Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

BillMk7

Pro Member
Feb 2, 2011
600
4
18
39
Πειραιάς (Καλλίπολη)
Έλεος....πρέπει να με έχουν μουτζώσει...το σάββατο μου είχαν φάει τον πίσω δεξί θόλο του αμαξίου πάνω από το Noca στη καλλίπολη, κατάφερα και το έφτιαξα τελος πάντων, την επόμενη μέρα δεν έπαιρνε εμπρός(άλλο πάλι και αυτό), πόση ώρα προσπαθούσα και 2 μέρες μετά στη μαρίνα Ζέας, στη μπάρα για το μέσα στο πάρκινγκ δίπλα από τους security μου έφαγαν και την πόρτα πίσω από τον οδηγό :'( ...στο συγκεκριμενο σημείο συγκεκριμένα χωράει να κάνει μανούβρα φορτηγό...είναι ένας αρκετά μεγάλος χώρος. Δε μπορώ να καταλάβω πόσο άχαρα μπορεί να οδηγήσει κάποιος ωστε να κάνει τέτοια ζημία και μάλιστα σε τέτοιο χώρο...Πρέπει να κάνω ευχέλαιο στο αμάξι ???

zisis

Hero Member
May 10, 2010
1,249
1
38
37
ποπο.....ρε μαγκα  μου και με τα ποδια σεχουν μουτζωσει......πηγαινε κανε εναν αγιασμο........περαστικα .......

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
Περάστικα Βασίλη και απο εμένα πάμε σαν κλάμπ για το αγιασμό :(Δεν μπόρουν να δείξουν λίγο προσόχη και σεβασμό στην ξένη περιουσία έλεος :mad:

GReenDim

Hero Member
May 31, 2010
960
0
0
65
Athens - GReece
  Περαστικα  και  απο  εμενα.  Μηπως  ομως  μερικοι  πανε  "γηρευοντας"  (δεν  λεω  για  τον  Βασιλη),
  παρκαρωντας  τα  αυτοκινητα  σε  σημεια  που  ξερουν  οτι  εμποδιζουν  και  υπαρχει  πιθανοτητα  να
  τους  κανουν  ζημια ?

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
BillMk7 said:
Έλεος....πρέπει να με έχουν μουτζώσει...το σάββατο μου είχαν φάει τον πίσω δεξί θόλο του αμαξίου πάνω από το Noca στη καλλίπολη, κατάφερα και το έφτιαξα τελος πάντων, την επόμενη μέρα δεν έπαιρνε εμπρός(άλλο πάλι και αυτό), πόση ώρα προσπαθούσα και 2 μέρες μετά στη μαρίνα Ζέας, στη μπάρα για το μέσα στο πάρκινγκ δίπλα από τους security μου έφαγαν και την πόρτα πίσω από τον οδηγό :'( ...στο συγκεκριμενο σημείο συγκεκριμένα χωράει να κάνει μανούβρα φορτηγό...είναι ένας αρκετά μεγάλος χώρος. Δε μπορώ να καταλάβω πόσο άχαρα μπορεί να οδηγήσει κάποιος ωστε να κάνει τέτοια ζημία και μάλιστα σε τέτοιο χώρο...Πρέπει να κάνω ευχέλαιο στο αμάξι ???

ριξε αγιασμο στο παραφλου και τελος οι ατυχίες

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Μα παθαίνει τίποτα ο Μητσοτάκης; Οι άλλοι παθαίνουν εξαιτίας της γκαντεμιάς του!!!
Φίλε Μπίλ μη σκάς. Εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα γίνονται. Δες το και στατιστικά ότι ήταν να πάθεις το έπαθες. ;)

turbomaniac

Hero Member
May 10, 2010
3,944
90
48
47
Ιωάννινα
dionpapad said:
Μα παθαίνει τίποτα ο Μητσοτάκης; Οι άλλοι παθαίνουν εξαιτίας της γκαντεμιάς του!!!
Φίλε Μπίλ μη σκάς. Εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα γίνονται. Δες το και στατιστικά ότι ήταν να πάθεις το έπαθες. ;)

συμφωνώ. καλύτερα πολλά και μικρά, παρα ένα "τροπέτο" και ψαχνουμε για άλλο αμάξι.

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
Μπιλ περσατικα αδερφε το νου πρεπει να χεις με το αμαξι τωρα τετοιες περιοδους του χρονου γιατι τωρα πληρωνουμε τα μαμισιατικα ειτε απο αστυνομια και θεματα του κ.ο.κ. ειτε απο ζημιες!

Staros

Pro Member
Apr 13, 2011
819
0
0
39
Αθηνα
Και το ειπα εγω πρεπει να βαλω ''ματι'' αλλα εγω εκει το αφηνα.!

Σημερα στον Καρανικολα μου ειπε οτι ακουγετε η τρομπα βενζινης και οτι καποια στιγμη θελει αλλαγμα!

Κατα την πορεια μου στον Καρανικολα εσκασε το λαστιχο αλαχτικε με ρεζερβα και οταν εφτασα στον Ζανια για αλλαγη με μ/τ λαστιχο προσορινα μου εδειξε οτι και η ζαντα σε ενα σημειο εσπασε! Τπτ αλλο για σημερα?

Αυριο το απογευμα θα εχω ετοιμη την ζαντα με λαστιχο μ/τ Parada παλι καλα!

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
κρεμασε ματακια, σκορδα, πεταλα οτι αλλο εχεις!!! στην τελικη κανε και ενα αγιασμο

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread