώσω λεφτά για να το φτιάξω...θα αφήσω να μαζευτούν αρκετά βαθουλώματα και γδαρσίματα και θα το πάω για ένα γενικό make up...σε κανένα 8μηνο το κόβω...και πολύ λέω...
Ευχαριστώ παιδιά...εύχομαι πάντως να μη σας τυχαίνουν και εσάς, και αν σας τυχαίνουν να είναι σπάνια και ελάχιστα...

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
βασιλη επειδη πανω κατω ειμαστε στην ιδια γειτονια και την ξερω πολυ καλα απλα πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτο ή να το βαζεις σε παρκινκ,οπως και να εχει περαστικα ρε φιλε!!

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread