Καλώς ήλθατε στο φόρουμ των Fiestamaniacs
Για να μπορέσετε να δείτε όλα τα θέματα και να συμμετάσχετε, παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
Σύνδεση

Montoya

Member
Mar 7, 2011
206
0
0
75
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο σε όλους και ιδιαιτέρος στον wolf στόν δάσκαλο Στέλιο στον αρχηγο Κώστα και στον Ιάκωβο που έλειωσε τα λάστιχα στην πίστα.

georgemav

Member
Jun 8, 2012
245
0
0
Με δυο λόγια,ΉΤΑΝ ΥΠΈΡΟΧΑ.θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kostg(ξερή αυτός γιατί) και στον mk1 stelio για τις πληροφορίες και για την φοβερή βόλτα που με πήγε(ελπίζω να επαναλήφθει!!!!!).θέλω να πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα πάμε ακόμα πιο πολλά αυτοκίνητα από το club γιατί από την πιστα έχουμε να μάθουμε πολλά!!!γενικά ένα μπράβο σε όλους......

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
Ιδρυτής (θα σέβεστε :P)
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Εγώ τι να πω..... giggle giggle που με ξεμυαλίσατε...... ;D ;Dκαι μπήκα για να φάω τα καινούργια μου παπουτσάκια :'( :'(
αλλά την επόμενη φορά δεν θα σας τιμήσω αν δεν έχω τα αγωνιστικά ζαντολάστιχά μου giggle giggle giggle giggle για να περνάω και κάτι 2.0cc redface redface

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Wolf όπου κανόνισε να βάλουμε το πανό μας,να βγάλουμε φωτογραφίες εντός πίστας και τον stelios mk1 όπου μας βοήθησε και μοιράστηκε τις γνώσεις του μαζί μας,έφερε και τα 2 rally car για μας δείξει κάποια πράγματα εντός της πίστας
THANKS boys ok234 ok234

Την επόμενη φορά να ξέρετε ότι θα καούν τα μέγαρα
2 πρόσωπα που είδα ότι το ευχαρήστηθηκαν πάρα πολύ ήταν ο Montoua και ο Hlias86 όπου μόλις κατέβηκε από το st (ήταν συνοδηγός)το χαμόγελο του ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ biggrin biggrin biggrin

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
scorpion said:
Εγώ τι να πω..... giggle giggle που με ξεμυαλίσατε...... ;D ;D

Ναι, εμείς σου φταίμε τώρα  qq  Βαράτε με κι ας κλαίω είσαι...

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
Έχω και μερικές φωτογραφίες.....
DSC04616_zpsdbad0290.jpg

ggs

Member
May 14, 2012
245
0
0
45
Μπραβο παιδια παντα τετοια!!
Θελουμε κι αλλες φωτο λεμεεεεεε!

Το πήρα από τον κανάλι του Βαγγέλη και το ποστάρω εδώ το incar βίντεο από την Κυριακάτικη επίσκεψη στα Μέγαρα με εμένα συνοδηγό!
Έχοντας πάρει μέρος σε αρκετά trackdays στα Μέγαρα με το δικό του Fiesta ST ήρθε η στιγμή που αποφάσισε να οδηγήσει το μικρό μου Μκ1 Fiesta των 53 hp με πολιτικά ελαστικά! Το διασκέδασε και το ευχαριστήθηκε καλύτερα και από όταν οδηγάει το δικό του αυτοκίνητο!
...τα συμπεράσματα δικά σας!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zE3k7DYQz_Q[/youtube]

sophia

Member
Feb 6, 2011
172
0
0
55
ΑΘΗΝΑ
Ορίστε και μερίκες σχετικές παροιμίες: Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!!!
Όποιος διδάσκει μαθαίνει δύο φορές!!!
Τέχνη δεν υπάρχει στη γνώση ενός πράγματος, αλλά στον τρόπο της διδασκαλίας του!!!
Μόνο όταν ο δάσκαλος γίνει μαθητής μπορεί να γίνει καλύτερος δάσκαλος!!!

ilias86

Hero Member
Vip Team
MK7.5
May 28, 2011
1,200
24
38
39
Γλυφάδα
Μοντέλο
MK7.5
Να και οι δικες μου φωτογραφιες, εχω και μερικα βιντεακια αλλα δεν εχω τροπο να ανεβασω

Nos7

Administrator
Moderator
Elite Member
MK7
May 9, 2010
8,942
29
48
42
ΠΕΙΡΑΙΑΣ CITY-ΓΑΛΑΤΣΙ
www.fiestamaniacs.gr
Μοντέλο
MK7
Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω!!!το μετανιωσα και το μετανιωνω :( :( ειδικα τωρα που βλεπω ποσο ομορφα περασατε...

ειμαι σιγουρος για την παρεα και την αψογη ατμοσφαιρα που θα ειχατε,οπως εχουμε παντα αλλωστε οπως και επισης ειμαι σιγουρος για τον Στελιο οτι διδαξε απλοχερα τις οδιγικες του ικανοτητες σε ολα τα μελη και πανω απο ολα δεν αφησε να φυγει το παραμικρο εκτος οριων αφου ΠΑΝΤΑ δινει μεγαλη προσοχη στην ασφαλεια!!!

επισης εμαθα οτι κατεβασε 2 αμαξια...οποτε απο εμενα εχω να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Στελιο και μετα αλλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ σε ολους οσους μπορεσαν να παρεβρεθουν και να μπουν στην πιστα και να μαθουν και να βελτιωσουν τις οδηγικες τους ικανοτητες!!!! ok234 ok234

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου - 11:15 - 17:45
Σάββατο 9 Φεβρουαρίου - 11:15 - 17:45 - Lap Timing Trackday
Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου - 11:15 - 17:45
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου - 09:00 - 17:45 Open Track Day for Cars & Σεμινάριο Σπορ Οδήγησης
Πέμπτη  21 Φεβρουαρίου - 11:15 - 17:45
Σάββατο 23 Φεβρουαρίου - 09:00 - 17:45 - Lap Timing Trackday
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου - 11:15 - 17:45

WOLF

Hero Member
May 10, 2010
1,561
0
0
51
Κορυδαλλος
Εγω είμαι μεσα ok234 whistlingΟποτε το αποφασίσεις πες μου.Ενδιαφερον θα εχει κάποιες μέρες που θα είναι με ανάποδη φορα ;)

scorpion

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
13,982
9
23
40
Πειραιάς
www.fiestamaniacs.gr
WOLF said:
Εγω είμαι μεσα ok234 whistlingΟποτε το αποφασίσεις πες μου.Ενδιαφερον θα εχει κάποιες μέρες που θα είναι με ανάποδη φορα ;)
δεν ήξερα ότι το κάνει,πότε πότε?

kostg

Staff member
Elite Member
Vip Team
May 9, 2010
9,458
12
38
22
www.fiestamaniacs.gr
Για Κυριακή 17 Φεβρουαρίου μου ακούγεται ενδιαφέρον  ::)  

(τσιγκλάει το διαβολάκι  >D )

georgemav

Member
Jun 8, 2012
245
0
0
παιδιά υπάρχουν άλλες φωτο από την τελευταία φορά που πήγαμε στα μέγαρα????

Κάντε σύνδεση ή δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να απαντήσετε.

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε μια απάντηση.

Δημιουργία λογαριασμού

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό. Είναι αρκετά απλό !

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Κάντε σύνδεση

Users who are viewing this thread