Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
Λοιπον προχθες το πρωι εβρεχε πηγαινα σαν κυριως στην δουλεια μου ηρεμος καθως ειχα βαλει την προηγουμενη μερα την εξατμιση μου....
Ερχεται ενας γκαζοφωνιας με ενα ibiza κιτρινο απο το γνωστο κλαμπ του ibiza με βλεπει... βλεπει εξατμιση αυτοκολλητα του κλαμπ μας και τα σχετικα και αρχιζει τις σφηνες μεσα στην βροχη.
Ωσπου πατει παταει παταει φρεναρει γλυστραει και μου την δινει απο πισω στον προφυλακτηρα!
Του λεω την μαμισες κανε στην ακρη και βαλε αλαρμ!
Ειχε χλωμιασει και ετρεμε λεω παει το μαμισε το αμαξι μου και εβριζα και ελεγα οχι ρε μαμωτο τωρα εβαλα τον προφηλακτηρα στου σπορ....
Βλεπω την πινακιδα του να κρεμεται και να εχει μπει η συτα του ολη μεσα παω βλεπω τιποτα το δικο ουτε γρατζουνια του λεω ρε φιλε ετσι ηταν το δικο σου μου λεει οχι και του λεω ναι αλλα πριν με τρακαρεις το δικο μου ετσι ηταν! tease
Και τι μου λεει ρε παιδια...
Μπραβο ρε φιλε εχεις πολυ γερο αμαξι :D :D :D
Τι μαμακες κυκλοφωρουν ελεος!

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
ntontos said:
Λοιπον προχθες το πρωι εβρεχε πηγαινα σαν κυριως στην δουλεια μου ηρεμος καθως ειχα βαλει την προηγουμενη μερα την εξατμιση μου....
Ερχεται ενας γκαζοφωνιας με ενα ibiza κιτρινο απο το γνωστο κλαμπ του ibiza με βλεπει... βλεπει εξατμιση αυτοκολλητα του κλαμπ μας και τα σχετικα και αρχιζει τις σφηνες μεσα στην βροχη.
Ωσπου πατει παταει παταει φρεναρει γλυστραει και μου την δινει απο πισω στον προφυλακτηρα!
Του λεω την μαμισες κανε στην ακρη και βαλε αλαρμ!
Ειχε χλωμιασει και ετρεμε λεω παει το μαμισε το αμαξι μου και εβριζα και ελεγα οχι ρε μαμωτο τωρα εβαλα τον προφηλακτηρα στου σπορ....
Βλεπω την πινακιδα του να κρεμεται και να εχει μπει η συτα του ολη μεσα παω βλεπω τιποτα το δικο ουτε γρατζουνια του λεω ρε φιλε ετσι ηταν το δικο σου μου λεει οχι και του λεω ναι αλλα πριν με τρακαρεις το δικο μου ετσι ηταν! tease
Και τι μου λεει ρε παιδια...
Μπραβο ρε φιλε εχεις πολυ γερο αμαξι :D :D :D
Τι μαμακες κυκλοφωρουν ελεος!
τελικα πολυ γερος ο προφυλακτηρας του σπορ!!!! περαστικα του λοιπον!!

m@kro

Original poster
Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
τσέκαρε μην εχει σπάσει καμιά βάση από μέσα....
περαστικά σου και από μένα....

AndreasA

Hero Member
Jan 20, 2011
2,886
0
36
άρης
m@kro said:
τσέκαρε μην εχει σπάσει καμιά βάση από μέσα....
περαστικά σου και από μένα....
βαση ειναι το λιγοτερο!! καμια τραβερσα,καμια ποδια να μην την εχει ακουσει ειναι το θεμα!!!!

m@kro

Original poster
Maniac Member
May 11, 2010
4,440
56
48
46
Βόλος
ακριβός.... μπορεί να σε ξεγελάει το ότι δεν έπαθε τίποτα απέξω και από μέσα να εχεις ζημιά. στο λέω γιατί το έχω πάθει.

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Κι εμένα απ' έξω δεν φαίνεται, μόνο γρατζουνιές έχει... Από μέσα όμως  :(

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
περαστικα ντοντο...βλεπω οτι δεν εχει μπει καλα ο μηνας για μερικους....μαλλον θα αραξω και το δικο μου και τα το κυκλοφορησω τον αλλον μηνα

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
Τωρα που το ειπατε θα το κοιταξω γιατι καθησυχαστικα και το μπαμ ηταν σχετικα δυνατο και αφου δεν ειδα τιποτα καθησυχαστηκα.... :mad:
Ευχαριστω πολυ παιδια!

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
Μολις επλυνα το αμαξι το κοιταξαμε και με αναν φιλο μου ολα κομπλε κανενα προβλημα ο φαφουτης!
Μονο κατι μικρες γρατζουνιες ποιυ δεν μαμιεται αφου δεν επαθε τιποτα παλι καλα!
Αυτα απο μενα [αιδες και ελπιζω να ναι η τελευταια φορα που γραφω σε αυτο το θεμα σχετικα με δικο μου προβλημα ΑΜΗΝ!

StuparArt

Hero Member
May 9, 2010
3,325
0
0
45
www.youtube.com
Άνοιξε το πορτμπαγκάζ βγάλε την μοκέτα και την ρεζέρβα και κοίταξε το προσεκτικά.

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
StuparArt said:
Άνοιξε το πορτμπαγκάζ βγάλε την μοκέτα και την ρεζέρβα και κοίταξε το προσεκτικά.
Ναι Νικαολα το καναμε αυτο αλλα δεν βγαλαμε την ρεζερβα θα το κοιταξω οταν παω σπιτι αλαλα δεν πιστευω να χει παθει τιποτα το παιδι ξερει και λεει πανω απο 20 χλμ πρεπει να πεσει πισω για να παθεις καποια ζημια!

dionpapad

Pro Member
Oct 1, 2010
373
0
0
ΠΑΤΡΑ
Φίλε Ntonto περαστικά, η  ζημιά να ξέρεις δεν εξαρτάται μόνο από την ταχύτητα αλλά και από την μάζα(βάρος) του αμαξιού που θα πέσει πάνω σου, όπως επίσης και από την γωνία πρόσκρουσης.

Το έχω ξαναπεί γιατί το έχω πάθει, ακριβώς ίδια περίπτωση. Εγω στο ΜΚ7 να μην φαίνεται τίποτα από μέσα όμως η τραβέρσα είχε μπεί όλη μέσα. Να θυμάσαι ότι δυστυχώς τα ΜΚ7 έχουν πιο ευαίσθητη  τραβέρσα από τα ΜΚ6.

ntontos

Pro Member
Dec 31, 2010
548
2
0
38
Dirty Athnz-Αιγαλεω
Ναι θα το κοιταξω φιλε μου ευχριστω για τις πληροφοριες θα βγαλω την ρεζερβα και θα σας πω!
Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις συμβουλες!

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Πόσο γύφτος μπορεί να είναι ο άνθρωπος... Χθες πήρα πρέφα ότι μου έχουν κλέψει τα καπάκια των βαλβίδων από τις ζάντες. Και τα τέσσερα  :mad:
Όποιος το έκανε, μακάρι να το βρει μπροστά του, έτσι, γιατί κοντεύω να σκάσω, όχι για το κόστος, αλλά για το γ@μώτο...

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread