Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
lefteris said:
Ερώτηση-Απορία:

Άλλαξα κινητό πρόσφατα και πήρα ένα Samsung Galaxy SII.Γνωρίζοντας ηδη οτι σύστημα ψυχαγωγίας έχει ένα "θέμα" με τους Ελληνικούς χαρακτήρες,κράτησα όλες τις επαφές στα λατινικά.

SII έχετε και οι δύο! Και εγώ Λευτέρη έχω δοκιμάσει το SII (ICS 4.0.3) μου σε mk7, 6ος/2009 χωρίς USB και φαίνονται οι επαφές κανονικά. Κάτι παίζει με το που έχεις αποθηκευμένες τις επαφές σου. Πριν ανέφερες κάτι για την κάρτα SIM. Εγώ δεν έχω αποθηκευμένες τις επαφές μου στη SIM, αλλά στον τηλεφωνικό κατάλογο του samsung. Τη SIM την έχω σβήσει εντελώς (δεν έχει ούτε επαφές, ούτε μηνύματα μέσα). Δοκίμασε με το software του samsung στον υπολογιστή σου (kies) να αλλάξεις τις καταχωρήσεις των επαφών σου. Δοκίμασε και επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στο samsung (στη χειρότερη)...

lefteris

Pro Member
Oct 15, 2011
406
0
0
43
Αθήνα
Ε ρε γλέντια...αυτό ήταν εν τέλη!Απλά επειδή είχα πάθει χοντρή νήλα στο παρελθόν έχοντας όλες τις επαφές στην συσκευή,προτιμούσα μέχρι τώρα την SIM ως αποθηκευτικό χώρο και ας είχε περιορισμούς (μέγεθος ονόματος/δευτερεύοντες πληροφορίες).
Πραγματικά ηλίθιο εκ' μέρους μου,αφού κάλλιστα θα μπορούσα να έχω αντίγραφο του τηλεφωνικού καταλόγου σε κανα-δύο σημεία (gmail,sdcard).
Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
ενημερωτικα τελειως Λευτερη...εαν κρατησεις backup με gmail θα σε σωσει απο πολλες δυσκολες καταστασεις!!!οσα κινητα και να εχω αλλαξει δεν εχω χασει ποτε επαφες,και οσες φορες του εχω αλλαξει ρομ παλι δεν ειχα ποτε προβλημα ;)

sorry για το offtopics αλλα ειναι κατι χρισιμο για τις επαφες και την αναγνωριση τους απο το συστημα ψυχαγωγιας

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
η μονάδα του bluetooth πρεπει να τα επαιξε!
Σημερα καθως οδηγουσα και ακουγα μουσικη απο το usb, ξάφνικα, σταματαει να ακουγεται ο ήχος ενώ η οθόνη έδειχνε οτι παιζει κανονικά! αλλαζα τραγουδια, αλλαζα φακελους, εσβημα το αυτοκινητο, το ξαναναβα... τιποτα! η οθονη να δουλευει κανονικα αλλα ηχος πουθενα! το ραδιο και το cd κανενα προβλημα. επισης δν μπορουσα να ακουσω μουσικη ουτε χρησιμοποιωντας το line in ουτε την αναπαραγωγη μεσω bluetooth. Επισης, επαιρνα τλφ, γινονταν κανονικα η κληση αλλα δν είχα ηχο!
Στο καπακι παω ford μιας και ηταν στον δρομο μου, αναφερω την ολη κατασταση αλλα επειδή έλειπε ο ηλεκτρολόγος τους, μου είπε να παω απο βδομάδα που θα ειναι εκεί προκειμένου να το δει! και αυτός μου είπε οτι μάλλον η μοναδα του βluetooth ειναι οποτε το βάζουμε εγγυηση και μας το αλλαζουν όλο!
μπορει να είναι κατι άλλο?

pitbull

Maniac Member
May 13, 2010
6,950
1
0
43
παντού και πουθενά
Κριμα να μην εχω εγγυηση να μου δωσεις την χαλασμενη σου μοναδα να μου την αλλαξουν και εμενα με μια που θα εχει usb  giggle.

To line in νομιζω οτι δεν εχει σχεση με την μοναδα bluetooth.

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
ρε παιδια τι να πω.... παω πριν λιγο, απο περιεργεια να δω και δουλευε κανονικα... και το μπλουτουθ και τι line in και το usb... τι να πω... πάντως και να μην μου το ξανακανει, την δευτερα θα το παω να το δουν.... οσο εχουμε εγγυηση γιατι μετα την Γ@....@με

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Ζαφειρη ξερεις που εχουμε την μοναδα του bluetooth??εαν ναι ριξε μια ματια μηπως δεν παταει καλα καμια φυσα και εκει χανεις τον ηχο ;)

γιατι λογικα εαν τα παιξει το blrutooth θα τα παιξει τελειως και δεν θα εχεις ουτε αναγνωρισει τραγουδιων απο την usb...

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Δεν ξέρω τι βλάβη μπορεί να είναι αυτή, είναι περίεργη πάντως, μήπως ζεστάθηκε το bluetooth από τη χρήση και έβγαλε το πρόβλημα; Φύσα λίγο δύσκολο (αλλά όχι απίθανο) να είναι, γιατί οι συγκεκριμένες κουμπώνουν και με κλιπς οπότε πόσο πιθανό είναι να έχει βγει κάτι;  ???

Nos7

Administrator
Original poster
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
    • Administrator
    • Moderator
Κραδασμοι-λακουβες-συντονισμος μαζι με σκαλισμα(εννοω καποιο ξεκουμπομα τις φυσας οπως εχω κανει εγω) και να μην μου εχει κουμπωσει καλα ειναι πολυ πιθανων...επισης κωστα οταν λες να ζεσταθηκε εννοεις να εχει καποιο θερμικο προστασιας και να σου πεταει εκτος τον ηχο για προστασι απο το καψιμο;;και αυτο πολυ πιθανον!!

moican

Hero Member
Σεπτ. 13, 2010
2,642
2
0
39
το κοιταξα τελικα, αλλα θεμα με τα φυσακια δεν ειχε!ολα στη θεση τους, οποτε τη δευτερα θα παμε φορντ καλου κακου!

Addicted

New member
Feb 12, 2011
74
0
6
Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα κάτι αρκετά παράξενο στο ραδιόφωνο.Έχοντας αποθηκεύσει 10 σταθμούς,τους οποίους ως επί το πλείστον ακούω,όταν τους αλλάζω με τη σειρά,είτε από το χειριστήριο στο τιμόνι,είτε από το ταμπλό,συχνά ο σταθμός που είναι αποθηκευμένος στο νούμερο 5 ξε-αποθηκεύεται,με αποτέλεσμα μετά από αυτόν να πηγαίνει στο 1 κ θα πρέπει εγώ να το πατήσω λίγο παρατεταμένα να ξανααποθηκευτείστο 5.Το συμβάν αυτό γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο νούμερο.Λίγα δευτερόλεπτα παίρνει όλο κι όλο και δεν το κάνει πάντα,μου το'χει κάνει 4-5 φορές,περίπου τον τελευταίο μήνα.Ψιλοασόβαρο σαν πρόβλημα,αλλά έχει κανείς καμιά ιδέα????

Focusman

Pro Member
May 26, 2010
577
0
16
34
Περιστερι
Addicted said:
Εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα κάτι αρκετά παράξενο στο ραδιόφωνο.Έχοντας αποθηκεύσει 10 σταθμούς,τους οποίους ως επί το πλείστον ακούω,όταν τους αλλάζω με τη σειρά,είτε από το χειριστήριο στο τιμόνι,είτε από το ταμπλό,συχνά ο σταθμός που είναι αποθηκευμένος στο νούμερο 5 ξε-αποθηκεύεται,με αποτέλεσμα μετά από αυτόν να πηγαίνει στο 1 κ θα πρέπει εγώ να το πατήσω λίγο παρατεταμένα να ξανααποθηκευτείστο 5.Το συμβάν αυτό γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο νούμερο.Λίγα δευτερόλεπτα παίρνει όλο κι όλο και δεν το κάνει πάντα,μου το'χει κάνει 4-5 φορές,περίπου τον τελευταίο μήνα.Ψιλοασόβαρο σαν πρόβλημα,αλλά έχει κανείς καμιά ιδέα????
Γνωστο θεμα... Ξανααποθηκευσε ολους τους σταθμους απο 5 εως 10 και θα σαι μια χαρα.

Addicted

New member
Feb 12, 2011
74
0
6
Τους ξανα-αποθήκευσα και μετά από λίγες μέρες,πάλι τα ίδια..

grg019

Hero Member
May 17, 2010
2,955
0
0
43
Veria
Και εμενα μου το εκανε για καιρο. Ακολουθησα την παραπανω διαδικασια και εστρωσε απο μονο του ξαφνικα. Αν σου το κανει ξανα δοκιμασε το

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread