Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

m@kro

Original poster
Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
Μα ποσο μ@%@$@ς ειναι ο κοσμος!!! λες και αμα αφηνε 1 τηλ στο τζαμι θα του επεφτε ο κ@λος!!! απο την τσεπη του θα τα εβαζε? η ασφαλεια θα τα πληρωνε. τι να πω ρε....... περαστικα ρε φιλε και απο μενα.....

Dante!

Hero Member
May 10, 2010
900
0
16
41
athens
Μοντέλο
MK8
περαστικα ρε κουκλε,τι να πω... ελλας το μεγαλιο σου!παλι καλα που εχεις μεικτη  φιλαρακι  ok234

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Πηρα στην ασφαλιστικη τηλεφωνο το πρωι  και μου ειπαν οτι επειδη εχω το επασφαληστρο δεν με πιανει η μεικτη ασφαλιση...Οποτε τωρα ολα πανε απο την τσεπη μου...Σκεφτομαι να παρω να τους πω οτι τρακαρα με ενα φιλο μου(τον εχουν χτυπησει και εκεινον μπροστα δεξια)και να του κανω φιλικη δηλωση ωστε να φτιαχτουμε και οι δυο...Θα παρω αυριο ξανα στην ασφαλιστικη και βλεπουμε...

πηγα σημερα στην chips away να δω τι παιζει μου ειπε αυτος οτι θελει βεντουζα να βγαλει την γουβα και βαψιμο τοπικα το φτερο και την πορτα...Ολο αυτο θα κοστησει 180 ευρω αλλα φοβαται για το χρωμα λεει επειδη ειναι μαυρο...Για να πω την αληθεια εγω το απορριπτω και ελεγα να το κανω μεσα στην ford ουτως ωστε να ταιριαξει απολυτα το χρωμα...εξ αλλου καινουριο ειναι...δεν θα  πολυφαινεται το βαψιμο...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Αν έρχεται με βεντούζα, φτιάξ' το έτσι. Το να αλλάξεις φτερό (πίσω) είναι μανίκι (έχω αλλάξει εγώ), χρονοβόρο και θα φαίνεται η επισκευή. Το χρώμα γιατί να μην ταιριάξει; Panther black της Ford θα βάλει και θα είναι το ίδιο...

Αν κοστίζει 180 ευρώ η τοπική επισκευή και 300 η ασφάλεια (το ελάχιστο που θα πληρώσεις) τότε τι το σκέφτεσαι;

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
το χρωμα ειναι χρωμα,εξαρταται απο το χερι του βαφεα που θα κανει την δουλεια δημητρη
αυτος που ειπες με τον φιλο σου,θα το πεις στον ασφαλιστη μονο αν ειναι φιλος σου...αλλιως αστο,μπορει να μπλεξεις και να μην πληρωσει μετα και παει λεγοντας

stefanosmk7

Rookie
Aug 18, 2010
21
0
1
40
ΚΙΑΤΟ-ΛΑΡΙΣΑ
Καλησπερα και απο μενα και περαστικα πανω απο ολα!!!Αν βρεις καλο Βαφεα θα γινει οπως ηταν καινουργιο μην σκεφτεσαι το βαψιμο απλα η γνωμη μου ειναι να βρεις εναν καλο φανοποιο και μην σε απασχολει τιποτα!!!

panos.l

Pro Member
Aug 9, 2010
476
0
0
ΑΘΗΝΑ
www.fordliatiras.gr
scorpion said:
το χρωμα ειναι χρωμα,εξαρταται απο το χερι του βαφεα που θα κανει την δουλεια δημητρη
+1
Αν αυτός που θα το κάνει είναι Πικάσο τότε δεν έχεις θέμα με το χρώμα Δημήτρη!!
+ ότι το αμάξι είναι καινούριο και το βάψιμο έχει λιγότερες πιθανότητες να φαίνεται!!

vouts

Hero Member
May 10, 2010
2,196
3
38
36
Peiraeus
Στο συγκεκριμενο μαγαζι ειχε παει και ο μιχαλης το δικο του οταν ειχε το θεμα με την αεροτομη...Δεν φαινεται κατι...Τωρα ρε παιδια τι να σας πω???Ο ανθρωπος αυτα μου ειπε... :(

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Η γκαντεμιά συνεχίζεται... Το απόγευμα σήμερα, επιστρέφοντας από την πισίνα (στη μαρίνα ζέας) και ενώ περίμενα στο φανάρι πριν τον ηλεκτρικό του Πειραιά, έρχεται ένα γυφτάκι ντε και καλά να μου πλύνει το πίσω τζάμι. Μέχρι να πάρω είδηση τι γίνεται το έχει σαπουνίσει και μέχρι να ανεβάσω το χειρόφρενο για να κατέβω τραβάει μία με το μαρκούτσι στην αεροτομή, γκρααααακ ακούω. Κατεβαίνω, έκανε το χαζό, κοιτάζω καλύτερα να μια βαθιά γρατζουνιά και κάτι πιο ελαφριές στην κάτω πλευρά της αεροτομής... Τα παίρνω στο κρανίο και όπως σκέφτομαι να ρίξω επιτόπου κλωτσίδι στο μ@λακiσμένο που κοιτούσε αυτό απομακρύνεται και οι πίσω μου που πήραν χαμπάρι τι έγινε άρχισαν να κορνάρουν και άκουσα και κάτι φωνές. Μετά από όλα αυτά σηκώθηκα και έφυγα......... Σταματάω πιο κάτω στην άκρη το βλέπω με την ησυχία μου, δυστυχώς έχει φύγει το χρώμα στη βαθιά γραντζουνιά. Οι άλλες μπορεί να φεύγουν και με αλοιφή.
Περαστικά μου  :(  (και μακριά από γυφτάκια, πάκι boyz κλπ. σας εύχομαι να μην το πάθετε ποτέ αυτό, μου ανέβηκε η πίεση σήμερα στα καλά καθούμενα και δε μπορώ να βρω και το δίκιο μου)

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Φιλε Κωστα περαστικα σου....Πολυ προσοχη στα παιδια των φαναριων!εχω ακουσει να γινονται πολλα!!αμα θελεις απλη εκδηκηση τουλαχιστον ξερεις που θα το ξαναβρεις  ;)

Η αληθεια ειναι οτι πολυ γκαντεμια εχει πεσει βρε παιδια!!!!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Ευχαριστώ Μιχάλη, έτοιμος ήμουν να γυρίσω πίσω αλλά με κράτησε η γυναίκα μου, λέγοντάς μου ότι πιθανόν να τα παρακολουθούν οι νταβάδες τους. Και έχει δίκιο, άμα μπλέξεις με αυτούς, άντε να ξεμπλέξεις μετά...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread