Η γκαντεμιά συνεχίζεται... Το απόγευμα σήμερα, επιστρέφοντας από την πισίνα (στη μαρίνα ζέας) και ενώ περίμενα στο φανάρι πριν τον ηλεκτρικό του Πειραιά, έρχεται ένα γυφτάκι ντε και καλά να μου πλύνει το πίσω τζάμι. Μέχρι να πάρω είδηση τι γίνεται το έχει σαπουνίσει και μέχρι να ανεβάσω το χειρόφρενο για να κατέβω τραβάει μία με το μαρκούτσι στην αεροτομή, γκρααααακ ακούω. Κατεβαίνω, έκανε το χαζό, κοιτάζω καλύτερα να μια βαθιά γρατζουνιά και κάτι πιο ελαφριές στην κάτω πλευρά της αεροτομής... Τα παίρνω στο κρανίο και όπως σκέφτομαι να ρίξω επιτόπου κλωτσίδι στο μ@λακiσμένο που κοιτούσε αυτό απομακρύνεται και οι πίσω μου που πήραν χαμπάρι τι έγινε άρχισαν να κορνάρουν και άκουσα και κάτι φωνές. Μετά από όλα αυτά σηκώθηκα και έφυγα......... Σταματάω πιο κάτω στην άκρη το βλέπω με την ησυχία μου, δυστυχώς έχει φύγει το χρώμα στη βαθιά γραντζουνιά. Οι άλλες μπορεί να φεύγουν και με αλοιφή.
Περαστικά μου Â

(και μακριά από γυφτάκια, πάκι boyz κλπ. σας εύχομαι να μην το πάθετε ποτέ αυτό, μου ανέβηκε η πίεση σήμερα στα καλά καθούμενα και
δε μπορώ να βρω και το δίκιο μου)